• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yemek bulaşık çamaşır yapıyorum.süpürgeyi de her gün bütün evi yapamıyorum yaptığımda bir iki oda belim ağrıyor 🙈 banyoyu da sık sık yıkayamıyorum neyseki çok kirlenmiyor 🙄

benim de pantolonlar olmuyor düğmesi açık giyiyorum napam 😂 üstlerim bol ve uzun olduğu için sıkıntı olmuyor.ama önceki gebelikte Waikiki den almıştım gebeler için güzel üstler vardı.şimdi nasıl bilmiyorum
Ben kotlara lastikli toka takıp öyle kapatıyorum 3 toka var şuan 1 2 aya 3 tokaya çıkarım 😂Bi ara resim atarım öyle sorun yaşamıyorum

Kızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı 🥰
Bizim de kızımız olcak asla isim bulamıyorum 😃 herkesin koyduğu isimleri koymak istemiyorum cok aykırı da olsun istemiyorum. Asel alın ve duru cok koyulan isimler. Anlamları cok guzel ama 😃 eşim humeyra koymak istiyordu vazgeçirdim simdi nazenin olsun diyor 😃 ben nazenin çiçek olsun diyorum ama hala arayıştayız kimse çiçek adını beğenmiyor 😂

Son düzenleme:
Kızlar eşim ile isim konusunda kararsız kaldık size de danışmak istedim. Eşimin adı İlker, o yüzden ben bebişin adı Türker olsun diyorum ama eşim de Sancak olsun diyor sizce hangisi daha güzel Türker mi Sancak mı 🤣
Bencede Türker hatta soner'de güzel uyar 🥰
Kızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı 🥰
Biz kız bekliyoduk ismini Alya düşündüm çok beğenmiştim ama Erkekmiş şimdi yeni isim arayışlarına girdik 🥰

Kızlar sız bızım ekım annelerınde daha erken cınsıyet öğrenmeye başlamışsınıdr.Ben cınsıyet tahmını yapıyorum6-7-8 haftalık karından ultrason ıle , tutuyormu kısmı mechul bı grup olarak daha ogrenemmye baslmaadıgımız ıcın sızde ısteyen varsa bakabılırım :) bana öğrenınce de yazarsanız bende kendımı test edıyorum :KK70:
6+3 karindan

Eklentiler

• 20230329_143111.webp
    20230329_143111.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 49
Bizim de kızımız olcak asla isim bulamıyorum 😃 herkesin koyduğu isimleri koymak istemiyorum cok aykırı da olsun istemiyorum. Asel alın ve duru cok koyulan isimler. Anlamları cok guzel ama 😃 eşim humeyra koymak istiyordu vazgeçirdim simdi nazenin olsun diyor 😃 ben nazenin çiçek olsun diyorum ama hala arayıştayız kimse çiçek adını beğenmiyor 😂
Yaa nazenin çok güzel 🌹 bizde Elizan koyacağız inşaallah kız olduğu kesinleşsin de 🥰

Kızlar eşim ile isim konusunda kararsız kaldık size de danışmak istedim. Eşimin adı İlker, o yüzden ben bebişin adı Türker olsun diyorum ama eşim de Sancak olsun diyor sizce hangisi daha güzel Türker mi Sancak mı 🤣
Böyle nadir isimleri çok severim ancak taşımasıda bir yandan zor gibi bir de ben en çok dalga geçmeye müsait mi diye bakıyorum her isme kendim çok acı çektimde 🤣🤣 Türker çok oturaklı kulağada güzel geliyor

Tek tek anlamlarına baktım Simay ve Alin anlamları daha güzel ama Asel ismininde tınısı hoşuma gitti

Türker 🚙
Ayy en sevdiğim. Öyle çok isim var ki aklımda Mina, Elisa, İzel, Lena, Ada, İlkim, Mabel, Bera …
Bencede Türker hatta soner'de güzel uyar 🥰

Biz kız bekliyoduk ismini Alya düşündüm çok beğenmiştim ama Erkekmiş şimdi yeni isim arayışlarına girdik 🥰
Dora ismini çok beğeniyorum. Kızlarda da oluyor ama bana göre erkeğe daha çok yakışıyor. Eşimin Kuzey ismi çocukluk hayali olmasaydı Dora olsun isterdim. Aslan’ı da beğeniyorum🐣

Yaa bende aşırı takıntılıyım ve hem Nazenin hem Çiçek olmasın annesi valla direk yadırgadım 🫣

Yaa bende aşırı takıntılıyım ve hem Nazenin hem Çiçek olmasın annesi valla direk yadırgadım 🫣
Ya eşim kesin eski bir isim koyacak ben de daha modern bir sey bakıyorum iki isimli olucak. Helen olsun dedim Yunan mi diyo. E dedemler göçmen Yunan sayılırız yanı 😂😂 yok ben karar veremicem 😃

Ya eşim kesin eski bir isim koyacak ben de daha modern bir sey bakıyorum iki isimli olucak. Helen olsun dedim Yunan mi diyo. E dedemler göçmen Yunan sayılırız yanı 😂😂 yok ben karar veremicem 😃
Keşke en baştan önünü kesebilseydik bu durumun bende beceremedim hemde annesinin ismiyle cebelleşiyorum o taraf için 10. torun olcaz kimse koymadı siz koyun ismimi dedi diye olaya bakk 🤣 2 isim koyucam senin gibi anne isminden de caydırırsam oh ne mutlu bana çalışmalarım devam ediyor 😏🤣

Böyle nadir isimleri çok severim ancak taşımasıda bir yandan zor gibi bir de ben en çok dalga geçmeye müsait mi diye bakıyorum her isme kendim çok acı çektimde 🤣🤣 Türker çok oturaklı kulağada güzel geliyor
Bende nadir olmasındansa oturaklı isim olmasını çok istiyorum, eşim askeri personel olduğu için Sancak ismini çok istedi, bayrağı temsil ediyor çok ağır ve anlamlı diyor hep 😇 bir de isimlerin baskın olabilmesi için içerisinde sert ünlü olması gerekiyormuş, e bir de İzmirliyiz Alsancak var o da Sancak isminde ilgimizi çekmedi değil 🤣🤣🤣

Back
X