• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende nadir olmasındansa oturaklı isim olmasını çok istiyorum, eşim askeri personel olduğu için Sancak ismini çok istedi, bayrağı temsil ediyor çok ağır ve anlamlı diyor hep 😇 bir de isimlerin baskın olabilmesi için içerisinde sert ünlü olması gerekiyormuş, e bir de İzmirliyiz Alsancak var o da Sancak isminde ilgimizi çekmedi değil 🤣🤣🤣
Şimdi siz muallakta kalmakta haklı oldunuz o zaman bişey denmez daha 🤣🤣 Benimkide asker erkek olsa Türkeş koycaktım diyo........ Bende koydururdum ya zaten 🤣🤣🤣

Keşke en baştan önünü kesebilseydik bu durumun bende beceremedim hemde annesinin ismiyle cebelleşiyorum o taraf için 10. torun olcaz kimse koymadı siz koyun ismimi dedi diye olaya bakk 🤣 2 isim koyucam senin gibi anne isminden de caydırırsam oh ne mutlu bana çalışmalarım devam ediyor 😏🤣
Koordineli bir şekilde ilerle arkadaşlarına söyle aranızın iyi oldugu akrabalara söyle çaktırmadan koymayin falan desenler.
Ben belli zamanlar belli insanlara gerekli tepkileri verdirttim😃
Bize ilk erkek dediler öyle olunca ben kayınpederimin adını koyacaktım babamla görüşmüyorum eşimin babasını da cok severim ilk torunları diye bir talepleri olmadı ama koyucam dedim. Nasip kız oldu kayınvalidem benim adımı koyun diyo 😃😃 onu da cok seviyorum ama koyulacak isim degil ne onun ne benim anneminki. 😃

Bende nadir olmasındansa oturaklı isim olmasını çok istiyorum, eşim askeri personel olduğu için Sancak ismini çok istedi, bayrağı temsil ediyor çok ağır ve anlamlı diyor hep 😇 bir de isimlerin baskın olabilmesi için içerisinde sert ünlü olması gerekiyormuş, e bir de İzmirliyiz Alsancak var o da Sancak isminde ilgimizi çekmedi değil 🤣🤣🤣
Benimki de askeri personel erkek olsaydı Alparslan koyacaktık 😃

Koordineli bir şekilde ilerle arkadaşlarına söyle aranızın iyi oldugu akrabalara söyle çaktırmadan koymayin falan desenler.
Ben belli zamanlar belli insanlara gerekli tepkileri verdirttim😃
Bize ilk erkek dediler öyle olunca ben kayınpederimin adını koyacaktım babamla görüşmüyorum eşimin babasını da cok severim ilk torunları diye bir talepleri olmadı ama koyucam dedim. Nasip kız oldu kayınvalidem benim adımı koyun diyo 😃😃 onu da cok seviyorum ama koyulacak isim degil ne onun ne benim anneminki. 😃
Valla biliyo musun ben 2 tarafında geliniyim 😁😁 Bizden kimse damat demiyor herkes oğlum oğlum nasıl sevdirdiyse kendini kerata kimse hayır demez ki buna bütün iş bende o sebeple 🤭🤭 Ve bendeki mantıkta şu kaynanamın ismini eltilerim koysaymış napabilirim benimkilere ilk torun olacak minnoş anamın hakkı yok mu isim olayında hemde daha fazla var o böyle bişey istemiyo istemezde hiç bi zaman garip işler ya 😅

Valla biliyo musun ben 2 tarafında geliniyim 😁😁 Bizden kimse damat demiyor herkes oğlum oğlum nasıl sevdirdiyse kendini kerata kimse hayır demez ki buna bütün iş bende o sebeple 🤭🤭 Ve bendeki mantıkta şu kaynanamın ismini eltilerim koysaymış napabilirim benimkilere ilk torun olacak minnoş anamın hakkı yok mu isim olayında hemde daha fazla var o böyle bişey istemiyo istemezde hiç bi zaman garip işler ya 😅
Allahim muhabbetinizi arttırsın inşallah 💕 gönlünüz yoksa koymayin derim tatlılıkla hallolur inşallah yaşıyorlar, ölse koyardım falan diyebilirsiniz benim annem de var sonuçta diyebilirsiniz🤷🏻‍♀️😃

