- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Çok şükürrr sağlıkla büyüsün minnoşSelam kızlar, oruç tutanlara Allah kolaylık versin diyorumbugün proloton iğneyi vuruldum neredeyse bitti kanama çok şükür hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün 12 hafta bitti ilk 3 ayı doldurduk, herkesin tamamına erdirmesini dilerim saglıkla ve güzellikle, hepinizi öpüyore
Eşimin o anda cinsiyete verdiği önem ve gerginlik dolu davranışlarından dolayı.Hayırlı olsun Sağlıkla gelsin de gerisi boş.. Bazen ultrasonda böyle yanılmalar oluyor o yüzden en net 16 17 haftayı bekleyin diyorlar. Fakat neden ağladığınızı anlayamadım. Cinsiyet Farklı söylendiği için mi?
Kaç haftalıkken erkek demişti doktorunuz ve emin miydi? Hayırlı olsun bu arada, eşinizin anlık bir şok yaşamış geçecektir merak etmeyin.Eşimin o anda cinsiyete verdiği önem ve gerginlik dolu davranışlarından dolayı.
Ah canım çok sağol amin aminOdasını severse alışır canım, kızım çok rahat alışmıştı, bı rutin oluşturup uyutuyordum, yanında yatıyordum önce uyuyunca kalkıyordums şimdi çok değil ara sıra yatmami istiyor. İnşallah gönlüne göre bulursun ve çok kolay alışır amin
sağlıklı olmasına sevindim maşallah kıza benziyorKızlar çok stresli bol ağlamalı bir gün geçirdim. Ama detaylarla boğmaktan vazgeçip sadece size koşarak yazmak istedim. Bebeğimin kontrolüne gittik organları kendi herşeyi sağlıklı düzgün çok şükür. Son dakika bakarken %100 kız sürprizi geldi. Eşim olduramadı herkese erkek demişiz diye 2. doktorada gittik o da kız dedi pipisi yok dedi. Zaten ekranda gördüğüm ilk görüntü bacak arasıydı ve çıkıntısı minicikti yüzüstü yatıyordu bugün. Görüntüyüde ekleyeyim sizde bakın. Bir daha tahmin değişmez inşallah. Ben her kontrolümde tek derdim sağlığı düşüncesiyle gittim. Demek ki erkekler çok uzaklar gerçekten bu işe. Ailelerimiz hiç önemsemedi prensesimiz geliyor sağlığı yerine daha ne olsun dediler, ah ahh.. Baş ağrım ve şişik gözlerimle kaldım tek başıma.
Benim eşim de kız denilmeden önce kesin erkek diyordu kendini erkeğe hazırlamıştı. Doktorumuz çok tatlı bir kız bebeğe benziyor dediği an bi bakışımız vardı birbirimize unutamıyorumAh canım çok sağol amin aminbu duaya ihtiyacım vardı rabbim seninde gönlüne göre versin
sağlıklı olmasına sevindim maşallah kıza benziyorama erkekler maalesef böyle davranabiliyor eşim kızımda doktor demeden kendini erkek olacağına inandırmıştı. doktor kız dedi şaka mı yapıyorsun dedi inanamadı çok bozuldum ağlayacak gibi olunca toparladı sağlıklı olsun yeter dedi.doğunca zaten sevmeye doyamadı hala kızına aşık şimdi kız olsa da olur diyor ama gönlü erkekte biliyorum.napalım bizim elimizde mi
Ya canım benim o kendi kendine bir beklenti olusturmuş onu üzerinden hayal kurmuş olmalı, bu fikre de alışır sen merak etme, erkekler babalık düşüncesine bizim kadar kolay adapte olamıyorlar, doğunca vazgeçemez sen merak etmeKızlar çok stresli bol ağlamalı bir gün geçirdim. Ama detaylarla boğmaktan vazgeçip sadece size koşarak yazmak istedim. Bebeğimin kontrolüne gittik organları kendi herşeyi sağlıklı düzgün çok şükür. Son dakika bakarken %100 kız sürprizi geldi. Eşim olduramadı herkese erkek demişiz diye 2. doktorada gittik o da kız dedi pipisi yok dedi. Zaten ekranda gördüğüm ilk görüntü bacak arasıydı ve çıkıntısı minicikti yüzüstü yatıyordu bugün. Görüntüyüde ekleyeyim sizde bakın. Bir daha tahmin değişmez inşallah. Ben her kontrolümde tek derdim sağlığı düşüncesiyle gittim. Demek ki erkekler çok uzaklar gerçekten bu işe. Ailelerimiz hiç önemsemedi prensesimiz geliyor sağlığı yerine daha ne olsun dediler, ah ahh.. Baş ağrım ve şişik gözlerimle kaldım tek başıma.
