2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar aranızda ecopirin ya da aspirin kullanan var mı? 32. Haftaya kadar kullanmalısın diye iki doktor önerdi. Bu akşam itibariyle kullanmaya başlayacağım.
ben 3. Aya girdiğimde doktor preeklemsiyi engellediği için verdi. Her akşam bi tane alıyorum bırakma zamanını konuşmadık daha sanırım doğum şekline gidişata göre değişecek o durum.

Çok yoğun kanama kontrollere gidiyordum hiç kanamam olmamıştı şimdiye kadar çok korktum hastaneye geldim bakalım kan ve idrar aldılar inşallah herşey yolundadır
Geçmiş olsun canım, bize de haber et inşallah herşey iyidir

Arkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Ah arkadaşım çook üzüldüm çook, Rabbim sana dirayet versin, tekrar sağlıkla bebiş nasib etsin ..

Kızlar iyi haftalar, hayırlı kandiller dilerim.
Hapşırırken kasıklarımda şiddetli ağrı oluyor. Size de aynı şey oluyor mu?
Evettt bugün hatta canım yandı
Arkadaşlar malesef bebeğimi kaybettim sizlere hayırlı doğumlar diliyorum sağlıklı kucağınıza alın
Yorumları okurken inşallah bir şey olmamıştır diyordum. Rabbimden kalbine şifa ve dayanma gücü diliyorum canım benim sen iyi olur olmaz yeniden bebek nasip etsin inşallah çok üzgünüm

Canım Allah'ım sana sabırlar versin diyecek söz bulamıyoruz böyle bir durum da ama. İnşallah en sağlıklı hayırlı zamanda bebeğine kavuşursun. Dualarımız seninle

Hayırlı kandiller kızlar hepinize. Bir kaç gündür yoktum. Kafam dalgın pek takip edemiyorum. Tablo için etiketlerseniz sevinirim... Biz amniyosentezi bekleyeceğiz 17. Hafta da.. ultrasonda herşey normal çıkıyor çok şükür... O haftaya kadar herşey normal devam edeceğim. Ailem dahil kimseye birşey demedim.. (sadece sizler) Bebeğim daha fazla etkilenmesin. Normal devam edeceğim inş. Kandilde dualarınızda bize de yer verirseniz sevinirim. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin. Sağlıkla kucağımıza alalım

Hayırlı kandiller canım, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi en iyisini yapmışsın herkese tek tek açıklamak çok yıpratıcı olur üstelik kesin bir şey yokken sen gönlünü ferah tut her şey güzel olacak inanıyorum güzel haberlerini bekliyoruz

Bu daire içinde olani yaptir dedi dr um full bütün genetik hastalıklara bakiyo ben ondan yaptirdim NewMamaa

Kızlar doktorunuz kim
Ben natera panaroma Burçin hanıma yaptırdım.

Aklimdaydiniz allahim inşallah sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bilmiyorum paylaşmamak iyi bir fikir mi bu durumda tek kalmanızı istemem bize her zaman yazabilirsiniz. Bu mübarek günde allahim gönlünüzden geçen siz ve her kim varsa kabul etsin inşallah. İleride kızınıza dışarı çıkarken izin vermezsiniz bu günlerde sizi üzdü diye odesirsiniz. Allahim acısını göstermesin size mucizeler sizinle olsun

Canım ben zaten hiçbirini içemem :) yemekte kullanırım diye düşündüm

Canım benim çok üzüldüm şimdi okudum yazılanı. İnşallah öyle güzel şeyler yaşarsın ki bundan sonra bu diyetini ödediğin şeyin misliyle mükafatını alırsın,dertleşmek konuşmak istersen her zaman buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…