2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yaa bende onu soracaktım sana normal mi yani devam etmesi ne hemen durdu sandım durmamıs Allah sana da yaşatmasın tekrar canım kimseye yaşatmasın hepinizi muhafaza etsin
Aminnnn biliyorum çok sitresli bi durum ben hala uyuyamıyorum doğru düzgün akıntı gelince bile korkup gece uyanıyorum , ama merak etme , kanama yavaş yavaş kesilecek ama hareket etmemekte çalış uzan mümkün olduğu kadar sol tarafa uzanırsan daha iyi

Alacağım canım, ben önce bebeğimi düşünmek zorundayım.. doktorla konuşurum bakalım sabah ne diyecek ona göre bir yol izleyeceğim artık.
Aynen canım Allah sağ sağlım bebeklerimiz bize bağışlasın ben sürekli elimi karnıma koyup dou ediyordum sende öyle yap

İkiz değil tek ama bilmiyorum ki normal doğum sanki daha rahat geliyor
doğum şeklini bebiş belirliyor ya ilk doğumumda normal doğum diye bekledim 10 cm açılmam vardı bebek kanala inmedi sezeryan oldum şimdi yine sezeryan olacağım

Geçmiş olsun valla bana kesinlikle bitki çaylarından içme dediler ama ıhlamuru bilmiyorum içme istersen

Benim doktorum ıhlamur hariç hiç bir bitki çayını içme demişti yani bir tek ıhlamura izin verdi. Ama tabi sizin yine kendi doktorunuzun söylediği daha önemli.. Geçmiş olsun..

rabbim size bağışlasın sağlık sıhhat şifa versin inşallah

Bana ıhlamur ve nane limon icebilirsin demişti canım 1 bardaği geçmemek kaydıyla Rabbim şifa versin evladınıza
Çok sağolun kızlar acile indim serum bile takmadı lar parol yazıp yolladı

doğum şeklini bebiş belirliyor ya ilk doğumumda normal doğum diye bekledim 10 cm açılmam vardı bebek kanala inmedi sezeryan oldum şimdi yine sezeryan olacağım
İşte normal doğumun öyle şeylerinden korkuyorum bebek kanala inmiyorum bebek kanalda kalıyor ve … bunlar insanı korkutuyor bebeğe bişey olucak diye

İşte normal doğumun öyle şeylerinden korkuyorum bebek kanala inmiyorum bebek kanalda kalıyor ve … bunlar insanı korkutuyor bebeğe bişey olucak diye
devamlı nst bakıyorlar kalp atışına hiç tedirgin olma

devamlı nst bakıyorlar kalp atışına hiç tedirgin olma
Evet Tr olsaydım rahat olurdum ama kıbrıstayım ve Burdaki dr lara hiç güvenmiyorum çok rahat ve umursamazlar özele gitmeme rağmen , cumartesi pazar kanamam vardı bütün hastaneleri aradık dr bulamadık sen düşün artık burda 2,3 sene önce bi bebek öldü sırf dr yüzünden özel hastanede bebeğin kalp atışlarını kontrol etmemişler diye boğuldu bebek , annenin 2 gün hastanede olmasına rağmen

Aynen canım bendede oluyor yatakta dönerken hapsururken oksururken bıde tuvaletımı yaparken oluyo bu ara bırazcık ıdrar yolu enfeksıyonum çıktı acaba ondan mı dıye korkuyorum
bende oda çıkmadı, normal diye düşünüyorum artık

öyle miymiş ilk defa duydum

öyle miymiş ilk defa duydum
Valla bende biraz araştırdım ve öyle duydum , yani tüp bebek zar zor hamile kalıyor diye işi riske atmak istemiyor bi çoğu dr , bide burda normal doğum yaptıran sadece bi kaç tecrübeli dr var geriye kalan hiç riske girmiyor

kızlar ramazan ayı geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz ya da dr uyla bu konuda konuşan var mı ?
Çok istiyorum, iftar ve sahur arası iyi su tüketirsek sorun olmaz, fakat benim reflü çok fenaa uyanınca bişey yemezsem midemde ağrımaya bulanmaya başlıyor, birde ara ara baş ağrılarım tutuyo, yinede deniycem yapamazsam bırakırım.

Sola serum taktı çok donemiyom 10 gün rapor verdi bakalım nolacak bol bol yatıp dinlenecegim canım

doktor vitamin yazdımı size bana yazmadı her yanım ağrıyor kolum bacağım dişlerim başım yarın kontrole gideceğim inşallah birşeyler yazar bana

doktor vitamin yazdımı size bana yazmadı her yanım ağrıyor kolum bacağım dişlerim başım yarın kontrole gideceğim inşallah birşeyler yazar bana
Vitamin hiç mi bişey içmiyorsun ? Ben imom ve elevit kullanıyordum , şimdi sadece elevite geçtim dr artık ikisinden biri yeter dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…