- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
9 hafta olmaz mıKızlar sız bızım ekım annelerınde daha erken cınsıyet öğrenmeye başlamışsınıdr.Ben cınsıyet tahmını yapıyorum6-7-8 haftalık karından ultrason ıle , tutuyormu kısmı mechul bı grup olarak daha ogrenemmye baslmaadıgımız ıcın sızde ısteyen varsa bakabılırım :) bana öğrenınce de yazarsanız bende kendımı test edıyorum
at bakalım kuzum :)9 hafta olmaz mıöncekiler vajinal bakıldı
Sekizinci hafta gibi kullandiğim folic 1 i kesti,reGenesis max verdi. Hala onu kullaniyorum, içinde extra bir sürü vitamin vardoktor vitamin yazdımı size bana yazmadı her yanım ağrıyor kolum bacağım dişlerim başım yarın kontrole gideceğim inşallah birşeyler yazar bana
Yarın Dr gidicem bu arada söylerse yazarım sanaat bakalım kuzum :)
Kız hayatım , ay ınsallah soyler daha dogrusu bebıs gosterır dıyım :)
Kızı da oğlanı da yesin onu anasıKız hayatım , ay ınsallah soyler daha dogrusu bebıs gosterır dıyım :)
cinsiyeti daha bilmiyorumKızlar sız bızım ekım annelerınde daha erken cınsıyet öğrenmeye başlamışsınıdr.Ben cınsıyet tahmını yapıyorum6-7-8 haftalık karından ultrason ıle , tutuyormu kısmı mechul bı grup olarak daha ogrenemmye baslmaadıgımız ıcın sızde ısteyen varsa bakabılırım :) bana öğrenınce de yazarsanız bende kendımı test edıyorum
azıcık buyukmus ama yınede yorum yapıyorum kız bebıs :)cinsiyeti daha bilmiyorum
ay hadi inşallahazıcık buyukmus ama yınede yorum yapıyorum kız bebıs :)
Nasıl anlıyorsun ultırasonlaKızlar sız bızım ekım annelerınde daha erken cınsıyet öğrenmeye başlamışsınıdr.Ben cınsıyet tahmını yapıyorum6-7-8 haftalık karından ultrason ıle , tutuyormu kısmı mechul bı grup olarak daha ogrenemmye baslmaadıgımız ıcın sızde ısteyen varsa bakabılırım :) bana öğrenınce de yazarsanız bende kendımı test edıyorum
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla ilerler zamanında kucağına alırsınSola serum taktı çok donemiyom10 gün rapor verdi bakalım nolacak bol bol yatıp dinlenecegim canım
Elimden geldiği kadar yapacağım canım benimAynen öyle hiç ama yerinden kalmicaksın yemeğini yatağa getirsinler , yani ayağa kalkmayı minimuma indir allahın izniyle bişey olmicak
Ramzı teorısıyle olesanta yonunden bakıp tahmın yurutuyorum canım :)Nasıl anlıyorsun ultırasonla
azıcık buyukmus ama yınede yorum yapıyorum kız bebıs :)
alırım canım bi yorumunu , bende henüz öğrenmedimazıcık buyukmus ama yınede yorum yapıyorum kız bebıs :)
Ahh bi 9 haftalık da ben göndereyim bakar mısın kuzumKızlar sız bızım ekım annelerınde daha erken cınsıyet öğrenmeye başlamışsınıdr.Ben cınsıyet tahmını yapıyorum6-7-8 haftalık karından ultrason ıle , tutuyormu kısmı mechul bı grup olarak daha ogrenemmye baslmaadıgımız ıcın sızde ısteyen varsa bakabılırım :) bana öğrenınce de yazarsanız bende kendımı test edıyorum
Şakir Şakir kanayıp doğum yapan cok insan gördüm ben burada o yüzden kafana lütfen takmayaya çalış lütfen kanama alanı varsa eğer lekelenmeler devam eder kahve olursa kanama durmuş içeride oksitlenmis o yüzden de rengi dönmüştür demektir o yüzden icin daha rahat olabilir. Allahim şifa versin insallah bebeğini seni korusun. En önemlisi moral unutma lütfenEve geldim kızlar, doktor tekrar baktı kesenin altında kanama alanı oluşmuş kahverengi halde ve az az gelmeye devam ediyor, prolaton iğne verdi, progestan verdi, dikkat edeceksin 10 gün yat dinlen stres yapma uzan dedi. Dinlenecegim bakalım bebeğimi 2 kere gördum dün bugün o iyiydi kareket ediyordu çok şükür, haftaya pazartesi tekrar gideceğim bakalım
Aynen ama yerinden kalkmazsan hemen geçerEve geldim kızlar, doktor tekrar baktı kesenin altında kanama alanı oluşmuş kahverengi halde ve az az gelmeye devam ediyor, prolaton iğne verdi, progestan verdi, dikkat edeceksin 10 gün yat dinlen stres yapma uzan dedi. Dinlenecegim bakalım bebeğimi 2 kere gördum dün bugün o iyiydi kareket ediyordu çok şükür, haftaya pazartesi tekrar gideceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?