2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar sız bızım ekım annelerınde daha erken cınsıyet öğrenmeye başlamışsınıdr.Ben cınsıyet tahmını yapıyorum6-7-8 haftalık karından ultrason ıle , tutuyormu kısmı mechul bı grup olarak daha ogrenemmye baslmaadıgımız ıcın sızde ısteyen varsa bakabılırım :) bana öğrenınce de yazarsanız bende kendımı test edıyorum

9 hafta olmaz mı öncekiler vajinal bakıldı

doktor vitamin yazdımı size bana yazmadı her yanım ağrıyor kolum bacağım dişlerim başım yarın kontrole gideceğim inşallah birşeyler yazar bana
Sekizinci hafta gibi kullandiğim folic 1 i kesti,reGenesis max verdi. Hala onu kullaniyorum, içinde extra bir sürü vitamin var

cinsiyeti daha bilmiyorum

Eklentiler

• IMG-20230302-WA0003.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 93
Nasıl anlıyorsun ultırasonla

Eve geldim kızlar, doktor tekrar baktı kesenin altında kanama alanı oluşmuş kahverengi halde ve az az gelmeye devam ediyor, prolaton iğne verdi, progestan verdi, dikkat edeceksin 10 gün yat dinlen stres yapma uzan dedi. Dinlenecegim bakalım bebeğimi 2 kere gördum dün bugün o iyiydi kareket ediyordu çok şükür, haftaya pazartesi tekrar gideceğim bakalım

Ahh bi 9 haftalık da ben göndereyim bakar mısın kuzum

Eklentiler

• 2190FF0E-2382-4EE2-ABD8-E85D430F26E3.webp
    27 KB · Görüntüleme: 65
Şakir Şakir kanayıp doğum yapan cok insan gördüm ben burada o yüzden kafana lütfen takmayaya çalış lütfen kanama alanı varsa eğer lekelenmeler devam eder kahve olursa kanama durmuş içeride oksitlenmis o yüzden de rengi dönmüştür demektir o yüzden icin daha rahat olabilir. Allahim şifa versin insallah bebeğini seni korusun. En önemlisi moral unutma lütfen

Aynen ama yerinden kalkmazsan hemen geçer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…