• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canım, sen benim gözümde bordo bereli bir annesin herşeyin üstesinden gelirsin 😅 tam bu aylara denk gelmiş olması da kötü🥲
😂😂ay çok güldüm sağol canım benim ama ben hep şey diyorum çoğul gebelik analarına Allah bir salaklık veriyor da herşey kolaylaşıyor yoksa insan kafayı yer

Merhaba benim 2. Çocuk 18. Haftamın içindeyim çok şükür hissediyorum kıpır kıpır Rabbim herkese yaşatsın çok güzel bir duygu sizde yakında hissedersiniz merak etmeyin ilk bebeğiniz mi siizn
Hayır ilk'de değil ama diğerlerinde hiç hatırlamıyorum hangi haftada hissettiğimi, her gebelik ilk gibi bambaşka oluyormuş gerçekten, belki kilolu olduğum için geç hissedicektirim 🤦🙈🥰

Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Geçen hafta kan vermiştim Noral Tup Defekti için. Bugün 1,88 MoM Yüksek risk diyor. Doktorum detaylı ultrason için perinatoloji önerdi. Ben sanmıyorum birşey çıkacağını dedi ama insanın aklına kurt düşüyor. Rabbim sağlıkla, şifayla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı. Aynı değerde olanlar detaylınız nasıldı ? Bilgi verebilir misiniz lütfen.

Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Geçen hafta kan vermiştim Noral Tup Defekti için. Bugün 1,88 MoM Yüksek risk diyor. Doktorum detaylı ultrason için perinatoloji önerdi. Ben sanmıyorum birşey çıkacağını dedi ama insanın aklına kurt düşüyor. Rabbim sağlıkla, şifayla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı. Aynı değerde olanlar detaylınız nasıldı ? Bilgi verebilir misiniz lütfen.

Merhaba,
Folik asit kullanımına gebe kalmadan önce mi başlamıştınız yoksa gebe kaldıktan sonra mı ?

Bu çok güzel.
Çünkü döllenme aşamasında folik asit kullanıyor olmak, büyük ölçüde Nöral Tüp Defektini önler.
Dilerim detaylı ultrasonda her şey yolunda çıkar 🙏
Dua edin, bekleyin bakalım. 🙏🙏
Evet genelde folik asit eksikliği yazıyor ama ben hamile kalınca doktor genel kan testi verdirdi bana. Folat değerim yüksek çıkmıştı. Yinede 12. Haftaya kadar kullancaksın dedi kullandım. Umarım sağlıkla ilerler herşeyiyle. Amin inşallah çok sağolun 🤲🏻

Kızlar ya lütfen bana yardım edin. 😊 Grubun ilk Eylül annelerindenim ebe 3 Eylül diye tarih verdi ama15 gün önce yada sonra desede içimden 9 Eylül geçiyor ama sorum şu bende aşırı şekilde boğaz kuruması var şu icsemde geçmiyor bazen kriz gibi tutuyor 5 dakika geçmiyor özellikle sabah kalktığımda ve yemekten hemen sonra oda kusturuyor ilk günlerim bile o kadar zor olmadı nefesim tıkanıyor o an resmen alamıyorum öksürük şurubu 1 kutu bitirdim birde ondan mıdır nedir kulağımda enfeksiyon dedi doktor sol kulagim resmen duymuyor 2 kutu antibiyotik verdi 1 hafta kullandım ama çokta kullanmak istemiyorum bebeğe zararı olur diye velhasıl kelam ne öksürüğüm geçiyor nede kulagim duyuyor böyle olan var mı başka ne yapılabilir yardım ederseniz sevinirim 😊

Kızlar ya lütfen bana yardım edin. 😊 Grubun ilk Eylül annelerindenim ebe 3 Eylül diye tarih verdi ama15 gün önce yada sonra desede içimden 9 Eylül geçiyor ama sorum şu bende aşırı şekilde boğaz kuruması var şu icsemde geçmiyor bazen kriz gibi tutuyor 5 dakika geçmiyor özellikle sabah kalktığımda ve yemekten hemen sonra oda kusturuyor ilk günlerim bile o kadar zor olmadı nefesim tıkanıyor o an resmen alamıyorum öksürük şurubu 1 kutu bitirdim birde ondan mıdır nedir kulağımda enfeksiyon dedi doktor sol kulagim resmen duymuyor 2 kutu antibiyotik verdi 1 hafta kullandım ama çokta kullanmak istemiyorum bebeğe zararı olur diye velhasıl kelam ne öksürüğüm geçiyor nede kulagim duyuyor böyle olan var mı başka ne yapılabilir yardım ederseniz sevinirim 😊
Canım kulak tıkanması bende de var doktora da gitmedim. Burun da vardı kendiliğinden geçti kulak yeni başladı

Kızlar siz cinsiyeti yavaş yavaş öğrenmişsinizdir bana yorum yapacak kendi ultrasonuna benzeyen var mı lütfen yorum bekliyorum 🤩
6 hafta vajinal ultrason 🙏🏻

102A3C5A-2B59-48F5-B4DE-0434F18FB14B.webp

Benim de doktor en son 31 Ağustos diye güncelledi ben biraz sıkıp 30 Ağustos’ta doğurayım diyorum😃 sizi ve grubumuzu sevdiğim için Ağustos’ta doğuracaklar grubuna gitmiyorum 😎😃
Gitme şekerim ☺️ ama çokta şeyapma olsun ne zman doğarsa o zman gelsin 🤣

😂😂ay çok güldüm sağol canım benim ama ben hep şey diyorum çoğul gebelik analarına Allah bir salaklık veriyor da herşey kolaylaşıyor yoksa insan kafayı yer
🤣 Evet Allah sabrını da verir tabi, iki bebiş kolay değil ama güzelliği de vardır☺️🙏

Benim normalde tarih 5 Ekim ama sezeryan istediğim için 38 de alıyorlar ya genellikle 20 21 22 Eylül diye düşünüyorum 😅 bakalım saglıkla gelsinler ☺️

kızlar biraz önce dusakabin camı tam banyoya giricekken üzerime patladı kafama düştü minik minik kanadı önemli bir sey yok ama hastaneye gittim eşim tetanoz aşını ol şimdiden dedi. 12sinde sağlık ocağında olacaktım zaten hastaneye gittim son iki tane hamileler için asi kalmış sağlık ocaklarında da yok dedi oradaki arkadaşım bana. Arayın sorun zamanınız gelmeden yaptırmayı düşünenler temin etsin. Ben p. Tesi hemşiremi arayıp yaptırdığımı söyleyeceğim ama bana gün verirken de gelmeden ara elimizdeki tüm aşılarım deprem bölgesine gönderdik gelmeyebilir demişti. Bilginiz olsun.

kızlar biraz önce dusakabin camı tam banyoya giricekken üzerime patladı kafama düştü minik minik kanadı önemli bir sey yok ama hastaneye gittim eşim tetanoz aşını ol şimdiden dedi. 12sinde sağlık ocağında olacaktım zaten hastaneye gittim son iki tane hamileler için asi kalmış sağlık ocaklarında da yok dedi oradaki arkadaşım bana. Arayın sorun zamanınız gelmeden yaptırmayı düşünenler temin etsin. Ben p. Tesi hemşiremi arayıp yaptırdığımı söyleyeceğim ama bana gün verirken de gelmeden ara elimizdeki tüm aşılarım deprem bölgesine gönderdik gelmeyebilir demişti. Bilginiz olsun.
Çok geçmiş olsun 🙏🙏

Back
X