Kizlar anlayan yokmu cinsiyeti ne sizce
Valla ben anlamadım :) belki daha küçük fotosu varsa orda nub görüne bilir..
daha kucuk olsa daha net yorum yapardım ama erkek dıyorum :)
sut gelmesi prolaktin hormonu ile alakali bisey mutlaka doktorunuza danisinYaaaa gelmesinoğlumda olmamıştı hiç şaşkınım bi zararı olurmuki acaba
Nubu göremediğim için bir şey diyemiyorum ama erkektir inşaAllahBir tane kızım var.En başta sağlıkli olsun.Hayırlı evlat olsun ama erkek istiyoruz bizde.bir kız bir erkek yeter
Yaaaa gelmesinoğlumda olmamıştı hiç şaşkınım bi zararı olurmuki acaba
Hayırlısı olsun inşallahNubu göremediğim için bir şey diyemiyorum ama erkektir inşaAllah
Odasını severse alışır canım, kızım çok rahat alışmıştı, bı rutin oluşturup uyutuyordum, yanında yatıyordum önce uyuyunca kalkıyordums şimdi çok değil ara sıra yatmami istiyor. İnşallah gönlüne göre bulursun ve çok kolay alışır amin.
ne güzel iyi yapmışsınız güle güle kullansınben de aynı fikirdeyim üstünde bir şeyler olan yatakları sevmiyorum.yaptırma şansım yok da iki ay içinde öyle alıcam.inşallah çok ağlatmadan ayırırım yatağını sever
Çok şükür ama Lütfen iş yapma , sadece uzan kanama alanı kapanana kadar , kanaman durmuş ola bilir ama kanama alanı açıksa yine kanama ola bilir Allah korusun , o yüzden kanama alanın kapanana kadar kalkma
Ay buna çok güldümBenim de kaşıntım var tatlı tatlı böyle. Sut üretimi başladı o yüzden. Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama cok göğüsle oynamamanız gerekiyor emme vs olmaması lazim
Tesekkur ederim çok iyi oldu bu yorum.Yok canım anne yanı özelliğini kullandım sallanma özelliğini kullanmadım.anne yanı olmasından çok memnundum eğilme derdi olmuyordu uzanıp alıyordum
Biz de öyleyiz:) yüzeysel yeni tanışıyormuş gibi sevin birbirinizi dedi doktorumuz:)Doktor yasakladı valla önceki düşüklerden dolayı bizde kanka gibi takılıyoruz
Kızlar çok stresli bol ağlamalı bir gün geçirdim. Ama detaylarla boğmaktan vazgeçip sadece size koşarak yazmak istedim. Bebeğimin kontrolüne gittik organları kendi herşeyi sağlıklı düzgün çok şükür. Son dakika bakarken %100 kız sürprizi geldi. Eşim olduramadı herkese erkek demişiz diye 2. doktorada gittik o da kız dedi pipisi yok dedi. Zaten ekranda gördüğüm ilk görüntü bacak arasıydı ve çıkıntısı minicikti yüzüstü yatıyordu bugün. Görüntüyüde ekleyeyim sizde bakın. Bir daha tahmin değişmez inşallah. Ben her kontrolümde tek derdim sağlığı düşüncesiyle gittim. Demek ki erkekler çok uzaklar gerçekten bu işe. Ailelerimiz hiç önemsemedi prensesimiz geliyor sağlığı yerine daha ne olsun dediler, ah ahh.. Baş ağrım ve şişik gözlerimle kaldım tek başıma.
Bizde seni öpüyoruz bitanem böyle zamanlarda insanın birbirine destek olması kadar güzel bişey yok inşallah birbirimize iyi gelicez birbirimize yavrularımızın resmini atıcağımız günlerde gelicek inşallahSelam kızlar, oruç tutanlara Allah kolaylık versin diyorumbugün proloton iğneyi vuruldum neredeyse bitti kanama çok şükür hepinize dualarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün 12 hafta bitti ilk 3 ayı doldurduk, herkesin tamamına erdirmesini dilerim saglıkla ve güzellikle, hepinizi öpüyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?