Amin teşekkür ederim kuzumÇok şükürrr sağlıkla büyüsün minnoş
Allah razı olsun canımBizde seni öpüyoruz bitanem böyle zamanlarda insanın birbirine destek olması kadar güzel bişey yok inşallah birbirimize iyi gelicez birbirimize yavrularımızın resmini atıcağımız günlerde gelicek inşallah
12. Haftadayken ve evet o kadar emindi ki. %5i de laf olsun diye bırakıyorum dedi yani. Teşekkür ederim aynen öyle geçecektir.Kaç haftalıkken erkek demişti doktorunuz ve emin miydi? Hayırlı olsun bu arada, eşinizin anlık bir şok yaşamış geçecektir merak etmeyin.
Benimki erkek olduğunu bilmeden evvel kızım olsun bana makyaj yapsın bile diyordu o yüzden ben böyle tepkiyi beklemediğimden saçma bir durum yaşadık. Zaten kızlar baba aşığı babalarda kızlarına aşık kendimden ve kız kardeşimden biliyorum bunlarda öyle olur inşallah.Ah canım çok sağol amin aminbu duaya ihtiyacım vardı rabbim seninde gönlüne göre versin
sağlıklı olmasına sevindim maşallah kıza benziyorama erkekler maalesef böyle davranabiliyor eşim kızımda doktor demeden kendini erkek olacağına inandırmıştı. doktor kız dedi şaka mı yapıyorsun dedi inanamadı çok bozuldum ağlayacak gibi olunca toparladı sağlıklı olsun yeter dedi.doğunca zaten sevmeye doyamadı hala kızına aşık şimdi kız olsa da olur diyor ama gönlü erkekte biliyorum.napalım bizim elimizde mi
Ya o bakış beni öldürdü çoğumuz yaşıyoruz demek ki benim ilk tecrübelerim öldürücü darbe gibi geliyor bana çok duygusalım hamileliğim nedeniyle.Benim eşim de kız denilmeden önce kesin erkek diyordu kendini erkeğe hazırlamıştı. Doktorumuz çok tatlı bir kız bebeğe benziyor dediği an bi bakışımız vardı birbirimize unutamıyorumŞimdi de kızım da kızım diye dolanıyor ortalıkta
Valla adapte olması tek gereken evladını mutlu etmek, koruyup, kollamak. En başından beri bunu endekslemeye çalışıyorum. Cinsiyetin hiiiç bir önemi yok. Aynen bak kendisi gönderseymiş değil mi ben napayım bunu söyleyeyim ben.Ya canım benim o kendi kendine bir beklenti olusturmuş onu üzerinden hayal kurmuş olmalı, bu fikre de alışır sen merak etme, erkekler babalık düşüncesine bizim kadar kolay adapte olamıyorlar, doğunca vazgeçemez sen merak etmesaglıklı olsunda gerçekten tek beklenti bu olmalı hiiiiç canını sıkma, x kromuzomu yerine y gönderseymiş
Yok üzmeyin kendinizi bende çoğu şeyi büyütüyorum kendimce duygularımdan dolayı. Sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil12. Haftadayken ve evet o kadar emindi ki. %5i de laf olsun diye bırakıyorum dedi yani. Teşekkür ederim aynen öyle geçecektir.
