• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde 8 haziranda çağırdı aşı için bir de geçen hafta sağlık ocağı yine çağırmıştı açlık kan şekerim için kan aldılar sanırım bir tane de doğumda yapacaklarmış aşıyı bildiğim kadarıyla
Seninle benim haftalar yakın ama aşı için baya farklı zamanlarda çağırmışlar ya. Duyduğuma göre tetanoz aşı tedariğinde de sıkıntı varmış. Deprem bölgesinde ihtiyaç olduğu için oraya yönlendirilmiş. Aile hekimlerine az sayıda geliyormuş. Aciliyete göre sırayla yapıyorlarmış gebelere. Bakalım haftaya öğreneceğim

Ben dün oldum canım Ebe aradı elimize 5 tane geldi dedi doktoruma sordum ol dedi 1 ay sonra da 2. Doz vurulacakmış
Aynen bana da böyle demişti ilk gittiğimde 18. Haftada öneriyoruz 1 ay sonra 2. Doz dedi. 12 nisana gün verdi kan tahlili de yapçaz sabah aç gel o gün dedi.. kağıdı saklıyorum da ordan baktım şimdi. Tamam bende başka da 18de olanlar varmış.

Kızlar bebislerin hareketini hisseden varmı?
Biz bugün 18i bitirdik ama hâlâ kıpırtı yok 🫤
Hareket halinde hissetmiyordum o haftalarda ama uzanınca elimi karnımın biraz altına koyunca hissediyordum. 20 haftalık oldum şuan elimi koymasam da hissediyorum. Ama her kadın farklıymış tabi 22. Haftadan sonra diyorlar net olarak o yüzden canınızı sıkmayın 💕

doğum şeklini bebiş belirliyor ya ilk doğumumda normal doğum diye bekledim 10 cm açılmam vardı bebek kanala inmedi sezeryan oldum şimdi yine sezeryan olacağım 🐣
Merhaba kaçıncı haftaya kadar bekledikten sonra sezeryana karar verdiniz acaba?? Bende 38 haftadayim normal doğum pozisyonunda ama aşağı inmemis sezeryan dedi Dr um bide bende çok fazla ödem var😓

Evet okaliptüs yağı çok iyi geliyormuş.. hava nemlendiricisi arıyorum ben de difüzör özelliği de olsun istiyorum.. henüz hangisini alsam karar veremedim sizdeki nedir memnun musunuz
Ben zamanında yenidoğan yeğenim için almıştım evinde değilken idare etmelik yani memnun değilim çok daha kaliteli şeyler var. Benimkinin markası bood cool mist.

Hareket halinde hissetmiyordum o haftalarda ama uzanınca elimi karnımın biraz altına koyunca hissediyordum. 20 haftalık oldum şuan elimi koymasam da hissediyorum. Ama her kadın farklıymış tabi 22. Haftadan sonra diyorlar net olarak o yüzden canınızı sıkmayın 💕
Yarın ben de 20. haftaya giriyorum. Ben de Melike gibi aynı şekilde günlük hissediyorum. 2 hafta kadar önce başladı. O zamanlar baya konsantre olmam gerekiyordu ve emin değildim gaz mı bebek mi çünkü çok hafifti ama şimdi daha net hissediyorum ve kesin bebek yani. Senin de hissetmen yakındır 😉😘

Merhaba benim 2. Çocuk 18. Haftamın içindeyim çok şükür hissediyorum kıpır kıpır Rabbim herkese yaşatsın çok güzel bir duygu sizde yakında hissedersiniz merak etmeyin ilk bebeğiniz mi siizn

Ben pek ayırt edemıyorum daha göbegım büyük bıraz ondan mı bılmıyorum 😂bazen kasıgımda bazen karnımda sankı bı kıpırtı oluyo ama ne olduğunu anlayamıyorum
Belki bebektir 🥰 ben çok uzanıyorum heralde ondan net his ediyorum , mesela o gün tam his ettim eşim yatakta döndü yatak hareket edince artık hareketi his etmedim yani sabit durman gerekiyor

Back
X