- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Geçmiş olsun sevindim güzel haberler almanızaKızlar selam. Bugün 20+1 oldum detaylı ultrasona da girdim. Bebek 366 gr olmuş boyu da 23 cm. Son 4 gündür tekmeler net hissediliyor.
Teşekkürler. Sadece her şey yolunda dedi. Sanırım sonlara doğru söyleyecek normal doğuma uygunluğuGeçmiş olsun sevindim güzel haberler almanızapeki detaylı ultrason da rahim ağzı uzunluğunuzla ilgili bilgi verdilermi acaba
Sen bilirsin canım ben etkilemek istemem tabi. Herkesin beklentisi farklı. yaklaşımı da farklı olabilir size. Ben hemen yan odaya geçtim :) Çok çok memnun da kaldım.Aynen benim :) Evet değiştirmişsiniz okudum buraya yazdıklarınızı. Çok da üzüldüm.. Oysa ki sorumsuz birine çok benzemiyordu.. Şimdi ben de tetikteyim saçmalarsa ben de değiştiririm diye düşünüyorum.
rahim büyüyor diyedir canım merak etme takip ert bakalım geçmezse doktora danışırsınKullanıyorum kuzum hergün
Netten bakma yaa, güvenilir değil kuzu doktora gidince bı söyle bence de aynen, bakalım ne diyecekEvet sağ tarafı daha çok seviyorum sol tarafta burnum tıkanıyorama normalde mesela ayakta çok durduğumda da sağ kaburgam ağrıyor. Netten bakıyorum böbrek genişlemesi yazıyor umarım öyle bir durum yoktur. Bugün kontrole gideceğiz bakalım:/
Detaylı ultrasondan çıktım, elhamdulillah her şey yolunda görünüyorAy çok iyi vakti de güzel bana 21 +6 da verdiler yakeşke daha erken olsaydı, bizi haberdar et canım
Yeğenimin Stokke marka arabası vardı. Annemler saklamış o arabayı. Yenidoğan için puset alıp onu kullanacağım. Yeğenim 9 yaşında arabası sapasağlam:) tavsiye ederim stokke.Kızlar bi çok kişiyle bebek arabası hakkında konuştum eğer çok kullanıcaksanız prego ve chicco ve Kraft markasını öneriyorlar, sizde bişey duyarsanız burdan paylaşırsanız sevinirim
Ben üç gün sabah demir hapı aldım ama midemde çok yanma yaptı. Gece uyuyamadım hiç. Bıraktım o yüzden. Multıvitaminim içinde demir var. 6 mayısta randevum var o zaman kadar idare eder umarım.Kızlar selammbiraz bahsetmişsiniz aslında ama demir takviyesinden sonra yaşanan hazımsızlıktan. Ben çok kötü oldum böyle göbek deliğimden kasıklarıma kadar bir ağrı bi yandan da korkuyorum bebeğim iyi midir diye. Benim gibi yatak döşek yatan var mı? Rahim bu haftalarda hızlı büyüyor diye mi oluyor anlamadım gitti. Bel karın ve kasık ağrısı mahvetti beni.
18.haftadan sonra galiba renkli açıyorlar. Bize de 18+5 te gösterdi renkli olarak:)Ben özele gidiyorum ama hiç renkli açmadı bana
Canim 23+2 oluyorum 24.haftaya kadar yaptirabilirsin dedi benim gideceğim docent dr u da drum onerdi en erken 8 mayısı bulabildim yoksa bayramdan hemen sonra gidebilirsin demisti8 mayısta kaç artı kaç olcak canım? Benim de doktor bir doktor önerdi randevu alacağım inş. ama doktor izindeymiş bugün öğleden sonra gelcekmiş.
aynen canım bende doktorun önerdiği prof.a gideceğim zor randevu bulunuyormuşta şansıma 1 mayısa bulduk mutluyum :) genelde herkes 20de 21 de gidiyor da ondan senin tarihi sordum. Doktor tamam dediyse sorun yok :)Canim 23+2 oluyorum 24.haftaya kadar yaptirabilirsin dedi benim gideceğim docent dr u da drum onerdi en erken 8 mayısı bulabildim yoksa bayramdan hemen sonra gidebilirsin demisti
Ben 1 mayısa Detaylı Ultrason için randevusu aldım (20+6 oluyorum) Bakalım inşallah sağlıklı sonuçlar alırız :)
Kuzum çok sevindim yeniden gebe olmana sağlıcakla Al kucağına inşallah bizide haberdar et cinsiyet belli oluncaHenüz belli değil 8 haftalığz
Teşekkür ederim canimmmKuzum çok sevindim yeniden gebe olmana sağlıcakla Al kucağına inşallah bizide haberdar et cinsiyet belli olunca
Daha bugün yazdım kasık ağrısı bel ağrısı karnın alt ksımı yan tarafı buralar çok fena ağrıyor korktum bende bugün inşallah önemli bişey yoktur. Bide karnım çok aşağıdaKızlar kasık ağrısı hisseden varmı? Benim karnımın alt bölgesi çok gergin ve zorluyor beni böyle bir durum yaşayan var mı?
oyy seninki daha minnoş tabi canım.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımHenüz belli değil 8 haftalığz
Benimde karnımın alt kısmı. Bir önceki kontrolde doktora sordum çok ayakta kalma dedi ama çalışıyoruz mecbur nasıl olacak bilmiyorumDaha bugün yazdım kasık ağrısı bel ağrısı karnın alt ksımı yan tarafı buralar çok fena ağrıyor korktum bende bugün inşallah önemli bişey yoktur. Bide karnım çok aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?