- 9 Ağustos 2022

- 5.201

- 6.700

- 128

- 31

Kızlar doktordan çıktım az önce yine cinsiyeti göstermedi benim minik yaneyse 3lü test için kan verdim onu bekliyorum. Haftasına göre ilerde gidiyor ultrasonda
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doktordan çıktım az önce yine cinsiyeti göstermedi benim minik yaneyse 3lü test için kan verdim onu bekliyorum. Haftasına göre ilerde gidiyor ultrasonda
![]()
Yaaamaşallah , bende dr gittim bu gün ve benimkide göstermedi 17 hafta bitti bu gün
Hemen ekledimNewMamaa canım bizim sıpanın da cinsiyeti kesinleşti, kız.
Ben son 10 gün ağrılardan dolayı uykusuzlukla mücadele ettim günde 3 veya 5 saat uyurken şimdi 2 gündürde habire uyuyorum ağrılarım kesildi diye muhtemelen. Yemek, bulaşık, çamaşır dışında kalanları zorla yapıyorum yapmazsam rahatta edemiyorum belimden ziyade sırtım daha çok ağrıyor maalesef. Bunlarıda atlatacağız inşallah.Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Sizlere bişey sormak istiyorum ev işlerinde neler yapıyorsunuz ben iki saat ayakta kalsam bel ağrısı çekiyorum sizler her işi yapıyor musunuz bu dönemde bişey olcak diyede endişeleniyorum![]()
Dün şehir dışına çıktık eşimle çok sevdiğim bir pantolon için inatlaştık yazın giycem ben onu diye o da giy giy dedi aaa bi baktım ki göbüşümden tam oluyorYa kızlar benim kıyafetler artık olmuyorson olan kot pantolonum da sıkıyor oturunca artık. Bayram için artık qlışveriş yapçam. Ama elbise bulamıyorum ya güzel. Bildiğiniz hamile kıyafeti satan markalar varmı? İnternetten kurcalıyorum ama yok. Hep çok yazlık var.
O genişletici aparatlardan var bende canım onunla idare ediyorum bir süredir. Ama çok kullanışlı değil . Kazak baya uzun olmalı kıpırdayınca görünüyor yoksa birde artık havalar ısınıyor Kazaklar daha dar olunca önden düğmeler çok garip duruyor2 ayrı yerde iz çıkıyor. Bir jean alacam artık. Bir de mevsimlik elbise bulursam iyi olur. Sıcaklarda işimiz kolay hiy elbise çık tiril tiril ohBen son 10 gün ağrılardan dolayı uykusuzlukla mücadele ettim günde 3 veya 5 saat uyurken şimdi 2 gündürde habire uyuyorum ağrılarım kesildi diye muhtemelen. Yemek, bulaşık, çamaşır dışında kalanları zorla yapıyorum yapmazsam rahatta edemiyorum belimden ziyade sırtım daha çok ağrıyor maalesef. Bunlarıda atlatacağız inşallah.
Dün şehir dışına çıktık eşimle çok sevdiğim bir pantolon için inatlaştık yazın giycem ben onu diye o da giy giy dedi aaa bi baktım ki göbüşümden tam oluyoriplerini sona getirdim daha bu yaz çekerek giyiyordum ben onu
İnternette pantolonlar için genişletme aparatları var tercih edersen. Ama dediğin gibi ben dün gece baya hamile kıyafeti araştırdım sweat takımlar dışında herşey elbiseler hep efil efil yazlık. Trendyolda lyn mama markasına bir bakabilirsin, anne çocuk kategorisinden hamile giyim seçip elbise filtreleyip bakabilirsin. Onun dışında herhangi düzgün bir site bulamadım bende.
Aynen artık bakalımYaaaartık birdahakine
![]()
Aynen artık bakalımaslında yarın devlete randevu aldım bakiyim o ne diyecek
Aynen aynenn geçmiyor asla.. gündüzleri neyse de geceleri fenaaGünaydınbenım de belım aynı sekılde ayakta kalınca ve çok yuruyunce ağrıyor burun tıkanıklığı gebelıgımın basından berı var ya hıc geçmedi alıştım artık
![]()
Yardımcı birisi ile anlaştım ben. Haftada bi gün geliyor dip köşe temizlik çamaşır ütü yapıyor çok şükür. Yemek bulaşık konusunu da eşimle birlikte hallediyoruz. Kendim hepsini ancak haftasonunu yapabilirim. İş yapınca çok yorgun hissediyorum. Bebito gelene kadar böyle artık :)Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Sizlere bişey sormak istiyorum ev işlerinde neler yapıyorsunuz ben iki saat ayakta kalsam bel ağrısı çekiyorum sizler her işi yapıyor musunuz bu dönemde bişey olcak diyede endişeleniyorum![]()
Ben beli lastikti etek ve pantolonları kullanabiliyorum sadece. Düğmeli pantolonlarımı sabah kapatıyorum ama öğlenden sonra açmam gerekiyor:))Sabah dümdüz göbeğim akşam kocaman. Çok garip valla:) lcw hamile reyonu vardı dün baktım güzel şeyler var, tavsiye ederimO genişletici aparatlardan var bende canım onunla idare ediyorum bir süredir. Ama çok kullanışlı değil . Kazak baya uzun olmalı kıpırdayınca görünüyor yoksa birde artık havalar ısınıyor Kazaklar daha dar olunca önden düğmeler çok garip duruyor2 ayrı yerde iz çıkıyor. Bir jean alacam artık. Bir de mevsimlik elbise bulursam iyi olur. Sıcaklarda işimiz kolay hiy elbise çık tiril tiril oh
Hiç bi iş yapmasam da,uzun süre yatınca benim de belim ağrıyor.Aynen aynenn geçmiyor asla.. gündüzleri neyse de geceleri fenaa
Bugün lcw'dan bir pantolon aldım.. ama elbiseler çok yazlık maalesef başka birşey bulamadım:) evdeki lastikli eteklerimi giyeceğim qrtıkBen beli lastikti etek ve pantolonları kullanabiliyorum sadece. Düğmeli pantolonlarımı sabah kapatıyorum ama öğlenden sonra açmam gerekiyor:))Sabah dümdüz göbeğim akşam kocaman. Çok garip valla:) lcw hamile reyonu vardı dün baktım güzel şeyler var, tavsiye ederim![]()
Kesinlikle Türker diyorumKızlar eşim ile isim konusunda kararsız kaldık size de danışmak istedim. Eşimin adı İlker, o yüzden ben bebişin adı Türker olsun diyorum ama eşim de Sancak olsun diyor sizce hangisi daha güzel Türker mi Sancak mı![]()
Bende oyumu Türker'den yana kullanıyorumKızlar eşim ile isim konusunda kararsız kaldık size de danışmak istedim. Eşimin adı İlker, o yüzden ben bebişin adı Türker olsun diyorum ama eşim de Sancak olsun diyor sizce hangisi daha güzel Türker mi Sancak mı![]()
Bendende Türkere+1Kızlar eşim ile isim konusunda kararsız kaldık size de danışmak istedim. Eşimin adı İlker, o yüzden ben bebişin adı Türker olsun diyorum ama eşim de Sancak olsun diyor sizce hangisi daha güzel Türker mi Sancak mı![]()