2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende heyner anne yani mobilya besik aldim. Dogal boyasiz verniksiz tercih etmistik biz. İkizlerim icin bi tane daha alacagim. Anne yani olabiliyor asansörlü üçkademesi var. Park beşikde almak istiyorum diger odalara taşiyabilmek icin. İcabinda ayri ya da beraber de yatabilirler

kızlar cinsiyeti öğrendik bir oğlumuz oluyor yanılan ramzi teorisi ve çin takvimine de selam olsun hoca detaylı 2 bacak arası usg fotoğrafını verdi , NewMamaa canım ekleyebilirsin listeye
Sağlıkla al kucağına inşallah canım teorilerden çok senin ne hissettiğini merak ediyorum ben

Kızlar progestanı ilaç olarak yutuyorum halsizlik ve uyku yapıyor, kanama olduğu için de fitil olarak kullanmaktan çekiniyorum, fitil olarak kullansam olabilir mi ? Yani kanama olmasına rağmen
doktorum bana kanaman olunca ağızdan diğer zamanlar fitil olarak kullan dedi sizde doktorunuza danışın derim

Merhaba tabloya beni de ekler misiniz.
1 çocuk
Sat 25.12.2022
Tahmini doğum tarihi 01.10.2023
Cinsiyeti şuan belli değil

Evet onu gördüm. Fonksiyonları güzel ama kullanan oldu mu hiç onu bilemedim belki olumsuz bir yönü vardır diye tereddüt ettim

Ilk başlarda anne yani çok iyi oluyor dediler aslında tabii ihtiyaca göre degisebilir

Normal bir park yatak var aslında ablam verdi ama anne yani iyi oluyor dediler ben de ikisi birarada olsa diye bakiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…