- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
Ya aynen kardesim zaten Bi yandan hamilelikte hormonlar da degisken bizi rahatlatacaklarina dahada depresyona sokuyorlar bosver ugrasmiyorlarsa degistiricez bizden ve bundan etkilenecek bebegimizin sagligindan onemli degil ya bir omur biz ilgileniyoruz sonucta o cocuklarla onlar değil ins gonlumuze göre doktor buluruz hepimiz Allah yardımcımız olsun cumlemizinAynı şey benim de başıma geldi baktı bana da söylemedi, bence başka bir doktora git canım ya da kontrol muayenen varsa git sor ense ölçümü kaç burun kemiği var mı ? De yani, anlamıyorum bu doktorlarıben pazartesiye muayene aldım devlete ikili sonucum o zaman çıkacak ölçtüreceğim tekrar başka bir doktora burun kemiği var mı soracağım, ya varya resmen bizi uğraştırıyorlar telaşlandırıyorlar bu sebeplerden doktorumu değıştiriyorum. Hiç çekemem böyle
Teşekkür ederim bu arada önerin icin tavsiyeni dikkate alacagim soracagimYa aynen kardesim zaten Bi yandan hamilelikte hormonlar da degisken bizi rahatlatacaklarina dahada depresyona sokuyorlar bosver ugrasmiyorlarsa degistiricez bizden ve bundan etkilenecek bebegimizin sagligindan onemli degil ya bir omur biz ilgileniyoruz sonucta o cocuklarla onlar değil ins gonlumuze göre doktor buluruz hepimiz Allah yardımcımız olsun cumlemizin
Ay vallahi ya haklisinCanım risk yüksek olsa da burun kemiği olmasa anlarım ama şu durumda seninki çok riskli gelmedi bana, doktor değilim tabi ama, direk doktorunu degıştir ilgili birini bul derimbunlar insanı verem eder
Ben zeytin yağı sürüyorum ama krem almayı düşünüyorum yani hem krem hem zeytin yağı kullanıcam teşekkürlerMaalesefortası yok bu durumun sık sık lavaboya çıkmak normalimiz oldu
Bio-Oil aldım, kokusu çok güzel memnunum şimdilik
Canım ben pek riskli göremedim , acaba ulturasonda mi bişey gördü !! Bilmedim , bence daha bilgili bir dr gidin , fetal DNA yaptıra bilirsin ama aminiyosentez bence yaptırmayın , hem 18 haftada detaylı ulturasonada gide bilirsinizMerhaba arkadaşlar bu ikili tarama testi sonucum doktor bu sonuca göre bebeğimin down sendromu riski olabileceğini söylüyor ama kesin birşey demiyor 31 yaşındayım fetal dna yada aminosentez de önerdi böyle sonucu gelen oldu mu hiç? Sizce birşey var mıdır?
Canım bu testte dişük risk yazıyor neden önermiş amniyosentez anlamadım sonuç gayet güzel çıkmışMerhaba arkadaşlar bu ikili tarama testi sonucum doktor bu sonuca göre bebeğimin down sendromu riski olabileceğini söylüyor ama kesin birşey demiyor 31 yaşındayım fetal dna yada aminosentez de önerdi böyle sonucu gelen oldu mu hiç? Sizce birşey var mıdır?
Merhaba cnm detaylidada yüksek net sonuç çıkıyor mu fetal dnadaki gibi?Canım ben pek riskli göremedim , acaba ulturasonda mi bişey gördü !! Bilmedim , bence daha bilgili bir dr gidin , fetal DNA yaptıra bilirsin ama aminiyosentez bence yaptırmayın , hem 18 haftada detaylı ulturasonada gide bilirsiniz
Emin misin canım anlar mısın bu işlerden?Canım bu testte dişük risk yazıyor neden önermiş amniyosentez anlamadım sonuç gayet güzel çıkmış
Ben de yaptırdım ikili test, üçlü test düşük risk yazıyorsa sorun olmuyor. Amniyosentez çok işeri bir test çok ileri bulgular olmadan neden istemiş anlamadım hani yüksek risk çıkar, ense kalınlığı 4 ün üzerinde olur anlarım ama. Özel bir hastanede tekrar ikili test yaptır bence . Maddi durumun iyiyse fetal fna yaptır hatta. 6 bin gibi bir fiyatı var kesin sonuç veriyor.Emin misin canım anlar mısın bu işlerden?
