- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 33
Ya bılıyomusun benımde aklıma geldı ama Kayra koymak ıstıyorjm nedense bakalım degısır fıkrım belkıErkeğe isim buldum :) ilk ismi bilmem ikinci isim Arda:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bılıyomusun benımde aklıma geldı ama Kayra koymak ıstıyorjm nedense bakalım degısır fıkrım belkıErkeğe isim buldum :) ilk ismi bilmem ikinci isim Arda:)
Geçmiş olsun canım, sen benim gözümde bordo bereli bir annesin herşeyin üstesinden gelirsintam bu aylara denk gelmiş olması da kötü
![]()
Konyada Hangı doktora takıplısın canımBenide ekleyin yaş 23 konya 1. Çocuk cinsiyet belli değil sat 16 Aralık tahmini doğum tarihi 22.09.2023
Kayra Arda işteYa bılıyomusun benımde aklıma geldı ama Kayra koymak ıstıyorjm nedense bakalım degısır fıkrım belkı![]()
Ben kuluda yaşıyorum merkezde değilimKonyada Hangı doktora takıplısın canım
Hoşgeldiniz.. Tamamdır müsait olunca hemen ekliyorum sizi de. Cinsiyet ve isim belli olunca da söylersiniz onları da eklerim..
Tmm teşekkür ederim![]()
Hayır ilk'de değil ama diğerlerinde hiç hatırlamıyorum hangi haftada hissettiğimi, her gebelik ilk gibi bambaşka oluyormuş gerçekten, belki kilolu olduğum için geç hissedicektirimMerhaba benim 2. Çocuk 18. Haftamın içindeyim çok şükür hissediyorum kıpır kıpır Rabbim herkese yaşatsın çok güzel bir duygu sizde yakında hissedersiniz merak etmeyin ilk bebeğiniz mi siizn
Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Geçen hafta kan vermiştim Noral Tup Defekti için. Bugün 1,88 MoM Yüksek risk diyor. Doktorum detaylı ultrason için perinatoloji önerdi. Ben sanmıyorum birşey çıkacağını dedi ama insanın aklına kurt düşüyor. Rabbim sağlıkla, şifayla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı. Aynı değerde olanlar detaylınız nasıldı ? Bilgi verebilir misiniz lütfen.
Gebe kalmadan 3 ay önce başladım. Gebe kalıncada 12. Haftaya kadar kullandım.Merhaba,
Folik asit kullanımına gebe kalmadan önce mi başlamıştınız yoksa gebe kaldıktan sonra mı ?
Bu çok güzel.Gebe kalmadan 3 ay önce başladım. Gebe kalıncada 12. Haftaya kadar kullandım.
Evet genelde folik asit eksikliği yazıyor ama ben hamile kalınca doktor genel kan testi verdirdi bana. Folat değerim yüksek çıkmıştı. Yinede 12. Haftaya kadar kullancaksın dedi kullandım. Umarım sağlıkla ilerler herşeyiyle. Amin inşallah çok sağolunBu çok güzel.
Çünkü döllenme aşamasında folik asit kullanıyor olmak, büyük ölçüde Nöral Tüp Defektini önler.
Dilerim detaylı ultrasonda her şey yolunda çıkar
Dua edin, bekleyin bakalım.![]()
Canım kulak tıkanması bende de var doktora da gitmedim. Burun da vardı kendiliğinden geçti kulak yeni başladıKızlar ya lütfen bana yardım edin.Grubun ilk Eylül annelerindenim ebe 3 Eylül diye tarih verdi ama15 gün önce yada sonra desede içimden 9 Eylül geçiyor ama sorum şu bende aşırı şekilde boğaz kuruması var şu icsemde geçmiyor bazen kriz gibi tutuyor 5 dakika geçmiyor özellikle sabah kalktığımda ve yemekten hemen sonra oda kusturuyor ilk günlerim bile o kadar zor olmadı nefesim tıkanıyor o an resmen alamıyorum öksürük şurubu 1 kutu bitirdim birde ondan mıdır nedir kulağımda enfeksiyon dedi doktor sol kulagim resmen duymuyor 2 kutu antibiyotik verdi 1 hafta kullandım ama çokta kullanmak istemiyorum bebeğe zararı olur diye velhasıl kelam ne öksürüğüm geçiyor nede kulagim duyuyor böyle olan var mı başka ne yapılabilir yardım ederseniz sevinirim
![]()
Gitme şekerimBenim de doktor en son 31 Ağustos diye güncelledi ben biraz sıkıp 30 Ağustos’ta doğurayım diyorumsizi ve grubumuzu sevdiğim için Ağustos’ta doğuracaklar grubuna gitmiyorum
![]()
ay çok güldüm sağol canım benim ama ben hep şey diyorum çoğul gebelik analarına Allah bir salaklık veriyor da herşey kolaylaşıyor yoksa insan kafayı yer
Çok geçmiş olsunkızlar biraz önce dusakabin camı tam banyoya giricekken üzerime patladı kafama düştü minik minik kanadı önemli bir sey yok ama hastaneye gittim eşim tetanoz aşını ol şimdiden dedi. 12sinde sağlık ocağında olacaktım zaten hastaneye gittim son iki tane hamileler için asi kalmış sağlık ocaklarında da yok dedi oradaki arkadaşım bana. Arayın sorun zamanınız gelmeden yaptırmayı düşünenler temin etsin. Ben p. Tesi hemşiremi arayıp yaptırdığımı söyleyeceğim ama bana gün verirken de gelmeden ara elimizdeki tüm aşılarım deprem bölgesine gönderdik gelmeyebilir demişti. Bilginiz olsun.