- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Ben hamile kaldim istahim filan yerindeydi ona ragmen diyabetliyim diye dikkat ettim iki kg verdim. Bu hafta bende artişa gecmisimKızlar neredeyse 4. Ayı doldurmak üzereyiz kilo alma durumunuz nasıl, ben bu iki haftada 1 kilo aldım. Toplam 4 ayda 2,5 kiloartık bundan sonra su içsek yarayacak günler geliyor winter is coming yani
Bende bilmiyorum en son 13+2 de gitmiştim daha 2 hafta var randevuma bakalım bu defa gösterir belkiOda bişey mi benim 11 aralık bende bilmiyorum. Yok mu arttıran
İki hafta sonra benimde randevum var böbrek ultrasonu çekilcekmiş bana sizin doktorlar 17. Haftada ultrason çekilcek dedi mi sizeBende bilmiyorum en son 13+2 de gitmiştim daha 2 hafta var randevuma bakalım bu defa gösterir belki
Bana bir şey demedi canım kendi böbreğimizi miİki hafta sonra benimde randevum var böbrek ultrasonu çekilcekmiş bana sizin doktorlar 17. Haftada ultrason çekilcek dedi mi size
Aynen öyle çok iyi bir seçenekDeneyimleyenlerin çoğu park yatak öneriyor. Bende yoyko nun anne yanı olabilen park yatağından aldım. biz seyahat etmeyi de seven çiftiz. gittiğimiz yere de bu yatağı çok rahat götürebileceğiz.
Niye ? böbreklerde bi sorun mu vardıİki hafta sonra benimde randevum var böbrek ultrasonu çekilcekmiş bana sizin doktorlar 17. Haftada ultrason çekilcek dedi mi size
Ben 16 haftaligim benim de kizcem olacak bin şükürKız isteyenler olarak iyi seneye denk geldik desene:)
Sat in kac senin kac haftalıksın?Hadi yabakalım biz ne zaman öğreneceğiz senin haftan benden ilerideydi sanki sat yakın olmasına şaşırdım
AA benim 26 kasım Aralık yazmışımOda bişey mi benim 11 aralık bende bilmiyorum. Yok mu arttıran
Ben 26 Aralık yazmışım 26 kasım olcak yanlış yazmışımHadi yabakalım biz ne zaman öğreneceğiz senin haftan benden ilerideydi sanki sat yakın olmasına şaşırdım
Hah şimdi olduBen 26 Aralık yazmışım 26 kasım olcak yanlış yazmışım
Randevu ne zaman canim nasıl gidiyor hamislikBeni her gören erkek diyor hadi bakalım merakla bekliyorum etiketlerim seni belli oluncateşekkürler bu arada..
Karnım bu hafta baya çıktı, bu benim ikinci gebeliğim. Hareketlerini hissediyorum bazen biri vuruyormuş gibi içeriden ani hareketler yaniKarnın çıktı mı peki bebek hareketleri hissediyor musunuz
30 kasımOda bişey mi benim 11 aralık bende bilmiyorum. Yok mu arttıran
Hangi ahşap beşik modelini düşünüyorsunuz? Ben de park yataktan vazgeçtim şuan yeterli hava sirkülasyonu sağlamayacağını düşündüm.bende o kadar emindim ki onu alacağıma ama ahşap beşikte karar kıldım muhtemelen bende ahşap beşik alacağım
Evet kuzumBana bir şey demedi canım kendi böbreğimizi mi
evet öyle de taşımam heralde ben büyük ihtimalle ev içinde başka yerlere, görümcem kullanıyor ahşap beşik oda memnun bayağı özellikleri de var aslında park yatak gbi sadcee ahşap buBenim arkadaşımın iki çocuğu var kesinlikle park yatak al başka bişey düşünme dedi bende görünüşünü beğenmiyorum ama baya kullanışlıymış , bide heryere kolayca taşına biliniyor salon oda mutfak
ben ikea nınkine de baktım çoğu markaya baktım sağlam mdf bişey alacağım, dediğim gibi asansör sistemi var anne yanı olabiliyor park yatak oyun alanı oluyor çok işlevli olanlar var aslında ve bazıları tamamen doğal verniksiz boyasız oluyor, benimde içime sindi çokBen de İKEA’nın ahşap beşiklerinden düşünüyorum. Ön kısmı iniyor kademesini ayarlayınca yatakla eşitlenebiliyor. En alt seviyeye indirip ön barını çıkarınca çocuğun kendi başına inip çıkabileceği yatak haline geliyor 2 yaşına kadar kullanılabilir diye düşünüyorum. Park yatakların Avrupa’da sadece seyahatlerde kullanıldığını duydum. Sebebi de dış kaplamalarını sağlıklı bulamamalarıymış. Kalitesi markadan markaya değişir tabi ama fikrimi değiştiren bir sebep oldu bu kriter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?