- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Ani agrilar giriyor canim,genişleyen rahim kaslari sebep oluyormus. Bazisi magnezyum destegi almalisiniz diyor. Bende dr simdi ek vitamin vermedi diye sorup kullanmak istemedim.. maden suyu icmeye özen gösteriyorumSelam arkadaşlar, kasık ağrısı ve adet ağrısı gibi bir ağrım oldu bugün siz de de arada böyle ağrılar giriyor mu acaba ya korktum bi anda olunca
Anladım teşekkür ederim ama çocuk izin verir mi onu ağzına koymaya bazı bebekler ağlar uyumaz huysuzluk eder
İyi dedin canım hemen bir maden suyu içeyimAni agrilar giriyor canim,genişleyen rahim kaslari sebep oluyormus. Bazisi magnezyum destegi almalisiniz diyor. Bende dr simdi ek vitamin vermedi diye sorup kullanmak istemedim.. maden suyu icmeye özen gösteriyorum
Bebeklerde ağız veya koltuk yoluyla ölçüm neredeyse imkansız, asla izin vermezler. Zaten koltuk altı hiç güvenilir değil. Bebeklerde makattan ölçülür, biraz büyüdüklerinde buna da izin vermeyeceklerdir. Ben dudaklarımı alnına koyup şurup verip vermemem gerektiğini anlayacak kıvama geldim artıkAnladım teşekkür ederim ama çocuk izin verir mi onu ağzına koymaya bazı bebekler ağlar uyumaz huysuzluk eder
Aynen canım..katılıyorum her şey ölçülü olmalı , bi dr dinlemiştim oda öyle demişti, her şeyin fazlası zarar zaten
11.haftada ıkısıde kız gıbı duruyor dedı haftaya tekrar gıtcem 15 hafta oluyor netlesır dıye düşünüyorumBende 13+5 ikizlerime gebeyim. Bi haftadir bende ufak hareketler hissettim. Göbek çevremde yağlanma var, bu haftalarda erken hissetmek zor diye düsünüyordum ama ikinci gebeliğim yani kismen bebek hareketini ayirtedebiliyorum.. belki de sert hareketleri hissediyoruzdur bilemedim.. cinsiyetlerini ögrenebildin mi
Aynen canım bendede oluyor yatakta dönerken hapsururken oksururken bıde tuvaletımı yaparken oluyo bu ara bırazcık ıdrar yolu enfeksıyonum çıktı acaba ondan mı dıye korkuyorumoluyor canım hatta ani oturunca veya yatakta dönünce bile oluyor ama kısa sürüyor geçiyor, bilmiyorum başka böyle olan var mı
Anladım teşekkür ederimağızlığı çıkıyor onu çıkartıp buharıda tutabiliyorsun yüzüne yoksa çocukta bir balgam oluşuyorhastane dolaş zaten hastanedede aynısını takıyorlar gece uyumuyor falan
Ben de doktorum ile görüşeyim canım ağrılar için bişey varsa isteyim bari, çok teşekkür ederimMerhaba bendede oluyor bazen dinlemeye çalış uzan biraz öyle olunca benim de kasık ağrısı için magnesium diasporal saşe verdi onu içince ağrılarım gidiyor
sezeryan olacağımKızlar hiç normal doğum mu yoksa sezeryen mi yapacaksınız araştıran var mı ? Sizce hangisi
Çok sağol canım benimGeçen hafta yatağa yatınca oldu bende 1 dk ya yakın sürdü ani hareket ettim herhalde yazdım doktora normal dedi
Allah razı olsun canım AminnBak biz kilo alma yarışması yapıyoruz bundan sonra sana is yasak heralde ipi göğüslersin lütfen hemen toparlan sık sık ayağa kalkma lavabo icin acaba leke var mi diye bakmak icin falan tedirgin olma bebisi de tedirgin etme insallah bu son geçirdiğin kötü gün olsun
İnşallah sizede faydası olur özel hamileler için mişBen de doktorum ile görüşeyim canım ağrılar için bişey varsa isteyim bari, çok teşekkür ederim
Canını sıkma sitres yapma benim 1 hafta sürdü kesilmesi kesildi ama hala kahve rengi kan geliyorAllah razı olsun canım Aminnyatar yatar alırim valla yeterli bebeğim sağlıklı olsun bu 2. Tuvalete gidişim idrarı yapınca kanam geldi yine tekrar canım sıkıldı. Allah'a sığınıyorum yapacak neyim var canım
Haklısın canım ,esım de destek olur sağolsun istersem. Bende dinlenmeye çalışıyorum ama bazen işten gel yemek yap bulaşık çay derken oturmuyorum nerdeyse, yok o devir bitti gerekirse bı yardımci tutarım. Yemekleri bir yerden söylerim. Bebeğimden kıymetli değil onu zor buldum yine Rabbim gösteesin yokluğunuCanım benim çok geçmiş olsun dikkatli ol Bırak işlerin yarısı kalsın detaya girme temizlikte napim bende çalışıyorum en azından eve gelince çok ayakta kalmamaya çalışıyorum sağolsun eşim destek oluyor genelde ben yemek yapıyorum bulaşık onda süpürme onda napim düşüklerim var o yüzden idare ediyoruz şurada bikaç ay sizinde düşük vardı dimi öyle hatırlıyorum dikkat edin lütfen. Mesela benim doktorum en başından beri cinselliğide yasakladı oda yok hayatımızda napalım herşey bu bebişlerimiz için inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımıızı
Bende sezeryen istiyordum sonra normal doğumları gördüm hemen kalkıp oturuyorlar ayağa kalkıyorlar dedim acaba bende mi normal doğum düşünsem ama benim tüp bebek bilmiyorum tüp bebeklerde galiba normal doğum yapmıyorlarsezeryan olacağım
Yaa bende onu soracaktım sana normal mi yani devam etmesiCanını sıkma sitres yapma benim 1 hafta sürdü kesilmesi kesildi ama hala kahve rengi kan geliyor
ikizse yapmıyorlar normal doğumBende sezeryen istiyordum sonra normal doğumları gördüm hemen kalkıp oturuyorlar ayağa kalkıyorlar dedim acaba bende mi normal doğum düşünsem ama benim tüp bebek bilmiyorum tüp bebeklerde galiba normal doğum yapmıyorlar
Alacağım canım, ben önce bebeğimi düşünmek zorundayım.. doktorla konuşurum bakalım sabah ne diyecekKesinlikte rapor al hatta 2 haftalık bir rapor al dinlen allahın izniyle bişey olmicak , birden bire oluyor zaten kanama alanı , artık kendini yorma işe gitsen bile bide gelip evde çalışma uzan dinlen işten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?