2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba kızlar üçlü test sonucunuz nasıl çıktı benim ikili test te risk biraz yüksek çıktı üçlü yaptırdım oda yüksek değil ama sınırın üstünde 1:160 gibi bişey böyle olup fetal dna temiz çıkan var mı

Bir zararı olacağını hiç sanmıyorum. İçinizi ferah tutun. Ben hamileyken bebeğini emzirmis biriyim. Uzun süre tandem anneydim. Şu an yeniden hamileyim ve sütüm hep vardı, hiç kesilmedi. Ayrıca prolaktin hormonum da düşük. İkinci gebelik olduğu için vucudunuz kendini erken hazırlamış
Yaaaa gelmesin oğlumda olmamıştı hiç şaşkınım bi zararı olurmuki acaba

Odasını severse alışır canım, kızım çok rahat alışmıştı, bı rutin oluşturup uyutuyordum, yanında yatıyordum önce uyuyunca kalkıyordums şimdi çok değil ara sıra yatmami istiyor. İnşallah gönlüne göre bulursun ve çok kolay alışır amin

Çok şükür ama Lütfen iş yapma , sadece uzan kanama alanı kapanana kadar , kanaman durmuş ola bilir ama kanama alanı açıksa yine kanama ola bilir Allah korusun , o yüzden kanama alanın kapanana kadar kalkma
Tamam canım az yaramazlık yaparak dinleniyorum

Selam kızlar, oruç tutanlara Allah kolaylık versin diyorum bugün proloton iğneyi vuruldum neredeyse bitti kanama çok şükür hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün 12 hafta bitti ilk 3 ayı doldurduk, herkesin tamamına erdirmesini dilerim saglıkla ve güzellikle, hepinizi öpüyore

Arkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var

Kızlar çok stresli bol ağlamalı bir gün geçirdim. Ama detaylarla boğmaktan vazgeçip sadece size koşarak yazmak istedim. Bebeğimin kontrolüne gittik organları kendi herşeyi sağlıklı düzgün çok şükür. Son dakika bakarken %100 kız sürprizi geldi. Eşim olduramadı herkese erkek demişiz diye 2. doktorada gittik o da kız dedi pipisi yok dedi. Zaten ekranda gördüğüm ilk görüntü bacak arasıydı ve çıkıntısı minicikti yüzüstü yatıyordu bugün. Görüntüyüde ekleyeyim sizde bakın. Bir daha tahmin değişmez inşallah. Ben her kontrolümde tek derdim sağlığı düşüncesiyle gittim. Demek ki erkekler çok uzaklar gerçekten bu işe. Ailelerimiz hiç önemsemedi prensesimiz geliyor sağlığı yerine daha ne olsun dediler, ah ahh.. Baş ağrım ve şişik gözlerimle kaldım tek başıma.

Eklentiler

• Screenshot_20230323_164043_Gallery.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 66

Hayırlı olsun Sağlıkla gelsin de gerisi boş.. Bazen ultrasonda böyle yanılmalar oluyor o yüzden en net 16 17 haftayı bekleyin diyorlar. Fakat neden ağladığınızı anlayamadım. Cinsiyet Farklı söylendiği için mi?

Bizde seni öpüyoruz bitanem böyle zamanlarda insanın birbirine destek olması kadar güzel bişey yok inşallah birbirimize iyi gelicez birbirimize yavrularımızın resmini atıcağımız günlerde gelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…