2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Peki ya engeli varsa napmaliyim sizce aldırmak mantikli olur mu
Canım burda neler okudum ikili testleri yüksek çıkıp fetalde bişey çıkmayan ki senin riskin de düşük çıkmışken neye dayanarak doktor böyle bişey söylemiş anlamış değilim.Arkadaşlara katılıyorum 4lüyü yaptır sonra duruma göre fetal yaptırırsın. Akrabalarında engelli bir birey olması doktorunu ezbere konuşturmuş bana kalırsa. Şuan lütfen olmamış kesinleşmemiş bir kötü hikayeyi düşünüp hem bebeğini hem kendini üzme

Dualarım seninle merak etme bebeğin sağa sağlam bişeyi yok içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme

Canım ben geçen sene dr gittim bana yumurtalık kanserin ola bilir dedi hızlı ilerler falan dedi yani baya saçmaladı bi sürü göz yaşı döktüm bir daha anne olamicam diye , çok şükür bişey değildi bazen dr lar ezbere konuşuyor

Sagolun Allah razı olsun hepinizden

Benimde migren var ve dediğiniz gibi parol fayda etmiyor ama yinede içiyorum bir ümit buz patates bende uyguluyorum ama birkaç gün sürüyor başladı mı malesef

Benimde migren var ve dediğiniz gibi parol fayda etmiyor ama yinede içiyorum bir ümit buz patates bende uyguluyorum ama birkaç gün sürüyor başladı mı malesef
İmkan varsa, hem başı hem de gözü yazma/tülbent gibi bir şey ile sarıp, uyumaya çalışmak gerek. Uyumaya çalışırken de dua etmek :/
Başka türlü geçmiyor gerçekten.
Tabi her zaman buna imkan yok, imkan varsa böyle yapmak en iyisi.

Bazen bir haftada 3 gün ağrıyor, bazen bir hafta hiç ağrımıyor.
Buna da şükür diyorum. Bir ayda 20 gün ağrılı geçen insanları duydum.
Rabbim herkese şifa versin.

Bende de var birkaç gün önce tuttu 2 gün. Çok kötü Allahım kimseye vermesin. Başımı sıkıca bağlıyorum biraz uyuşuyor gibi oluyor karanlık sessiz biyerde uyuyorum geçerse geçiyor. Geçmezse zaten çekiyoruz

Günaydın güzel Eylül anneleriii Gebeliğimin başından beri saçma sapan rüyalar görüyorum bazı sabahlar sinirlerim bozuk uyanıyorum yine öyle bir sabah
Canım ben de öyleyim. Sanırım bilinçaltındaki endişelerimiz bu rüyaları getiriyor. O yüzden yatarken bebişin doğduğunu sağlıklı olduğunu düşünerek hayal kurben de öyle yapmaya çalışıyorum

Detaylı ulturasonda bildiğim kadarıyla down sendrom belli oluyor , ama içini fetal tut bişey yok dr önlem amaçlı söylemiştir ama başka bir dr görün derim

Günaydın güzel Eylül anneleriii Gebeliğimin başından beri saçma sapan rüyalar görüyorum bazı sabahlar sinirlerim bozuk uyanıyorum yine öyle bir sabah
Bende gece çok sık uyanıyorum bi sağa bi sola dönmekten başım ağrıyor bugün

Doğru bilinçaltımda kafamda o kadar düşünce var ki sadece güzel olanları düşünmeye çalışıyorum

Boyadınız mı saçlarınızı markadan memnun kaldınız mı.
Benim de çoook beyazım var. daha cesarette edemedim boyamaya. Fakat artık çok kötü gözükmeye başladı

Benim de çok beyazım var.ilk gebeliğimde boyamamıştım ama nine gibiydim biraz zaman geçsin de organik boyayla boyatıcam

Merhabalar Eylül anneleri,aranıza yeni katılıyoruz oğluşum ve ben inş sağlıkla gelsin bebişlerimiz nasıl doğum düşünüyorsunuz ben şimdiden tedirginliği yaşıyorum ,doktorum normal doğum önermedi ben normalden tarafım ama bakalım ilerleyen zamanlarda da durum ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…