Cnm suan 15 hafta oldu artık 2li yaparlar mı bilmiyorum ama birde eşimin amcası yani babasının abisi engelli zihinsel down sendromu yok ama yinede zihinsel engelli yani bunu doktorlara sonradan soyledim aslında ama sence bundan mı kaynaklı bir sıkıntı gördüler bebekte bilmiyorum eşimde de bendede amca hariç kimsede sıkıntı yok akraba evliliği de yapmadım ben bilemedim nasıl yapsam maddi durumda pek iyi değil bizimBen de yaptırdım ikili test, üçlü test düşük risk yazıyorsa sorun olmuyor. Amniyosentez çok işeri bir test çok ileri bulgular olmadan neden istemiş anlamadım hani yüksek risk çıkar, ense kalınlığı 4 ün üzerinde olur anlarım ama. Özel bir hastanede tekrar ikili test yaptır bence . Maddi durumun iyiyse fetal fna yaptır hatta. 6 bin gibi bir fiyatı var kesin sonuç veriyor.
GünaydınnnKızlar günaydın 19. Haftadan bildiriyorum dünyanın en güzel hissi bebeğinizin hareketlerini hissetmek. Hareket halinde anlamıyorum ama gece yatağa girince bir saat elim karnımda bekliyorum ve artık dönüyor mu vuruyor mu tam anlaşılmıyor ama okadar guzel bir his ki
Guzel haftasonları diliyorum hepinize sabah da birlikte uyandık kızım ve hareketleriyle cok şükür
Yaaa çok güzelKızlar günaydın 19. Haftadan bildiriyorum dünyanın en güzel hissi bebeğinizin hareketlerini hissetmek. Hareket halinde anlamıyorum ama gece yatağa girince bir saat elim karnımda bekliyorum ve artık dönüyor mu vuruyor mu tam anlaşılmıyor ama okadar guzel bir his ki
Guzel haftasonları diliyorum hepinize sabah da birlikte uyandık kızım ve hareketleriyle cok şükür
Detaylı ulturasonda bildiğim kadarıyla down sendrom belli oluyor , ama içini fetal tut bişey yok dr önlem amaçlı söylemiştir ama başka bir dr görün derimMerhaba cnm detaylidada yüksek net sonuç çıkıyor mu fetal dnadaki gibi?
Evet onu söylediniz diye doktor’ta işkillenmiş , sen 3 ki test yapa bilirsin şüpheleri gidermek için sonrada detaylı ulturasonda git bir perintoloğa , yeter zaten , aminyosentez falan niye istemiş çok saçma geldi banaCnm suan 15 hafta oldu artık 2li yaparlar mı bilmiyorum ama birde eşimin amcası yani babasının abisi engelli zihinsel down sendromu yok ama yinede zihinsel engelli yani bunu doktorlara sonradan soyledim aslında ama sence bundan mı kaynaklı bir sıkıntı gördüler bebekte bilmiyorum eşimde de bendede amca hariç kimsede sıkıntı yok akraba evliliği de yapmadım ben bilemedim nasıl yapsam maddi durumda pek iyi değil bizim
Peki ya engeli varsa napmaliyim sizce aldırmak mantikli olur muEvet onu söylediniz diye doktor’ta işkillenmiş , sen 3 ki test yapa bilirsin şüpheleri gidermek için sonrada detaylı ulturasonda git bir perintoloğa , yeter zaten , aminyosentez falan niye istemiş çok saçma geldi bana
Ya içini ferah tut bebeğin sapa sağlam riskler düşük niye kötü şeyler getiriyorsun aklına , dr lar bazen çok boş konuşur Allah bilir oturup ağlamışsındırda , bi başka dr daha git onunda görünüşün al 4lü test yap bitti göreceksin ki bebeğin sapa sağlamPeki ya engeli varsa napmaliyim sizce aldırmak mantikli olur mu
Peki ya engeli varsa napmaliyim sizce aldırmak mantikli olur mu
Ya içini ferah tut bebeğin sapa sağlam riskler düşük niye kötü şeyler getiriyorsun aklına , dr lar bazen çok boş konuşur Allah bilir oturup ağlamışsındırda , bi başka dr daha git onunda görünüşün al 4lü test yap bitti göreceksin ki bebeğin sapa sağlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?