2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bi çok kişiyle bebek arabası hakkında konuştum eğer çok kullanıcaksanız prego ve chicco ve Kraft markasını öneriyorlar, sizde bişey duyarsanız burdan paylaşırsanız sevinirim🥰

Kızlar bi çok kişiyle bebek arabası hakkında konuştum eğer çok kullanıcaksanız prego ve chicco ve Kraft markasını öneriyorlar, sizde bişey duyarsanız burdan paylaşırsanız sevinirim🥰
Ben ilk kızımda pierre cardin travel sistem almıştım . Çok kullanışlı ve memnun kaldım ikinci kızımda da kullandım bu bebeğim de de kullanacağım. Masaallah barekallah bir şey olmadı sağlam cıktı

13. haftada %90 erkek denilmişti, bugün 20. haftada kızımız olacağını öğrendik. Haftaya da detaylı ultrasonda tekrar kız denilirse, gönül rahatlığıyla alışverişe başlayabilirim 😅
Bana da kıza benziyor dedi. Ama kesin değil bir ay sonra gel dedi o zaman kesinleşir. Alışveriş yapma dedi

Kızlar 18. Haftaya gırdım bugun ıkızlerle ☺️Bısey sorcam ben memlekete gıderken valızım bıraz agırdı çekerken zorlandığımı hısstettım bı bes dk cekmısımdır valızı çok korktum Bısey olmaz demı korkuyorum tedırgın oldum Rabbım korusun
canım çekerken bile karnından destek almamaya çalış ama bir şey olmamıştır sanmıyorum, şimdi nasılsın ağrın var mı ? ben evi süpürürken bile tam eğiliyorum yükü belime bindiriyorum ki karın kaslarım fazla etkilenmesin, bel ağrısı çekmeye razıyım 😇

Ben ilk kızımda pierre cardin travel sistem almıştım . Çok kullanışlı ve memnun kaldım ikinci kızımda da kullandım bu bebeğim de de kullanacağım. Masaallah barekallah bir şey olmadı sağlam cıktı
Aaa çok iyimiş gerçekten maşallah diyelim , o zaman o markayada bi bakiyim

canım çekerken bile karnından destek almamaya çalış ama bir şey olmamıştır sanmıyorum, şimdi nasılsın ağrın var mı ? ben evi süpürürken bile tam eğiliyorum yükü belime bindiriyorum ki karın kaslarım fazla etkilenmesin, bel ağrısı çekmeye razıyım 😇
Aman dikkat edin bel ağrısı bile iyi değil ki , ben hiç bi iş yapmıyorum ya , biraz otursam belilm ve karnımın altı ağrıyor

Vaktim şimdi Pierre cardin’e fiyat ları çok yüksek🫣🫣🫣 sadece bir tane fenix modeli uygun geri kalan hepsi çok yüksek

Şimdi ıyıyım canım cok şükür bı agrım sıZım yok bısey olsa sımdıye bellı olurdu heralde daha öyle hata yapmam zaten ınsaallah ya

Back
X