Aminnnn biliyorum çok sitresli bi durum ben hala uyuyamıyorum doğru düzgün akıntı gelince bile korkup gece uyanıyorum , ama merak etme , kanama yavaş yavaş kesilecek ama hareket etmemekte çalış uzan mümkün olduğu kadar sol tarafa uzanırsan daha iyiYaa bende onu soracaktım sana normal mi yani devam etmesine hemen durdu sandım durmamıs Allah sana da yaşatmasın tekrar canım kimseye yaşatmasın hepinizi muhafaza etsin
Aynen canım Allah sağ sağlım bebeklerimiz bize bağışlasın ben sürekli elimi karnıma koyup dou ediyordum sende öyle yapAlacağım canım, ben önce bebeğimi düşünmek zorundayım.. doktorla konuşurum bakalım sabah ne diyecekona göre bir yol izleyeceğim artık.
İkiz değil tek ama bilmiyorum ki normal doğum sanki daha rahat geliyorikizse yapmıyorlar normal doğumama tek bebişse normal doğum tabiki düşünebilirsin
doğum şeklini bebiş belirliyor ya ilk doğumumda normal doğum diye bekledim 10 cm açılmam vardı bebek kanala inmedi sezeryan oldum şimdi yine sezeryan olacağımİkiz değil tek ama bilmiyorum ki normal doğum sanki daha rahat geliyor
Geçmiş olsun valla bana kesinlikle bitki çaylarından içme dediler ama ıhlamuru bilmiyorum içme istersen
Benim doktorum ıhlamur hariç hiç bir bitki çayını içme demişti yani bir tek ıhlamura izin verdi. Ama tabi sizin yine kendi doktorunuzun söylediği daha önemli.. Geçmiş olsun..
rabbim size bağışlasın sağlık sıhhat şifa versin inşallah
Çok sağolun kızlarBana ıhlamur ve nane limon icebilirsin demişti canım 1 bardaği geçmemek kaydıyla Rabbim şifa versin evladınıza
İşte normal doğumun öyle şeylerinden korkuyorum bebek kanala inmiyorum bebek kanalda kalıyor ve … bunlar insanı korkutuyor bebeğe bişey olucak diyedoğum şeklini bebiş belirliyor ya ilk doğumumda normal doğum diye bekledim 10 cm açılmam vardı bebek kanala inmedi sezeryan oldum şimdi yine sezeryan olacağım
Maalesef paroldan başka bişey vermiyorlar ıhlamur yerine ballı sıcak süt iş çok iyi geliyor
Çok sağolun kızlaracile indim serum bile takmadı lar parol yazıp yolladı
devamlı nst bakıyorlar kalp atışına hiç tedirgin olmaİşte normal doğumun öyle şeylerinden korkuyorum bebek kanala inmiyorum bebek kanalda kalıyor ve … bunlar insanı korkutuyor bebeğe bişey olucak diye
Evet Tr olsaydım rahat olurdum ama kıbrıstayım ve Burdaki dr lara hiç güvenmiyorum çok rahat ve umursamazlar özele gitmeme rağmen , cumartesi pazar kanamam vardı bütün hastaneleri aradık dr bulamadık sen düşün artıkdevamlı nst bakıyorlar kalp atışına hiç tedirgin olma
bende oda çıkmadı, normal diye düşünüyorum artıkAynen canım bendede oluyor yatakta dönerken hapsururken oksururken bıde tuvaletımı yaparken oluyo bu ara bırazcık ıdrar yolu enfeksıyonum çıktı acaba ondan mı dıye korkuyorum
tabiki en iyisi normal doğum ama o zamanki şartlar neye uygun olur bilemiyorumKızlar hiç normal doğum mu yoksa sezeryen mi yapacaksınız araştıran var mı ? Sizce hangisi
öyle miymişBende sezeryen istiyordum sonra normal doğumları gördüm hemen kalkıp oturuyorlar ayağa kalkıyorlar dedim acaba bende mi normal doğum düşünsem ama benim tüp bebek bilmiyorum tüp bebeklerde galiba normal doğum yapmıyorlar
Yani evet doğrutabiki en iyisi normal doğum ama o zamanki şartlar neye uygun olur bilemiyorum
Valla bende biraz araştırdım ve öyle duydum , yani tüp bebek zar zor hamile kalıyor diye işi riske atmak istemiyor bi çoğu dr , bide burda normal doğum yaptıran sadece bi kaç tecrübeli dr var geriye kalan hiç riske girmiyoröyle miymişilk defa duydum
Çok istiyorum, iftar ve sahur arası iyi su tüketirsek sorun olmaz, fakat benim reflü çok fenaa uyanınca bişey yemezsem midemde ağrımaya bulanmaya başlıyor, birde ara ara baş ağrılarım tutuyo, yinede deniycem yapamazsam bırakırım.kızlar ramazan ayı geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz ya da dr uyla bu konuda konuşan var mı ?
Sola serum taktı çok donemiyomAminnnn biliyorum çok sitresli bi durum ben hala uyuyamıyorum doğru düzgün akıntı gelince bile korkup gece uyanıyorum , ama merak etme , kanama yavaş yavaş kesilecek ama hareket etmemekte çalış uzan mümkün olduğu kadar sol tarafa uzanırsan daha iyi
Aynen öyle hiç ama yerinden kalmicaksın yemeğini yatağa getirsinler , yani ayağa kalkmayı minimuma indir allahın izniyle bişey olmicakSola serum taktı çok donemiyom10 gün rapor verdi bakalım nolacak bol bol yatıp dinlenecegim canım
Vitamin hiç mi bişey içmiyorsun ? Ben imom ve elevit kullanıyordum , şimdi sadece elevite geçtim dr artık ikisinden biri yeter dedidoktor vitamin yazdımı size bana yazmadı her yanım ağrıyor kolum bacağım dişlerim başım yarın kontrole gideceğim inşallah birşeyler yazar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?