2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya aynen kardesim zaten Bi yandan hamilelikte hormonlar da degisken bizi rahatlatacaklarina dahada depresyona sokuyorlar bosver ugrasmiyorlarsa degistiricez bizden ve bundan etkilenecek bebegimizin sagligindan onemli degil ya bir omur biz ilgileniyoruz sonucta o cocuklarla onlar değil ins gonlumuze göre doktor buluruz hepimiz Allah yardımcımız olsun cumlemizin

Teşekkür ederim bu arada önerin icin tavsiyeni dikkate alacagim soracagim

Maalesef ortası yok bu durumun sık sık lavaboya çıkmak normalimiz oldu

Bio-Oil aldım, kokusu çok güzel memnunum şimdilik
Ben zeytin yağı sürüyorum ama krem almayı düşünüyorum yani hem krem hem zeytin yağı kullanıcam teşekkürler

Canım ben pek riskli göremedim , acaba ulturasonda mi bişey gördü !! Bilmedim , bence daha bilgili bir dr gidin , fetal DNA yaptıra bilirsin ama aminiyosentez bence yaptırmayın , hem 18 haftada detaylı ulturasonada gide bilirsiniz

Canım bu testte dişük risk yazıyor neden önermiş amniyosentez anlamadım sonuç gayet güzel çıkmış

Merhaba cnm detaylidada yüksek net sonuç çıkıyor mu fetal dnadaki gibi?

Emin misin canım anlar mısın bu işlerden?
Ben de yaptırdım ikili test, üçlü test düşük risk yazıyorsa sorun olmuyor. Amniyosentez çok işeri bir test çok ileri bulgular olmadan neden istemiş anlamadım hani yüksek risk çıkar, ense kalınlığı 4 ün üzerinde olur anlarım ama. Özel bir hastanede tekrar ikili test yaptır bence . Maddi durumun iyiyse fetal fna yaptır hatta. 6 bin gibi bir fiyatı var kesin sonuç veriyor.

Cnm suan 15 hafta oldu artık 2li yaparlar mı bilmiyorum ama birde eşimin amcası yani babasının abisi engelli zihinsel down sendromu yok ama yinede zihinsel engelli yani bunu doktorlara sonradan soyledim aslında ama sence bundan mı kaynaklı bir sıkıntı gördüler bebekte bilmiyorum eşimde de bendede amca hariç kimsede sıkıntı yok akraba evliliği de yapmadım ben bilemedim nasıl yapsam maddi durumda pek iyi değil bizim

Kızlar günaydın 19. Haftadan bildiriyorum dünyanın en güzel hissi bebeğinizin hareketlerini hissetmek. Hareket halinde anlamıyorum ama gece yatağa girince bir saat elim karnımda bekliyorum ve artık dönüyor mu vuruyor mu tam anlaşılmıyor ama okadar guzel bir his ki
Guzel haftasonları diliyorum hepinize sabah da birlikte uyandık kızım ve hareketleriyle cok şükür

Günaydınnn Maşallah canım size baya büyümüş annesii

Yaaa çok güzel aşırı tatlı

Evet onu söylediniz diye doktor’ta işkillenmiş , sen 3 ki test yapa bilirsin şüpheleri gidermek için sonrada detaylı ulturasonda git bir perintoloğa , yeter zaten , aminyosentez falan niye istemiş çok saçma geldi bana

Peki ya engeli varsa napmaliyim sizce aldırmak mantikli olur mu

Ya içini ferah tut bebeğin sapa sağlam riskler düşük niye kötü şeyler getiriyorsun aklına , dr lar bazen çok boş konuşur Allah bilir oturup ağlamışsındırda , bi başka dr daha git onunda görünüşün al 4lü test yap bitti göreceksin ki bebeğin sapa sağlam

Herşey netleşmeden böyle şeyler düşünme canım bütün herşeyi dene perinatologa git, 3 lü yaptır gerekirse fetal DNA yaptır sonra karar ver. Dur bakalım daha hiçbirşey belli değil düşük risk çıkmış

Canlarım ya Allah razı olsun sizlerden içimi rahatlattiniz Allah yavrularinizi size bağışlasın çok teşekkür ederim desteğiniz için insan haliyle biraz endise duyuyor iste napayim elimde olmadan olmadi dualarınızı eksik etmeyin sizlerdé Allah cumlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…