• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydınlar güzel anneler ,dün kan testi verdim vücutta kereatin yükselmesi birde protein kaçağı çıktı böyle bir durumla karşılaşan varmı gebelik te 🤷🤷
Öncelikle geçmiş olsun protein kaçağı önemli bir konu dikkatli olmak lazım Allah göstermesin gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyonunuz yükseliyor mu el ayak yüzde şişlik ? Peki bu sonucu gören doktorunuz ne gibi bir açıklama yaptı size

Öncelikle geçmiş olsun protein kaçağı önemli bir konu dikkatli olmak lazım Allah göstermesin gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyonunuz yükseliyor mu el ayak yüzde şişlik ? Peki bu sonucu gören doktorunuz ne gibi bir açıklama yaptı size
Sağol canım,yarın gideceğim doktoruma henüz haberi yok ama ellerimde oluyor şişme birde böbreklerim ağrıyor inş kötü bir şey olmaz

Arkadaşlar yarin doktor kontrolumuz var. Dr uygun görürse akşamina 1.5 saatlik uçak yolculugu planliyoruz. 16+3 ikiz gebeyim. Genel olarak risk durumumuz yok. Sizin ucak yolculugu konusunda tecrübe ya da bilginiz var mi?

Selam kızlar, bizim de bugün akşamüzer randevumuz var, geçen ay gittiğimde doktorum bu randevu için sırt açıklığı vs bakılacak demişti, aranızda var mı 16. Haftada doktoru sırt açıklığı bakan nasıl bişey ilk defa duydum ben de

Arkadaşlar yarin doktor kontrolumuz var. Dr uygun görürse akşamina 1.5 saatlik uçak yolculugu planliyoruz. 16+3 ikiz gebeyim. Genel olarak risk durumumuz yok. Sizin ucak yolculugu konusunda tecrübe ya da bilginiz var mi?
Bende 2 hafta önce 1 buçuk saatlik uçak yolculuğu yaptım bir sorun yaşamadım. Risk durumunuz yoksa çok da uzun sürmeyecekse yolculuk sorun olmuyor. Doktoruma danışmıştım.

Selam kızlar, bizim de bugün akşamüzer randevumuz var, geçen ay gittiğimde doktorum bu randevu için sırt açıklığı vs bakılacak demişti, aranızda var mı 16. Haftada doktoru sırt açıklığı bakan nasıl bişey ilk defa duydum ben de
İlk kez duydum canım 16 haftalıkken bende gitmiştim ama öyle birşey söylenmedi bana

Bu arada e bebek indirimlerine bir bakmanızı tavsiye ederim. Hem akşamdan sabaha sahura özel indirimli ürünler var hemde her 500 tlye 100tl kupon kampanyası mevcut (indirimli ürünler dahil). A101e gelecek olan bebek ürünleride katalogtakilerin 10da 1i bile değil en azından benim uğradığım 2 şubede.. Ancak battaniye pike alabildim.

☺️💙 Teşekkür ederim kuzum, bakinmaya başladım, hep timsahlı, dinazorlu hırçın şeyler var yaa, ben oğluşuma canavarlı şeyler almak istemiyorum🤣sade şeyler alacağım, şimdiden başladım🤪
Valla bende erkekse diye bakarken öyle düşünmüştüm en tatlısı Aslan yada daha sade:)

Yaa ben de hemen denileyim normalde de allerjik rinitim var gebelikte eklenince iyice azdı ikizlerime hamileyken böyle bir sorun yaşamamıştım bu çok fena
Geçmiş olsun canım, sen benim gözümde bordo bereli bir annesin herşeyin üstesinden gelirsin 😅 tam bu aylara denk gelmiş olması da kötü🥲

Back
X