2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım daha biz hiç doğum konusunu konuşmadık doktorla hiç bir fikrim yok benimde

Merhaba hoşgeldiniz benim doktorum cinsel ilişki serbest her gün bol yürüyüş yap normal doğum bekliyoruz dedi ama neye göre dediğini bilmiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah

Hangisi benim için sağlıklı olacaksa o olacak ben değil karnımdaki seçecek doğum şeklini anlamadığım şimdiden doktorunuz neden normal doğuma karşı

Merhaba hoşgeldiniz benim doktorum cinsel ilişki serbest her gün bol yürüyüş yap normal doğum bekliyoruz dedi ama neye göre dediğini bilmiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah
İnş cnm ya bende normal istiyorum sağlıklı olsun bebişlerimiz de bizde

Kızlar merhaba kafamı karıştıran şeyler oldu fikrinizi almaya ihtiyacım var
Bugün tıp fakültesine gittim. Devlette de kaydım olsun diye. Son muayenemde 11+4( 17 martta ) çıkmıştı yani satı yakaladı diye sevinmiştik. Artık sata (27 Aralık) göre hesaplıyordum ve bugün 13+6 olmam gerekiyordu. Doktor ölçtüğünde 12+1 çıktı.
Başından beri 1 hafta geriden geliyordu zaten ama haftasını yakalamışken gerilemesi beni çok düşündürdü. Doktor ölçüm farkı olabilir dedi ama aradaki fark fazla geldi bana açıkçası. Bunu yaşayan oldu mu hiç aranızda çevrenizde?
Bebeğin kalp atışı vardı. İkili tarama özelde yapılmıştı düşük risk çıktı. Bugün doktor ense kalınlığı ve burun kemiği ölçemiyorum pozisyondan dolayı dedi. Yarın sabah tekrar bakalım dedi. Kafamdan bir sürü şey geçiyor inşallah bir sorun yoktur

Eklentiler

• A88F8813-8D32-4079-B5C9-8060E45BDDA9.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar merhabalar, ben bugün amniyosentez oldum. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. 4 6 haftaya sonuç çıkacak. Merak edenler vardı diye yazıyorum. Dualarınız da bebişimle bana da yer verirseniz seviniriz sonucumuz inşallah temiz çıkar.

Canim benim insallah guzel sonuclar alirsin. Benim de kan uyuşmazlığı nedeni ile riskli gebelik. Uyuşmazlık testi oldum yarın sonuç çıkacak ben de dualarınızı bekliyorum

Canım evet normalde bi kaç gün önde ya da geride gelmesi normal ama bu fazla olmuş. Daha önce ölçülmemiş miydi burun kemiği? Bana kalırsa imkanın varsa özelde de muayeni ol. Ben artık tıp fakültesine de güvenmiyorum. Hamilelik öncesi rahim filmi çekilmiştim çocuğun olmaz demişlerdi filme göre

İkili tarama için ense kalınlığı ölçüldü burun kemiğini de görmüştü doktor burun kemiği var diye işlemesini söylemişti sekretere.
Özelde de devam etmeyi düşünüyorum 16. Haftada görüşelim demişti arası çok uzun gelince bir de tıpa gideyim dedim farklı bir göz olur diye. Onda da böyle bir sonuç aldım. Çok tedirginim

Benimde migren var ve dediğiniz gibi parol fayda etmiyor ama yinede içiyorum bir ümit buz patates bende uyguluyorum ama birkaç gün sürüyor başladı mı malesef
Merhaba. Size önerim migren taşı kullanın. Ben de bazı günler çok şiddetli baş ağrısı yaşıyorum bende çok işe yarıyor hem de hamilelikte zararı yok.

Günaydın güzel Eylül anneleriii Gebeliğimin başından beri saçma sapan rüyalar görüyorum bazı sabahlar sinirlerim bozuk uyanıyorum yine öyle bir sabah
Ya çok gerçekçi oluyor rüyalar bende geçen eşim beni aldatiyormus basiyormuşum falan gördüm, hayrolsun, rüyayla amel edilmez çok şeyapma

İlk doktorunuz bir sorun görmemişti doğru mu anladım

İlk doktorunuz bir sorun görmemişti doğru mu anladım
Evet görmemişti ikili taramada düşük risk çıkmıştı. O hafta son adet tarihimle uyumluydu bir sorun yoktu yani. Şu an 27 Aralık olan adet tarihimi 8 Ocak şeklinde güncellediler.

Canım bence duruma ve kişiye göre çok değişiyor herşey normalken doktor 38 de almak zorunda kaldı kızımı, hatta suni de denedim olmadı, biraz son anda ne olacağıyla alakalı, ama ben sezeryancıyım artık sezeryan isterim daha kolay geliyor bana

Canimyerinde olsam bı perinatolaga giderim devletteki de seni yönlendirebilirdi neden yönlendirmemiş, bildiğin bir prof ya da iyi bir perinatolog varsa hemen git, kafanda soru işareti kalmasın haftası nedir, neye göre hesap edeceğiz?, Burun kemiği birinde var dendi birinde yok diyorsun öyle şey olur mu?? Hiç vakit kaybetme, araştır bul git herşeyi detayıyla ögren ona göre hareket et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…