- 2 Ocak 2022
- 3.067
- 4.526
- 83
Ön korkuluğu indirip kaldırdığınızda çok ses yapıyor mu?Ben anne yanı olarak baby plus 60x120 doğal ahşap karyola aldım. hem sabitleniyor hem sallanıyor ve tekerlekli baya kullanışlı duruyor.
Hiç ses yapmıyorÖn korkuluğu indirip kaldırdığınızda çok ses yapıyor mu?
Çok da şirin duruyor ben de düşeneceğim teşekkürlerHiç ses yapmıyor
Ahşap daha güzel evetevet öyle de taşımam heralde ben büyük ihtimalle ev içinde başka yerlere, görümcem kullanıyor ahşap beşik oda memnun bayağı özellikleri de var aslında park yatak gbi sadcee ahşap bu
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin miniğinkızlar cinsiyeti öğrendik bir oğlumuz oluyoryanılan ramzi teorisi ve çin takvimine de selam olsun hoca detaylı 2 bacak arası usg fotoğrafını verdi , NewMamaa canım ekleyebilirsin listeye
Sağlıkla al kucağına inşallah canımkızlar cinsiyeti öğrendik bir oğlumuz oluyoryanılan ramzi teorisi ve çin takvimine de selam olsun hoca detaylı 2 bacak arası usg fotoğrafını verdi , NewMamaa canım ekleyebilirsin listeye
doktorum bana kanaman olunca ağızdan diğer zamanlar fitil olarak kullan dedi sizde doktorunuza danışın derimKızlar progestanı ilaç olarak yutuyorum halsizlik ve uyku yapıyor, kanama olduğu için de fitil olarak kullanmaktan çekiniyorum, fitil olarak kullansam olabilir mi ? Yani kanama olmasına rağmen
Hayırlısı olsun canım benim ekledim oğluşu :)kızlar cinsiyeti öğrendik bir oğlumuz oluyoryanılan ramzi teorisi ve çin takvimine de selam olsun hoca detaylı 2 bacak arası usg fotoğrafını verdi , NewMamaa canım ekleyebilirsin listeye
yaa ne güzel kızlar çok sanki bu sene :)Ben 16 haftaligim benim de kizcem olacak bin şükür
Evet onu gördüm. Fonksiyonları güzel ama kullanan oldu mu hiç onu bilemedim belki olumsuz bir yönü vardır diye tereddüt ettimBen Elele markasının madre modelini çok beğendim, trendyoldada çok satanlarda fiyatı 2500TL civarı, fonksiyonları çok özellikle anne yanı olabiliyor olması ve beşik gibi sallanması avantaj gibi geldi bana. Muhtemelen onu alacağım
Ilk başlarda anne yani çok iyi oluyor dediler aslında tabii ihtiyaca göre degisebilirBizim kraftın park yatağı anne yanı olarak yan tarafı aşağı indirilebiliyor.sallanma özelliği de var ama kullanmadım hiç.şimdi kızım 16 aylık en alt kademe kullanıyorum hep memnundum.ama yatak bakmaya başlıcam bir iki aya odasını ayırcam montessori mi alsam bilemedim
Normal bir park yatak var aslında ablam verdi ama anne yani iyi oluyor dediler ben de ikisi birarada olsa diye bakiyordumCanım bizim park yatak anne yanı değil yoksa uzun vadeli park yatak çok iyi seçenek, bende o yüzden ufak anne yanılardan düşünüyorum. Bak incele ama çünkü ilk aylar çok uyandığı için bebek konfor önemli.
amin inşallah hepimizin sağlıkla gelsinHayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsin miniğin
ben kız olmasını çok istiyordum his değil istekti benim ama 8.haftada o isteğim de gitti birden anladım aslında erkek olacağınıSağlıkla al kucağına inşallah canımteorilerden çok senin ne hissettiğini merak ediyorum ben
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşAllahkızlar cinsiyeti öğrendik bir oğlumuz oluyoryanılan ramzi teorisi ve çin takvimine de selam olsun hoca detaylı 2 bacak arası usg fotoğrafını verdi , NewMamaa canım ekleyebilirsin listeye
Canımm bu cumartesi gideceğimRandevu ne zaman canim nasıl gidiyor hamislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?