Hormonal tabi normal hayatımda böyle değildim sonuçtaBende aynıyım canım, ağlama krizleri geliyor bazen, bazense sinirliyim agresif im ve bu durumdan hiç memnun değilimhormonel diye düşünüyorum
Aynen kızAaaa belli olmuş gözün aydın kızmış ha
Benim bu gün eşim İstanbul’a gitti bir günlük az kalsın bebek gibi ağlayacaktımBende aynıyım canım, ağlama krizleri geliyor bazen, bazense sinirliyim agresif im ve bu durumdan hiç memnun değilimhormonel diye düşünüyorum
Bence al kullanMerhaba sormak istediğim bir şey vardı 13+1 oldum folik asitim dün bitti. İkili test için perinatolojiye gittiğimde oradaki doktor 14 e kadar kullan dedi. 6 gün sonra randevum var o zamana kadar kullanmasam bir şey olur mu yoksa alıp kullanmaya devam edeyim mi
Canım vücut değişiyor bebeğe yer açıyor bu ağrılar çok normalmiş benimde hergün bi tarafım ağrıyorArkadaşlar benim ara ara sağ göğüs ve özellikle sağ sırt çok ağrıyordu. Bugün ayrıca daha çok ağrı var. Biraz yordum bugün kendimi ondan diye düşünüyorum ama neden sadece sağ onu anlamış değilim. Öf arastırmacı evhamlı ruhum da nette de bakayım dedi bir sürü olumsuz şeyler okudum safra kesesi taşı filan yazıyor. Ay gerçekten her şeyden işkillenmekten yıldım. Halbuki hiç böyle biri değildim.
Arkadaşlar benim ara ara sağ göğüs ve özellikle sağ sırt çok ağrıyordu. Bugün ayrıca daha çok ağrı var. Biraz yordum bugün kendimi ondan diye düşünüyorum ama neden sadece sağ onu anlamış değilim. Öf arastırmacı evhamlı ruhum da nette de bakayım dedi bir sürü olumsuz şeyler okudum safra kesesi taşı filan yazıyor. Ay gerçekten her şeyden işkillenmekten yıldım. Halbuki hiç böyle biri değildim.
Kilonuzla orantılı olacak diye biliyorumkizlar d vitamininizi gunde kac damla kullaniyosunuz ben 2 damla kullaniyorum yetiyomudur az gibi geliyo bana
Kac gelmişti değeriniz ben 10 damla kullanıyordum yetmedi haftada bir hap kullanıyorum baya yüksek. değerinize bagli biraz ama iki damlayı ilk defa duydumkizlar d vitamininizi gunde kac damla kullaniyosunuz ben 2 damla kullaniyorum yetiyomudur az gibi geliyo bana
kizlar d vitamininizi gunde kac damla kullaniyosunuz ben 2 damla kullaniyorum yetiyomudur az gibi geliyo bana
Ben hamileliğin ciddi anlamda bu kadar evhamlı bir süreç olduğunu bilmiyordum:) hapşursam bebek iyi mi acaba diyorum:)Canım vücut değişiyor bebeğe yer açıyor bu ağrılar çok normalmiş benimde hergün bi tarafım ağrıyor
Hahah artık ben de öyle yapcam yoksa geçmez bu 9 ay:)Benim leğen kemiğim bile ara ara sızlıyo birkaç gündür ağrımayan yerim kalmadı yani
Normaldir bence hergün bi değişim oluyo vücutta artk saldım ben her şeye normal diyorum
Canım bizi tabloya eklermisin erkek olucak hayirlısıylaBak sen yaramaza hala göstermemiş :) Belli olunca iletirsiniz :)
Ben hamileliğin ciddi anlamda bu kadar evhamlı bir süreç olduğunu bilmiyordum:) hapşursam bebek iyi mi acaba diyorum:)
Hahah artık ben de öyle yapcam yoksa geçmez bu 9 ay:)
Kansizliktq olmustu bende 7 tup kan alindiktan sonra 1 haftaya kadar surdu kansizlikta kalp daha cok calistigi icin oldugunu düşünmüştümBende de oluyor. Özellikle sola yatarsam ve ya eğimli durursam titriyorum resmen kalp atışımdan. Çarş günü kontrole gidicem sorucam doktoruma.
48 kiloyum, 9 damla kullanıyorum.kizlar d vitamininizi gunde kac damla kullaniyosunuz ben 2 damla kullaniyorum yetiyomudur az gibi geliyo bana
Canım bizi tabloya eklermisin erkek olucak hayirlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?