2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar neredeyse 4. Ayı doldurmak üzereyiz kilo alma durumunuz nasıl, ben bu iki haftada 1 kilo aldım. Toplam 4 ayda 2,5 kilo artık bundan sonra su içsek yarayacak günler geliyor winter is coming yani
Ben hamile kaldim istahim filan yerindeydi ona ragmen diyabetliyim diye dikkat ettim iki kg verdim. Bu hafta bende artişa gecmisim

Deneyimleyenlerin çoğu park yatak öneriyor. Bende yoyko nun anne yanı olabilen park yatağından aldım. biz seyahat etmeyi de seven çiftiz. gittiğimiz yere de bu yatağı çok rahat götürebileceğiz.
Aynen öyle çok iyi bir seçenek

Karnın çıktı mı peki bebek hareketleri hissediyor musunuz
Karnım bu hafta baya çıktı, bu benim ikinci gebeliğim. Hareketlerini hissediyorum bazen biri vuruyormuş gibi içeriden ani hareketler yani ilkinde 5. Aydan sonra hissetmiştim bunda daha erken başladı karnımda erken çıktı

bende o kadar emindim ki onu alacağıma ama ahşap beşikte karar kıldım muhtemelen bende ahşap beşik alacağım
Hangi ahşap beşik modelini düşünüyorsunuz? Ben de park yataktan vazgeçtim şuan yeterli hava sirkülasyonu sağlamayacağını düşündüm.

Yoo bi sorun yok acaba diyorum ben doğum paketi aldım onun içinde olduğu için mi çağırıyor

evet öyle de taşımam heralde ben büyük ihtimalle ev içinde başka yerlere, görümcem kullanıyor ahşap beşik oda memnun bayağı özellikleri de var aslında park yatak gbi sadcee ahşap bu

ben ikea nınkine de baktım çoğu markaya baktım sağlam mdf bişey alacağım, dediğim gibi asansör sistemi var anne yanı olabiliyor park yatak oyun alanı oluyor çok işlevli olanlar var aslında ve bazıları tamamen doğal verniksiz boyasız oluyor, benimde içime sindi çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…