2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar gunaydin, bu sabah karnimda gum gum hareketler hissederek uyandim bebisin harrketlerini hissediyorum sabahtan beri icinizde varmi hisseden ☺ bu arada bulantilariniz ne alemde ben 14 haftalik oldum ama hala gecmedi malesef
Günaydın bebeğim senin cinsiyet bellimi bende bu hafta hafif dokunuşlar hissediyorum çok nadir sanırım bebiş hareketi buda damar atar gibi dokunuşlar bulantılar hala geçmedi hatta vitaminlere geçince tekrar coştular diyebilirim

Merhaba hanımlar Bişey sorucam özel hastanede ikili tarama testi fiyatı bilen var mı doktor salı günü için randevu verdi fakat çok pahalıysa yaptıramayacağım
Ben özel kliniğe gidiyorum test için 400 tl ücret verdim. Devlet hastanesinde / Kadın doğum hastanelerinde de yapılıyor ücretsiz şekilde. Çok önemli bir test mutlaka yaptırmanızı öneririm. Sağlıksız bir bebeği dünyaya getirmek hem ona hem size eziyet bana göre. Allah korusun sizin vefatınızdan sonra ne olacak o bebeğe bunlar büyük sorun. Tabii ki herkesin kendi tercihidir bu. Herkese sayıg duymak lazım. İnşallah hepimizin bebeği sağlıklıdır da bunları düşünmek zorunda kalmayız.

Kizlar gunaydin, bu sabah karnimda gum gum hareketler hissederek uyandim bebisin harrketlerini hissediyorum sabahtan beri icinizde varmi hisseden ☺ bu arada bulantilariniz ne alemde ben 14 haftalik oldum ama hala gecmedi malesef
Bu mümkün mü? Bağırsak hareketleri olmalı
Ben de 14 haftalığım ve bulantılarım devam ediyor.

Kızlar bugün şiddetli kasık ağrım ve kanamam var umarım önemli birşey değildir 9+4 deyim dua edin bana
Kanama ne renkte? Doktora gidiyorsun değil mi? Benim bu gebelikte iki defa kanamam oldu, biri çok yoğun biri hafif. İnşaAllah sende de her şey yolundadır

Canım ilik suyu hangisinden alsın görsel atabilir misin ben de aldım da pek güvenemedim
Ben içemedim pek canım ya benimkinden alma garvita önermisti bir arkadaş , onu dene istersen, benimki aşçı anneydi onu da sevdim de içinde baharat var zencefil, zerdeçal sade daha çok seviyorum. Baharatlı sevmedim , belki sen seversin. Sarı bı dışı var siyah Kapaklı.

Çok yorma kendini cnm benim kasıklarda sürekli ağrı var doğru düzgün iş yapmıyorum eşime yaptırıyorum yemek ve bulaşık sadece bana düşen
Valla dün sil süpür, tuvalet banyolar, duramadım, bı çorba yaptım. İster istemez yoruluyoruz canım, benim birde 3 yaşında bir kızım var o da ilgi istiyor yavrum , analık zor

Dün ilk defa istifra ettim kızlar başladık geliba 9+3 geç bile kaldı, sabah tekrar Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aaa erken hissetmeye başlamışsın sanki, bulantılarım yeni başladı benim 16 haftadan sonra geçiyor çoğu seninki de geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…