2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eşimin o anda cinsiyete verdiği önem ve gerginlik dolu davranışlarından dolayı.
5 kız 1 erkek 6 kardeşiz, en büyüğümüz abim, babamın erkek çoçuk sevdası yüzünden 5 kız peş peşe gelmiş ve ne mobbingler yapmış anneme kardeşlerim hep erkek doğuruyor sen kız getiriyorsun diye, ama şimdi gözünden sakınır babam bizi hatta abim içinde keşke oda kız olsaydı der sağlıklı hayırlı evlat olsun da gerisi boş cidden, eşinizde şok yaşamıştır zamanla alışacaktır hatta iyiki diyecektir o yüzden hiç canınızı sıkmayın , sonuçta Allah vergisi cinsiyet kimsenin elinde değil

Canım tam emin olamadım ama seninle hemorajik kist hakkında konuşmuş muyduk?

Günaydın kızlar.12+4 haftalık hamileyim.Dun doktor vegaferon fort, magosit,D-vitanol,innate pronatal verdi.bu ilaçları ilk dün kullandım ve çok kötü miyde bulantım oldu.sizler neler kullanıyorsunuz.

Günaydın kızlar.12+4 haftalık hamileyim.Dun doktor vegaferon fort, magosit,D-vitanol,innate pronatal verdi.bu ilaçları ilk dün kullandım ve çok kötü miyde bulantım oldu.sizler neler kullanıyorsunuz.
Selam canım ben gynoferon d-vit ve omega 3 kullanıyorum herhangi bir problem olmadı bende

Günaydınnn
Simdi once hangisi bulantı yapıyor onu bulmak lazım tek seferde içmiyorsunuz degil mi?

Canım tam emin olamadım ama seninle hemorajik kist hakkında konuşmuş muyduk?
Evet canım yazmıştım buraya konuşmuş olabiliriz ben ocak sonunda devlette kadın doğuma gitmiştim o doktor hemorajik kist demişti bende özelde bir doçente gittim o da gebe de olabilirsin kist de olabilir adetini bekle biraz daha olmazsan gel demişti.
Benim o ay olan hemorajik kist değilmiş aslında döllenme sonrası yumurtadan kalan cisimcik büyüyüp progesteron salgılayan corpus luteummuş yani o ay miniğim yeni döllenmiş

Yaa hayırlı olsun ben de aynı bu süreci yaşamıştım. Epey de üzülmüştüm kist için dr ilaçlı mr yönlendirmişti hatta. Sonradan hamile olduğumu öğrenmiştim. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Maşallah daha ne olsun , ne güzel ama niye sitresli ve ağlamalı onu anlamadım ? Eşinizden dolayı mı ????

Yine doktora sorman lazım canım bunlar herkese verilen takviyeler bu dönemde
Anladım kullanayım o zaman.kizimda 9 ay miyde bulantım oldu bunda ilk zamanlar miyde bulantım oldu şuan ilaçlardan dolayı miyde bulantım başladı ama mecbur kullanayım.Deprem böylesi deyim devlet hastanesine gidiyorum imkansız doktora sormam.

Demir yapıyordur muhtemelen Demir’i siz yatmadan icin o zaman daha iyi olur.
Mutlaka alın takviyelerinizi
Bende de karma vitamin ve başka bir tablet daha var magnezyum dvit gibi bişey bu ilaçları kaç ay içicez acaba biliyormuusunuz

Teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah sanırım aramızda da 10 gün var

Bende de karma vitamin ve başka bir tablet daha var magnezyum dvit gibi bişey bu ilaçları kaç ay içicez acaba biliyormuusunuz
Magnezyumu ileri aylarda veriyorlar diye biliyorum d vitamini zaten deposu 3 aya doluyor zararı yok onu hamilelikten sonra da kullanin hep devam edin yanı. Karma vitamin de doğuma kadar ben de I mom diye multivitamin kullanıyorum kan sulandırıcı verdi doktor preeklemsi olmasın diye onu 32. Haftaya kadar kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…