Hanımlar genital bölge (rahim kasık değil vajina) ağrı kemik ağrısı gibi 😔 yaşayan oldu mu? Çok şiddetli değil ama rahatsız edici bir ağrı yaşıyorum birkaç saattir. Normal mi acaba 🥴 sanki orayı sert bir şekilde bir yere vurmuşum gibi bi kemik ağrısı gibi 😩😩

Hanımlar genital bölge (rahim kasık değil vajina) ağrı kemik ağrısı gibi 😔 yaşayan oldu mu? Çok şiddetli değil ama rahatsız edici bir ağrı yaşıyorum birkaç saattir. Normal mi acaba 🥴 sanki orayı sert bir şekilde bir yere vurmuşum gibi bi kemik ağrısı gibi 😩😩
Canım tarıf ettıgın ağrıyı tahmın edıyorum 2-3 kere bende de oldu ama çabuk gecmıstı

Kızlar eşim ile isim konusunda kararsız kaldık size de danışmak istedim. Eşimin adı İlker, o yüzden ben bebişin adı Türker olsun diyorum ama eşim de Sancak olsun diyor sizce hangisi daha güzel Türker mi Sancak mı 🤣
Ben dr türkeri daha çok beğendim.

Kızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı 🥰
Ayy benim kızımın adı Simay olacak:) evlenmeden çok önce karar vermiştik.. Defne ve Ayliz isimlerini de beğeniyorum. Artık 2..çocuğa 🙃🙃

Ben kotlara lastikli toka takıp öyle kapatıyorum 3 toka var şuan 1 2 aya 3 tokaya çıkarım 😂Bi ara resim atarım öyle sorun yaşamıyorum
Güzel fikirmiş uygularım 👍🏻💕
Bizim de kızımız olcak asla isim bulamıyorum 😃 herkesin koyduğu isimleri koymak istemiyorum cok aykırı da olsun istemiyorum. Asel alın ve duru cok koyulan isimler. Anlamları cok guzel ama 😃 eşim humeyra koymak istiyordu vazgeçirdim simdi nazenin olsun diyor 😃 ben nazenin çiçek olsun diyorum ama hala arayıştayız kimse çiçek adını beğenmiyor 😂
çiçek adını ben de beğenmiyorum 🙈😅 çilek bile daha güzel geliyor 😅 ama nazenin 👍🏻

Kızlar doktordan çıktım az önce yine cinsiyeti göstermedi benim minik ya 🤦🏻‍♀️😃 neyse 3lü test için kan verdim onu bekliyorum. Haftasına göre ilerde gidiyor ultrasonda 🤷🏻‍♀️
Kız senin bebişte varya 🤣 ne nazlı çıktı çok büyümüş aslında 🫣

O genişletici aparatlardan var bende canım onunla idare ediyorum bir süredir. Ama çok kullanışlı değil . Kazak baya uzun olmalı kıpırdayınca görünüyor yoksa birde artık havalar ısınıyor Kazaklar daha dar olunca önden düğmeler çok garip duruyor2 ayrı yerde iz çıkıyor. Bir jean alacam artık. Bir de mevsimlik elbise bulursam iyi olur. Sıcaklarda işimiz kolay hiy elbise çık tiril tiril oh
Ben elbise aldım 1 2 rahat yazın giyerim diye, hamile tşörtü ve tayt aldım kapri taytta var bol olan da, LCw den aldım hep başka varsa da bilmiyorum marka olarak, hele bı de kotlara baktım hamile kotlar vs uçmuş, Allah'tan benim önceden vardı, ben şimdiden giyiyorum rahat ☺️ pantalonlar başından beri olmuyor bana zaten rahat edemiyordum. Yazın taytlarla uzun tşörtle giyerim diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı 🥰
Ben Alin ismini beğeniyorum canım bebişim kız oldaydı onu koyacaktım, doğa ve duru ismimlerini de beğeniyorum🥰 🌸

Back
X