Benimki erkek olduğunu bilmeden evvel kızım olsun bana makyaj yapsın bile diyordu o yüzden ben böyle tepkiyi beklemediğimden saçma bir durum yaşadık. Zaten kızlar baba aşığı babalarda kızlarına aşık kendimden ve kız kardeşimden biliyorum bunlarda öyle olur inşallah.
Ya o bakış beni öldürdü çoğumuz yaşıyoruz demek ki benim ilk tecrübelerim öldürücü darbe gibi geliyor bana çok duygusalım hamileliğim nedeniyle.
Valla adapte olması tek gereken evladını mutlu etmek, koruyup, kollamak. En başından beri bunu endekslemeye çalışıyorum. Cinsiyetin hiiiç bir önemi yok. Aynen bak kendisi gönderseymiş değil mi ben napayım bunu söyleyeyim ben.
Sağolun kızlar.
8. Haftada başlayan bulantılarım 1 haftadır neredeyse kayboldu bulantı ilacımı bıraktım iyiyim yemek yemeye başladım en azındanKızlar selam buraya ekim annelerinden geldim usgye göre 11+3üm sata göre daha ileri olmam gerekiyor bende pcos olduğu için doktorum satı 8 ocak baz almıştı.
Benim doğum tarihim Eylül 15 ile ekim 15 arası bakalım erken gelmek isterse belki sizin aranıza katılırım
O yüzden birazda buraya bakayım dedim nasılsınız çoğunuzun gebeliği 1.trimestırı geçti bulantılarınız ne durumda bir de cinsiyeti öğrenen arkadaşlar tebrik ederim yine kız çoğunluğu mu var acaba?
Hoşgeldin arkadaşımKızlar selam buraya ekim annelerinden geldim usgye göre 11+3üm sata göre daha ileri olmam gerekiyor bende pcos olduğu için doktorum satı 8 ocak baz almıştı.
Benim doğum tarihim Eylül 15 ile ekim 15 arası bakalım erken gelmek isterse belki sizin aranıza katılırım
O yüzden birazda buraya bakayım dedim nasılsınız çoğunuzun gebeliği 1.trimestırı geçti bulantılarınız ne durumda bir de cinsiyeti öğrenen arkadaşlar tebrik ederim yine kız çoğunluğu mu var acaba?
Ay hadi çok sevindim benimde 1 nisanda 12+4de kontrolüm var bakalım belli o zaman belli olur belki diyorum8. Haftada başlayan bulantılarım 1 haftadır neredeyse kayboldu bulantı ilacımı bıraktım iyiyim yemek yemeye başladım en azındanKız çoğunluğu var eylül annelerinde
Çok sevindim canım başlarda bebek anneden beslenir çok abartmaya gerek yok deniyor artık 15-16dan sonra iyice büyümeye başlayınca annenin iyi beslenmesi gerekiyor sanırım çok sevindim inşallah daha da azalır bulantıların güzelce istediğin şeyleri yiyebilirsinHoşgeldin arkadaşımben 14+6 yım ve bulantılarım ara ara hala oluyor özellikle sabahları. Ama eskisi gibi değil eskiden ne yumurta ne et hiçbirşey yiyemiyordum
Hayırlısı olsun inşallahAy hadi çok sevindim benimde 1 nisanda 12+4de kontrolüm var bakalım belli o zaman belli olur belki diyorum
Bu yıl kız senesi olabilir belki desene önce tabi sağlıklı olsun da bizde maaile kız istiyoruz
İnşallah canım senin bebişin cinsiyeti belli miHayırlısı olsun inşallah
Özeldeki doktorum da devletteki doktorum da kız dedi 2 haftaya kontrolüm var tekrar sorucamİnşallah canım senin bebişin cinsiyeti belli mi
Hadi bakalım hayırlısı ile gelsinÖzeldeki doktorum da devletteki doktorum da kız dedi 2 haftaya kontrolüm var tekrar sorucam
Evet yaaHadi bakalım hayırlısı ile gelsinkız çocukları da çok tatlı oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?