- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Sen nasılsın bebiş nasılRandevu ne zaman canim nasıl gidiyor hamislik
Ayyy en heyecanlı zamanlarCanımm bu cumartesi gideceğimama cinsiyet belli olur mu bilmem daha 13+0 bugün..
rüya gibi geliyor hala inanamıyorum
Merhabalar ekledim sizi de tabloya :)Merhaba tabloya beni de ekler misiniz.
1 çocuk
Sat 25.12.2022
Tahmini doğum tarihi 01.10.2023
Cinsiyeti şuan belli değil
Beni de ekleyebilirsiniz artık.Merhabalar ekledim sizi de tabloya :)
Cinsiyet belli olunca alışverişe başlarım ufak ufakAyyy en heyecanlı zamanlarbebeğin pozisyonuna bağlı olarak kesin belli olur canım tabi gösterirse minnoş
İyi çok şükür büyüyoruz 6 aylık olduk yürütecle peşimden geziyor teyzesi
Maşallah canımkızlar cinsiyeti öğrendik bir oğlumuz oluyoryanılan ramzi teorisi ve çin takvimine de selam olsun hoca detaylı 2 bacak arası usg fotoğrafını verdi , NewMamaa canım ekleyebilirsin listeye
TeşekkürlerMerhabalar ekledim sizi de tabloya :)
Yok canım anne yanı özelliğini kullandım sallanma özelliğini kullanmadım.anne yanı olmasından çok memnundum eğilme derdi olmuyordu uzanıp alıyordumIlk başlarda anne yani çok iyi oluyor dediler aslında tabii ihtiyaca göre degisebilir
çol sağol canım hep birlikte inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşAllah
tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallahBizim de kızımız olcak cok şükür erkek olsa Esirgeme kurumuna bırakırım diyordu eşimher sey yolunda bir ay sonra diger kontrol .asi icin gün aldım sağlık ocağından kan testi istedi doktor iki ay önce vermişsin dedi en son tekrar bakalım dedi. Yaşasın kız senesi
Amin insallah sagolun hepimizin evlatları sağlıkla gelsin inşallahtebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallahya ben 15+2 yim şu an dr a kontrole ne zaman gelelim diye sormayı unuttum bi sıkıntı olmazsa bende 1 ay sonramı gideyim acaba
benim asiri degil ama hamileliginde sivilcem cikti ve normalde hic cikmaz ama bebek erkekKızlar benim aşırı bir sivilce problemim var çevremdeki herkes kız bebek olacağını söylüyor, sivilceleri olup kızı olan var mıbu konuda bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi
ben daha cinsiyetini öğrenmedim ama çoğu şey hep hurafebenim asiri degil ama hamileliginde sivilcem cikti ve normalde hic cikmaz ama bebek erkek
evet fetal dna yaptrmistik iki hafta once ,tesekkur ederizNe güzel cinsiyeti erken öğrenmişsiniz hayırlı olsunFetal DNA falan mı yaptırdınız? Benim de sat 27 Aralık ama cinsiyeti bilmiyoruz henüz
yani dha balık yağına başlamıştık ki zaten multivitamin şeklinde, ferritin b12 im falan gayet iyiydi, o zaman direk 1 ay sonra gidiyim extra bi durum olmazsaAmin insallah sagolun hepimizin evlatları sağlıkla gelsin inşallah
Demir ilacına başladınız mi? Takviyelerinize başladıysanız bir sıkıntınız yoksa bir ay sonra gidin zaten detaylı ultrason zamanı da gelicek sonucu da götürürsünüz.
Benim ferritin ime bakmadan demir başlamışlardı direkt onu bir sorun ama isterseniz rutinde veriyoruz dedi doktorum 3 ay sonra.yani dha balık yağına başlamıştık ki zaten multivitamin şeklinde, ferritin b12 im falan gayet iyiydi, o zaman direk 1 ay sonra gidiyim extra bi durum olmazsa
hmm bi sorayım hiç bahsetmedi banaBenim ferritin ime bakmadan demir başlamışlardı direkt onu bir sorun ama isterseniz rutinde veriyoruz dedi doktorum 3 ay sonra.
İyiyim çok şükür canımMammamia2 canım iyi misin seni merak ediyorum nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?