2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canımm bu cumartesi gideceğim ama cinsiyet belli olur mu bilmem daha 13+0 bugün..
rüya gibi geliyor hala inanamıyorum
Ayyy en heyecanlı zamanlar bebeğin pozisyonuna bağlı olarak kesin belli olur canım tabi gösterirse minnoş
İyi çok şükür büyüyoruz 6 aylık olduk yürütecle peşimden geziyor teyzesi

Bizim de kızımız olcak cok şükür erkek olsa Esirgeme kurumuna bırakırım diyordu eşimher sey yolunda bir ay sonra diger kontrol .asi icin gün aldım sağlık ocağından kan testi istedi doktor iki ay önce vermişsin dedi en son tekrar bakalım dedi. Yaşasın kız senesi

Ayyy en heyecanlı zamanlar bebeğin pozisyonuna bağlı olarak kesin belli olur canım tabi gösterirse minnoş
İyi çok şükür büyüyoruz 6 aylık olduk yürütecle peşimden geziyor teyzesi
Cinsiyet belli olunca alışverişe başlarım ufak ufak
Oyy maşşallahh ya zaman nasıl geçiyor yerime öp kocaman.. Teyzesi yerr o minnağı

tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah ya ben 15+2 yim şu an dr a kontrole ne zaman gelelim diye sormayı unuttum bi sıkıntı olmazsa bende 1 ay sonramı gideyim acaba

tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah ya ben 15+2 yim şu an dr a kontrole ne zaman gelelim diye sormayı unuttum bi sıkıntı olmazsa bende 1 ay sonramı gideyim acaba
Amin insallah sagolun hepimizin evlatları sağlıkla gelsin inşallah
Demir ilacına başladınız mi? Takviyelerinize başladıysanız bir sıkıntınız yoksa bir ay sonra gidin zaten detaylı ultrason zamanı da gelicek sonucu da götürürsünüz.

Kızlar benim aşırı bir sivilce problemim var çevremdeki herkes kız bebek olacağını söylüyor, sivilceleri olup kızı olan var mı bu konuda bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi
benim asiri degil ama hamileliginde sivilcem cikti ve normalde hic cikmaz ama bebek erkek

yani dha balık yağına başlamıştık ki zaten multivitamin şeklinde, ferritin b12 im falan gayet iyiydi, o zaman direk 1 ay sonra gidiyim extra bi durum olmazsa

yani dha balık yağına başlamıştık ki zaten multivitamin şeklinde, ferritin b12 im falan gayet iyiydi, o zaman direk 1 ay sonra gidiyim extra bi durum olmazsa
Benim ferritin ime bakmadan demir başlamışlardı direkt onu bir sorun ama isterseniz rutinde veriyoruz dedi doktorum 3 ay sonra.

Mammamia2 canım iyi misin seni merak ediyorum nasıl oldun
İyiyim çok şükür canımSaolasın, dinleniyorum, ufak tefek işler yapıyorum kanam çok şükür minimum a indi kahve az lekeler geliyor o da normalmiş, ara sıra ağrı oluyor hafif hafif o da normal sanırım, bebeğim iyi olduğu için mutluyum
Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…