Çok yoğun kanama kontrollere gidiyordum hiç kanamam olmamıştı şimdiye kadar çok korktum hastaneye geldim bakalım kan ve idrar aldılar inşallah herşey yolundadırKanama ne renkte? Doktora gidiyorsun değil mi? Benim bu gebelikte iki defa kanamam oldu, biri çok yoğun biri hafif. İnşaAllah sende de her şey yolundadır
Çok geçmiş olsun korkma doktoruna ulaş ve git bizede haber ver inşallah bi sorun yokturKızlar bugün şiddetli kasık ağrım ve kanamam var umarım önemli birşey değildir 9+4 deyim dua edin bana
Bence kesinlikle erkekMerhaba hanımlar bebeğimin 12+4 ultrason görüntüsü cinsiyet tahmini yapabilen var mı
Kıza benziyor canım skull ve nuba göreKızlar bizde 12 haftalık olduk bu gün kontrolümüz vardı doktor erken dedi cinsiyet için varmı tahminleriniz
Sağlıkla gelsin inşallah bir abisi var birde kızımız olsun istiyoruz yorum için teşekkürler netleşşin yazarım yineKıza benziyor canım skull ve nuba göre
Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Allah sabır versin, kendizi hazır hissettiğinizde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Arkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Ne desek boş allahim kalbinize ferahlık versin daha önce iki kere yaşadım sizi anlıyorum geçmiyor ama zamanla azalıyor allahim insallah en yakın zamanda bu acınızı unutturacak güzellikler nasip etsinArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Çıkıntı gördüm sanki kordon değilse erkek gibi görünüyorKızlar bizde 12 haftalık olduk bu gün kontrolümüz vardı doktor erken dedi cinsiyet için varmı tahminleriniz
Güzel haberlerle gel kuzum bekliyoruzKızlar benim ikili test sonucum çıkmış e nabızdan gözükmüyor bu arada doktorunuzdan alıyorsunuz ben il dışında eşimin yanındayım şuan temin ettim sonucu yaptıranların aklında olsun.
Benim eşim acil asistanı dün acilde bas ucu ultrasonla birlikte bebeğe baktık okadar güzeldi ki hareketliydi anlayamadık cinsiyeti tabi yarın doktora gideceğim testimde de risk dusuk cok şükür 10000/1 ama kan tahlili vermeye gideceğim yine de demir falan bakılacakmış belki cinsiyeti görürüz 14+ 6 olcak yarın
Allah'ım en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?