2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam. Bugün 20+1 oldum detaylı ultrasona da girdim. Bebek 366 gr olmuş boyu da 23 cm. Son 4 gündür tekmeler net hissediliyor.
Geçmiş olsun sevindim güzel haberler almanıza peki detaylı ultrason da rahim ağzı uzunluğunuzla ilgili bilgi verdilermi acaba

Sen bilirsin canım ben etkilemek istemem tabi. Herkesin beklentisi farklı. yaklaşımı da farklı olabilir size. Ben hemen yan odaya geçtim :) Çok çok memnun da kaldım.

Netten bakma yaa, güvenilir değil kuzu doktora gidince bı söyle bence de aynen, bakalım ne diyecek

Kızlar bi çok kişiyle bebek arabası hakkında konuştum eğer çok kullanıcaksanız prego ve chicco ve Kraft markasını öneriyorlar, sizde bişey duyarsanız burdan paylaşırsanız sevinirim
Yeğenimin Stokke marka arabası vardı. Annemler saklamış o arabayı. Yenidoğan için puset alıp onu kullanacağım. Yeğenim 9 yaşında arabası sapasağlam:) tavsiye ederim stokke.
Ben üç gün sabah demir hapı aldım ama midemde çok yanma yaptı. Gece uyuyamadım hiç. Bıraktım o yüzden. Multıvitaminim içinde demir var. 6 mayısta randevum var o zaman kadar idare eder umarım.
Ben özele gidiyorum ama hiç renkli açmadı bana
18.haftadan sonra galiba renkli açıyorlar. Bize de 18+5 te gösterdi renkli olarak:)

8 mayısta kaç artı kaç olcak canım? Benim de doktor bir doktor önerdi randevu alacağım inş. ama doktor izindeymiş bugün öğleden sonra gelcekmiş.
Canim 23+2 oluyorum 24.haftaya kadar yaptirabilirsin dedi benim gideceğim docent dr u da drum onerdi en erken 8 mayısı bulabildim yoksa bayramdan hemen sonra gidebilirsin demisti

Canim 23+2 oluyorum 24.haftaya kadar yaptirabilirsin dedi benim gideceğim docent dr u da drum onerdi en erken 8 mayısı bulabildim yoksa bayramdan hemen sonra gidebilirsin demisti
aynen canım bende doktorun önerdiği prof.a gideceğim zor randevu bulunuyormuşta şansıma 1 mayısa bulduk mutluyum :) genelde herkes 20de 21 de gidiyor da ondan senin tarihi sordum. Doktor tamam dediyse sorun yok :)

Bende 3 mayısa aldım 19+5 olucam 19 la 22 arası git diye tarih vermişti banada
Kan uyuşmazlığımda var onu takip için az erken gidiyorum 20 dolunca gitcektim yoksa
Detaylıyı aşırı merak ediyorum güzel haberler alalım inş
Ben 1 mayısa Detaylı Ultrason için randevusu aldım (20+6 oluyorum) Bakalım inşallah sağlıklı sonuçlar alırız :)

Kızlar kasık ağrısı hisseden varmı? Benim karnımın alt bölgesi çok gergin ve zorluyor beni böyle bir durum yaşayan var mı?
Daha bugün yazdım kasık ağrısı bel ağrısı karnın alt ksımı yan tarafı buralar çok fena ağrıyor korktum bende bugün inşallah önemli bişey yoktur. Bide karnım çok aşağıda

Kızlar dünden beri felaket bi diş ağrısıyla uğraşıyorum herkes diyor ki tedavisi hamileyken yapılmıyor ama yine de bugün diş doktoruna gittim lokal anestezi için kadın doğumdan evrak almam gerektiğini söyledi bir de kağıt verdi onu da imzalaması gerekiyormuş kadın doğumun ve cumartesi yada pazartesi günü güdeceğim detaylı ultrason için ama o zamana kadar bu diş ağrısıyla nasıl uyuyacağım bilmiyorum böyle sorun yaşayan var mı aranızda 20+5 haftalığım

Daha bugün yazdım kasık ağrısı bel ağrısı karnın alt ksımı yan tarafı buralar çok fena ağrıyor korktum bende bugün inşallah önemli bişey yoktur. Bide karnım çok aşağıda
Benimde karnımın alt kısmı. Bir önceki kontrolde doktora sordum çok ayakta kalma dedi ama çalışıyoruz mecbur nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…