Canım burda neler okudum ikili testleri yüksek çıkıp fetalde bişey çıkmayan ki senin riskin de düşük çıkmışken neye dayanarak doktor böyle bişey söylemiş anlamış değilim.Arkadaşlara katılıyorum 4lüyü yaptır sonra duruma göre fetal yaptırırsın. Akrabalarında engelli bir birey olması doktorunu ezbere konuşturmuş bana kalırsa. Şuan lütfen olmamış kesinleşmemiş bir kötü hikayeyi düşünüp hem bebeğini hem kendini üzmePeki ya engeli varsa napmaliyim sizce aldırmak mantikli olur mu
Dualarım seninle merak etme bebeğin sağa sağlam bişeyi yok içini ferah tut aklına kötü şeyler getirmeCanlarım ya Allah razı olsun sizlerden içimi rahatlattiniz Allah yavrularinizi size bağışlasın çok teşekkür ederim desteğiniz için insan haliyle biraz endise duyuyor iste napayim elimde olmadan olmadi dualarınızı eksik etmeyin sizlerdé Allah cumlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Canım ben geçen sene dr gittim bana yumurtalık kanserin ola bilir dedi hızlı ilerler falan dedi yani baya saçmaladı bi sürü göz yaşı döktüm bir daha anne olamicam diye , çok şükür bişey değildi bazen dr lar ezbere konuşuyorCanlarım ya Allah razı olsun sizlerden içimi rahatlattiniz Allah yavrularinizi size bağışlasın çok teşekkür ederim desteğiniz için insan haliyle biraz endise duyuyor iste napayim elimde olmadan olmadi dualarınızı eksik etmeyin sizlerdé Allah cumlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Allah razı olsun kardeşim Allah ne muradın varsa versin inşallahDualarım seninle merak etme bebeğin sağa sağlam bişeyi yok içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme
Sagolun Allah razı olsun hepinizdenCanım burda neler okudum ikili testleri yüksek çıkıp fetalde bişey çıkmayan ki senin riskin de düşük çıkmışken neye dayanarak doktor böyle bişey söylemiş anlamış değilim.Arkadaşlara katılıyorum 4lüyü yaptır sonra duruma göre fetal yaptırırsın. Akrabalarında engelli bir birey olması doktorunu ezbere konuşturmuş bana kalırsa. Şuan lütfen olmamış kesinleşmemiş bir kötü hikayeyi düşünüp hem bebeğini hem kendini üzme
Benimde migren var ve dediğiniz gibi parol fayda etmiyor ama yinede içiyorum bir ümit buz patates bende uyguluyorum ama birkaç gün sürüyor başladı mı malesefBenimde haftada 2 kez ağrıyor. Ancak gebelik öncesinde de ağrırdı. Migren var bende. ( Başımın sağ tarafı ağrıyorsa, sağ gözüm , sağ dişlerim, sağ boynum vs ağrıyor).
Parol kullanmak zorunda kalıyorum ama parol geçirmiyor. Zaten sık sık ağrıdığı için ilaç kullanmaktan da çekiniyorum.
Eşim sürekli masaj yapıyor. Soğuk kompres uyguluyorum, patates dilimleyip başımı tülbent ile sarıyorum.
Karanlık ve sessiz bir yerde uyumaya çalışıyorum. Kolay kolay geçmiyor.
Benim gebeliğe bağlı değil, dediğim gibi öncesinde de migren vardı.
Çeşitli konulara da bu durumu yazmıştım.. İlaç kullanımının kısıtlanması zor oluyor gebelikte.. Alternatif yöntemleri okudukça bir umut deniyorum..
İmkan varsa, hem başı hem de gözü yazma/tülbent gibi bir şey ile sarıp, uyumaya çalışmak gerek. Uyumaya çalışırken de dua etmek :/Benimde migren var ve dediğiniz gibi parol fayda etmiyor ama yinede içiyorum bir ümit buz patates bende uyguluyorum ama birkaç gün sürüyor başladı mı malesef
Bende de var birkaç gün önce tuttu 2 gün. Çok kötü Allahım kimseye vermesin. Başımı sıkıca bağlıyorum biraz uyuşuyor gibi oluyor karanlık sessiz biyerde uyuyorum geçerse geçiyor. Geçmezse zaten çekiyoruzİmkan varsa, hem başı hem de gözü yazma/tülbent gibi bir şey ile sarıp, uyumaya çalışmak gerek. Uyumaya çalışırken de dua etmek :/
Başka türlü geçmiyor gerçekten.
Tabi her zaman buna imkan yok, imkan varsa böyle yapmak en iyisi.
Bazen bir haftada 3 gün ağrıyor, bazen bir hafta hiç ağrımıyor.
Buna da şükür diyorum. Bir ayda 20 gün ağrılı geçen insanları duydum.
Rabbim herkese şifa versin.
Canım ben de öyleyim. Sanırım bilinçaltındaki endişelerimiz bu rüyaları getiriyor. O yüzden yatarken bebişin doğduğunu sağlıklı olduğunu düşünerek hayal kurGünaydın güzel Eylül anneleriiiGebeliğimin başından beri saçma sapan rüyalar görüyorum bazı sabahlar sinirlerim bozuk uyanıyorum yine öyle bir sabah
Detaylı ulturasonda bildiğim kadarıyla down sendrom belli oluyor , ama içini fetal tut bişey yok dr önlem amaçlı söylemiştir ama başka bir dr görün derim
Bende gece çok sık uyanıyorum bi sağa bi sola dönmekten başım ağrıyor bugünGünaydın güzel Eylül anneleriiiGebeliğimin başından beri saçma sapan rüyalar görüyorum bazı sabahlar sinirlerim bozuk uyanıyorum yine öyle bir sabah
Evet sonra uykuya dalmakta güçlük çekiyorum. WC ihtiyacıma uyanıyorum birdeBende gece çok sık uyanıyorum bi sağa bi sola dönmekten başım ağrıyor bugün
Doğru bilinçaltımda kafamda o kadar düşünce var kiCanım ben de öyleyim. Sanırım bilinçaltındaki endişelerimiz bu rüyaları getiriyor. O yüzden yatarken bebişin doğduğunu sağlıklı olduğunu düşünerek hayal kurben de öyle yapmaya çalışıyorum
Günaydınn. Hatta bu çirkin rüyalar yüzünden bir yakınıma sinir olmuş durumdayım.Günaydın güzel Eylül anneleriiiGebeliğimin başından beri saçma sapan rüyalar görüyorum bazı sabahlar sinirlerim bozuk uyanıyorum yine öyle bir sabah
Bende eşimeGünaydınn. Hatta bu çirkin rüyalar yüzünden bir yakınıma sinir olmuş durumdayım.
Vallahi yeri geldi mi lafı sokacaksın yoksa bu hamilelik duygusallığıyla içinde tutunca saçma sapan yerde patlıyo insanBende eşimeama kıyamıyorum yine de
Vallahi yeri geldi mi lafı sokacaksın yoksa bu hamilelik duygusallığıyla içinde tutunca saçma sapan yerde patlıyo insan
Boyadınız mı saçlarınızı markadan memnun kaldınız mı.Ben herbatint diye bir markanın saç boyasını aldım yorumlarıda iyiydi. Dün doktorumada sordum organik içerikli boya aldım boyayabilir miyim diye. Boyayabilirsin dedi. Saçlarım aşırı beyaz bu kadar beyaz olmasa düşünmezdim boyamayı ama 50 yaşındaki teyzemle aynı beyazlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?