5 kız 1 erkek 6 kardeşiz, en büyüğümüz abim, babamın erkek çoçuk sevdası yüzünden 5 kız peş peşe gelmiş ve ne mobbingler yapmış anneme kardeşlerim hep erkek doğuruyor sen kız getiriyorsun diye, ama şimdi gözünden sakınır babam bizi hatta abim içinde keşke oda kız olsaydı derEşimin o anda cinsiyete verdiği önem ve gerginlik dolu davranışlarından dolayı.
Canım tam emin olamadım ama seninle hemorajik kist hakkında konuşmuş muyduk?Kızlar selam buraya ekim annelerinden geldim usgye göre 11+3üm sata göre daha ileri olmam gerekiyor bende pcos olduğu için doktorum satı 8 ocak baz almıştı.
Benim doğum tarihim Eylül 15 ile ekim 15 arası bakalım erken gelmek isterse belki sizin aranıza katılırım
O yüzden birazda buraya bakayım dedim nasılsınız çoğunuzun gebeliği 1.trimestırı geçti bulantılarınız ne durumda bir de cinsiyeti öğrenen arkadaşlar tebrik ederim yine kız çoğunluğu mu var acaba?
Selam canım ben gynoferon d-vit ve omega 3 kullanıyorum herhangi bir problem olmadı bendeGünaydın kızlar.12+4 haftalık hamileyim.Dun doktor vegaferon fort, magosit,D-vitanol,innate pronatal verdi.bu ilaçları ilk dün kullandım ve çok kötü miyde bulantım oldu.sizler neler kullanıyorsunuz.
GünaydınnnGünaydın kızlar.12+4 haftalık hamileyim.Dun doktor vegaferon fort, magosit,D-vitanol,innate pronatal verdi.bu ilaçları ilk dün kullandım ve çok kötü miyde bulantım oldu.sizler neler kullanıyorsunuz.
Hayır ara ara içiyorum.magnezyuz yada demir ikisinden birini miyde bulantısı yapıyorGünaydınnn
Simdi once hangisi bulantı yapıyor onu bulmak lazım tek seferde içmiyorsunuz degil mi?
Evet canım yazmıştım buraya konuşmuş olabiliriz ben ocak sonunda devlette kadın doğuma gitmiştim o doktor hemorajik kist demişti bende özelde bir doçente gittim o da gebe de olabilirsin kist de olabilir adetini bekle biraz daha olmazsan gel demişti.Canım tam emin olamadım ama seninle hemorajik kist hakkında konuşmuş muyduk?
Yine doktora sorman lazım canım bunlar herkese verilen takviyeler bu dönemdeİcmesem zararı olurmu.Hic birşey yiyemiyorum.doktora bunu söyleyince verdi bu ilaçları
Yaa hayırlı olsunEvet canım yazmıştım buraya konuşmuş olabiliriz ben ocak sonunda devlette kadın doğuma gitmiştim o doktor hemorajik kist demişti bende özelde bir doçente gittim o da gebe de olabilirsin kist de olabilir adetini bekle biraz daha olmazsan gel demişti.
Benim o ay olan hemorajik kist değilmiş aslında döllenme sonrası yumurtadan kalan cisimcik büyüyüp progesteron salgılayan corpus luteummuş yani o ay miniğim yeni döllenmiş
Maşallah daha ne olsun , ne güzelKızlar çok stresli bol ağlamalı bir gün geçirdim. Ama detaylarla boğmaktan vazgeçip sadece size koşarak yazmak istedim. Bebeğimin kontrolüne gittik organları kendi herşeyi sağlıklı düzgün çok şükür. Son dakika bakarken %100 kız sürprizi geldi. Eşim olduramadı herkese erkek demişiz diye 2. doktorada gittik o da kız dedi pipisi yok dedi. Zaten ekranda gördüğüm ilk görüntü bacak arasıydı ve çıkıntısı minicikti yüzüstü yatıyordu bugün. Görüntüyüde ekleyeyim sizde bakın. Bir daha tahmin değişmez inşallah. Ben her kontrolümde tek derdim sağlığı düşüncesiyle gittim. Demek ki erkekler çok uzaklar gerçekten bu işe. Ailelerimiz hiç önemsemedi prensesimiz geliyor sağlığı yerine daha ne olsun dediler, ah ahh.. Baş ağrım ve şişik gözlerimle kaldım tek başıma.
Anladım kullanayım o zaman.kizimda 9 ay miyde bulantım oldu bunda ilk zamanlar miyde bulantım oldu şuan ilaçlardan dolayı miyde bulantım başladı ama mecbur kullanayım.Deprem böylesi deyim devlet hastanesine gidiyorum imkansız doktora sormam.Yine doktora sorman lazım canım bunlar herkese verilen takviyeler bu dönemde
Üzgünüm ama ağlama kendini üzme bi an şük olmuş ola bilir geçecektir hem bebeğin his ediyor o ağlamayıEşimin o anda cinsiyete verdiği önem ve gerginlik dolu davranışlarından dolayı.
Demir yapıyordur muhtemelen Demir’i siz yatmadan icin o zaman daha iyi olur.Hayır ara ara içiyorum.magnezyuz yada demir ikisinden birini miyde bulantısı yapıyor
Omega 3 olarak ne kullanıyorsun canım, 14+5im ama doktorum ama omega 3 verdi. Demir, d vitamini, magnezyum ve decavit kullanıyorum sadeceSelam canım ben gynoferon d-vit ve omega 3 kullanıyorum herhangi bir problem olmadı bende
Öyle yapayım.cok teşekkürlerDemir yapıyordur muhtemelen Demir’i siz yatmadan icin o zaman daha iyi olur.
Mutlaka alın takviyelerinizi
Bende de karma vitamin ve başka bir tablet daha var magnezyum dvit gibi bişey bu ilaçları kaç ay içicez acaba biliyormuusunuzDemir yapıyordur muhtemelen Demir’i siz yatmadan icin o zaman daha iyi olur.
Mutlaka alın takviyelerinizi
Teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahYaa hayırlı olsunben de aynı bu süreci yaşamıştım. Epey de üzülmüştüm kist için dr ilaçlı mr yönlendirmişti hatta. Sonradan hamile olduğumu öğrenmiştim. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Magnezyumu ileri aylarda veriyorlar diye biliyorum d vitamini zaten deposu 3 aya doluyor zararı yok onu hamilelikten sonra da kullanin hep devam edin yanı. Karma vitamin de doğuma kadar ben de I mom diye multivitamin kullanıyorum kan sulandırıcı verdi doktor preeklemsi olmasın diye onu 32. Haftaya kadar kullanacağımBende de karma vitamin ve başka bir tablet daha var magnezyum dvit gibi bişey bu ilaçları kaç ay içicez acaba biliyormuusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?