Ekledim canım sizi de hoş geldiniz aramızaNewMamaa beni de tabloya ekler misin :)
Yaş 27
İlk çocuk
Sat 17.12.2022
Tahmini doğum tarihi 23.09.2023
Şehir Konya
Cinsiyet Kız
bana 10 damla dedi:Skizlar d vitamininizi gunde kac damla kullaniyosunuz ben 2 damla kullaniyorum yetiyomudur az gibi geliyo bana
cok dikkat edemiyorum ama mutlaka haslanmis yumurta sut yogurt tuketiyorumArkadaşlar yediğiniz şeylereçok dikkat ediyor musunuz? Özellikle sebze meyve yiyor musunuz? Beslenmeniz nasıl? Her gün bebek için mutlaka tükettiğiniz şeyler neler ?
benimde sise yarim olmadi 1.5 aydir dogurana kadar yeter benceBana 3 damla dedi doktor banada az gibi geliyor aldığım şişe 1 aydır kullanmama rağmen yarım olmadı yani
48 kiloyum, 9 damla kullanıyorum.
bizim doktordami bisey var yoksa degerlerim iyi oldugu icin mi oyle kullanmami istedi anlamadim vallabana 10 damla dedi:S
cok dikkat edemiyorum ama mutlaka haslanmis yumurta sut yogurt tuketiyorum
benimde sise yarim olmadi 1.5 aydir dogurana kadar yeter bence
bizim doktordami bisey var yoksa degerlerim iyi oldugu icin mi oyle kullanmami istedi anlamadim valla
Cnm 7,8 damla dedi benim doktorum amakizlar d vitamininizi gunde kac damla kullaniyosunuz ben 2 damla kullaniyorum yetiyomudur az gibi geliyo bana
Bana doktorum d vitamin vermedi vitaminlerin içinde var damla formunda vermedi unuttumu acaba bilemedim şimdibana 10 damla dedi:S
Bende de oluyo bi kaç aydır bide geçen yemek yerken bikaç damla kanadı doktoruma sordum tekrar ederse Kbb ye görün dediBurnu kanayan var mı acaba? Yani böyle kan akmadı ama içi dolu gibi temizlediğimde kan pıhtıları geldi peçeteye silince de kan gördüm. Araştırınca normal yazıyor da, tabii ben sizlere de danışmak istedim
O kadar önemli değil bence. Ben de yumurta yiyemiyorum mesela. Bu şekilde vicdan azabı çektirmeyin kendinize hiç. Yiyebildiğiniz kadar yiyin. İlerde çocuklarımız parkta kum yiyecek bu kadar takılmayalım :))Kızlar selam, ya ben hamile kaldığımdan beri her gün 2 ya da 3 ceviz yemeye dikkat ediyordum, ama şu 2 gündür yediğim anda midem bulanıyor istifra ediyorum. Biraz yemesem nasıl olur acaba sizler yiyor musunuz
Yaa çok geçmiş olsun. Kan basıncından oluyomuş galiba, umarım doktora gitmeye gerek olmaz kendiliğinden geçerBende de oluyo bi kaç aydır bide geçen yemek yerken bikaç damla kanadı doktoruma sordum tekrar ederse Kbb ye görün dedi
Evet bende bilmiyordum valla hergün tedirginimBen hamileliğin ciddi anlamda bu kadar evhamlı bir süreç olduğunu bilmiyordum:) hapşursam bebek iyi mi acaba diyorum:)
Hahah artık ben de öyle yapcam yoksa geçmez bu 9 ay:)
Babada vermedi içtiğim vitaminin içinde var diye heraldeBana doktorum d vitamin vermedi vitaminlerin içinde var damla formunda vermedi unuttumu acaba bilemedim şimdi
Eğer kansızlık devam ederse günde 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yemenizi öneririmKansizliktq olmustu bende 7 tup kan alindiktan sonra 1 haftaya kadar surdu kansizlikta kalp daha cok calistigi icin oldugunu düşünmüştüm
Ay sormayın yumurta görünce midem kalkıyor asla yiyemiyorum ben deO kadar önemli değil bence. Ben de yumurta yiyemiyorum mesela. Bu şekilde vicdan azabı çektirmeyin kendinize hiç. Yiyebildiğiniz kadar yiyin. İlerde çocuklarımız parkta kum yiyecek bu kadar takılmayalım :))
Yanmış yiyecekler normalde de yenmemeli az pişmiş nohut gaz yapabilir o sebeple sorun oluşturabilirMerhaba hanımlar hamilelikte biraz yanmış nohut yemek zararlı mı? Yada az pişmiş
Bende bayadır var normal canım no panikBurnu kanayan var mı acaba? Yani böyle kan akmadı ama içi dolu gibi temizlediğimde kan pıhtıları geldi peçeteye silince de kan gördüm. Araştırınca normal yazıyor da, tabii ben sizlere de danışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?