Çok üzüldüm canım. Benim de iki düşüğüm var, acını anlıyorum. Sabırlar diliyorum sanaArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Bu haftalar erkek ve kız bebek çıkıntıları birbirine çok benziyor. Ben de nuba göre kıza benzettim, çıkıntı yukarıya bakmıyor.Kızlar bizde 12 haftalık olduk bu gün kontrolümüz vardı doktor erken dedi cinsiyet için varmı tahminleriniz
ben 3. Aya girdiğimde doktor preeklemsiyi engellediği için verdi. Her akşam bi tane alıyorum bırakma zamanını konuşmadık daha sanırım doğum şekline gidişata göre değişecek o durum.Kızlar aranızda ecopirin ya da aspirin kullanan var mı? 32. Haftaya kadar kullanmalısın diye iki doktor önerdi. Bu akşam itibariyle kullanmaya başlayacağım.
Geçmiş olsun canım, bize de haber etÇok yoğun kanama kontrollere gidiyordum hiç kanamam olmamıştı şimdiye kadar çok korktum hastaneye geldim bakalım kan ve idrar aldılar inşallah herşey yolundadır
Offff çok üzüldüm yaa Allah sabır versin cnmArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Normalde yapılıyor canım, radyoloji uzmanı bakıyor sonra perinatolog bakıyor gerekli görürse. Şehir hastanelerinde yapılıyor.Kızlar devlette detaylı ultrasyon yapıyorlar mı
Ah kalbim..Arkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Ah arkadaşımArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Bir şey belli olmuyorki, nasıl bukadar emin olabildiniz?Bence kesinlikle erkek
Sabırlar dilerim canımArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Allah sabır versin canım, bu mübarek günde dualarım seninle Allahım en hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sanaArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Evettt bugün hatta canım yandıKızlar iyi haftalar, hayırlı kandiller dilerim.
Hapşırırken kasıklarımda şiddetli ağrı oluyor. Size de aynı şey oluyor mu?
Yorumları okurken inşallah bir şey olmamıştır diyordum. Rabbimden kalbine şifa ve dayanma gücü diliyorum canım benim sen iyi olur olmaz yeniden bebek nasip etsin inşallah çok üzgünümArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Canım Allah'ım sana sabırlar versinArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Belli canim kiz insallah cinsiyetiGünaydın bebeğim senin cinsiyet bellimi bende bu hafta hafif dokunuşlar hissediyorum çok nadir sanırım bebiş hareketi buda damar atar gibi dokunuşlar bulantılar hala geçmedi hatta vitaminlere geçince tekrar coştular diyebilirim
Hayırlı kandiller canım, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi en iyisini yapmışsın herkese tek tek açıklamak çok yıpratıcı olur üstelik kesin bir şey yokken sen gönlünü ferah tut her şey güzel olacak inanıyorum güzel haberlerini bekliyoruzHayırlı kandiller kızlar hepinize. Bir kaç gündür yoktum. Kafam dalgın pek takip edemiyorum. Tablo için etiketlerseniz sevinirim... Biz amniyosentezi bekleyeceğiz 17. Hafta da.. ultrasonda herşey normal çıkıyor çok şükür... O haftaya kadar herşey normal devam edeceğim. Ailem dahil kimseye birşey demedim.. (sadece sizler) Bebeğim daha fazla etkilenmesin. Normal devam edeceğim inş. Kandilde dualarınızda bize de yer verirseniz sevinirim. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin. Sağlıkla kucağımıza alalım
Bu daire içinde olani yaptir dedi dr um full bütün genetik hastalıklara bakiyo ben ondan yaptirdimNewMamaa
Canım ben acıbademe gidiyorum. Doktorum iki firma broşürü verdi biri genox diğeri panorama. Panorama y.dışına gidiyormuş. Genox türkiyede. Sordum genelde türkiyede yapılanları önermiyorlar vs diye. Firma şöyle bir cevap verdi. Biz sağlık bakanlığı onaylı olarak kendi laboratuvarımızda getirtmiş olduğumu cihazlarla yapıyoruz. Diğer firmalar bu onayı alamadıkları için y.dışına gönderiyorlar sizin örneğinizi dedi. Ve kendilerinin y.dışındakinden daha kapsamlı bakabildiklerini söyledi. Bende hastane yönlendirmeli olduğu için (onlar benden daha iyi araştırmıştır mutlaka diye düşünerek) anlaştım. Sonuç için 3-5 iş günü veriyorlar.
Aklimdaydiniz allahim inşallah sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bilmiyorum paylaşmamak iyi bir fikir mi bu durumda tek kalmanızı istemem bize her zaman yazabilirsiniz. Bu mübarek günde allahim gönlünüzden geçen siz ve her kim varsa kabul etsin inşallah. İleride kızınıza dışarı çıkarken izin vermezsiniz bu günlerde sizi üzdü diye odesirsiniz. Allahim acısını göstermesin size mucizeler sizinle olsunHayırlı kandiller kızlar hepinize. Bir kaç gündür yoktum. Kafam dalgın pek takip edemiyorum. Tablo için etiketlerseniz sevinirim... Biz amniyosentezi bekleyeceğiz 17. Hafta da.. ultrasonda herşey normal çıkıyor çok şükür... O haftaya kadar herşey normal devam edeceğim. Ailem dahil kimseye birşey demedim.. (sadece sizler) Bebeğim daha fazla etkilenmesin. Normal devam edeceğim inş. Kandilde dualarınızda bize de yer verirseniz sevinirim. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin. Sağlıkla kucağımıza alalım
Canım ben zaten hiçbirini içemem :) yemekte kullanırım diye düşündümBen içemedim pek canım ya benimkinden alma garvita önermisti bir arkadaş , onu dene istersen, benimki aşçı anneydi onu da sevdim de içinde baharat var zencefil, zerdeçal sade daha çok seviyorum. Baharatlı sevmedim , belki sen seversin. Sarı bı dışı var siyah Kapaklı.
Canım benim çok üzüldüm şimdi okudum yazılanı. İnşallah öyle güzel şeyler yaşarsın ki bundan sonra bu diyetini ödediğin şeyin misliyle mükafatını alırsın,dertleşmek konuşmak istersen her zaman buradayızArkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?