Canım bak sana bir cevap:) benek için takip ettiğim bir uygulama bunları yazmış 20. HaftayaKızlar 19 haftalık ıkızlere hamıleyım hareketlerını sankı 3-4 gune bır hıssedıyorum nabız atar gıbı oluyo olduğunda zaten yanı her gun olmuyo yada ben hıssetmıyorum her gun net hıssetmedım daha normal mı
İnşallahÇok heycanlıinşallah sağlıklı sonuçlar alırsınız ve güzel bir poz verir size
Haydaa :) 20+4ten sonra da değişmez herhalde. Ultrason fotosu vermedi mi? Bana son gittiğimde direk bacakları ve bacak arası görünen ult. Çıktısı verdiMerhaba kızlar benim bugün randevum vardı, 20+4 teyiz. 13.cü ve 16.cı haftada erkek denilen bebeğimin bugün yüzde yüz kız denildi, neye inanacagimi şaşırdım doğrusu ,sizce yine değişir mi??
Aaa çok açıklayıcı olmuş canım cok sagol rahatladımCanım bak sana bir cevap:) benek için takip ettiğim bir uygulama bunları yazmış 20. Haftaya
Bana da 13. haftada %90 erkek denildi, 21. Haftada hem normal hem detaylı ultrasonda kız. Siz detaylı ultrasona girdiniz mi?Merhaba kızlar benim bugün randevum vardı, 20+4 teyiz. 13.cü ve 16.cı haftada erkek denilen bebeğimin bugün yüzde yüz kız denildi, neye inanacagimi şaşırdım doğrusu ,sizce yine değişir mi??
Kızım çok hıçkırıyorduKızlar bebeğin hıçkırığını hissettiniz mi hiç? Ben sanki hissettim ritmik bir şekilde
Vermedi o şaşkınlık ile aklimada gelmedi istemek, ama gösterdi baya bacak arası boştu, zaten ben önce baktıklarında görmemiştim erkek veya kız ama o kesin konuşmuştuHaydaa :) 20+4ten sonra da değişmez herhalde. Ultrason fotosu vermedi mi? Bana son gittiğimde direk bacakları ve bacak arası görünen ult. Çıktısı verdi
Sadece boş olmasının bir önemi yok, erkek bebeğin çıkıntısı açıdan dolayı görünmüyor olabilir. Önemli olan kız bebekte tipik olan 3 çizgiyi görebilmek.Vermedi o şaşkınlık ile aklimada gelmedi istemek, ama gösterdi baya bacak arası boştu, zaten ben önce baktıklarında görmemiştim erkek veya kız ama o kesin konuşmuştu
Bugün girdiğim detaylı ultrason du sanirim, çünkü diğerlerinde başka ultrason ile bakmıştıBana da 13. haftada %90 erkek denildi, 21. Haftada hem normal hem detaylı ultrasonda kız. Siz detaylı ultrasona girdiniz mi?
Detaylı ultrasondaki cinsiyet tahminine ben şahsen güveniyorum. Ondan önce ben de ne erkek ne kız denildiğinde inanamamıştım.Bugün girdiğim detaylı ultrason du sanirim, çünkü diğerlerinde başka ultrason ile bakmıştı
Bugün uzun uzun ölçüm yaptı ama çok şaşırdım doğrusu insan adapte oluyo ister istemez
3 çizgimi onu hatirlayamadim ama bişey gösterdi bak bu kız dedi belkide çizgidir, Okadar şaşırdım ki o an zaten ne diycegimi yapacağımı bilemedimSadece boş olmasının bir önemi yok, erkek bebeğin çıkıntısı açıdan dolayı görünmüyor olabilir. Önemli olan kız bebekte tipik olan 3 çizgiyi görebilmek.
Sizi çok iyi anlıyorum3 çizgimi onu hatirlayamadim ama bişey gösterdi bak bu kız dedi belkide çizgidir, Okadar şaşırdım ki o an zaten ne diycegimi yapacağımı bilemedim
Evet ama insana ümit vermeleri çok saçma emin olmadan, Okadar kesin konuştu ki geçen ay 3 defa sordum evet kesin erkek dedi, madem anlayamadin bekleyip detaylıda söylemeliydi, ona güvenip alışveriş yapsaydım napardimDetaylı ultrasondaki cinsiyet tahminine ben şahsen güveniyorum. Ondan önce ben de ne erkek ne kız denildiğinde inanamamıştım.
Benim doktorum aslında söylemek istememişti ama ben israr ettim 13. haftada, pişman da oldum zaten. Erken tahmin yapılmamalı gerçekten. Ben erkenden öğrenip cinsiyet partisi yapanlara şaşıyorum.Evet ama insana ümit vermeleri çok saçma emin olmadan, Okadar kesin konuştu ki geçen ay 3 defa sordum evet kesin erkek dedi, madem anlayamadin bekleyip detaylıda söylemeliydi, ona güvenip alışveriş yapsaydım napardim
Aslında hiçbir tahmin %100 değildir, cinsiyet ancak kan testiyle ya da doğumda %100 belli olur. Doktorlar da insan, yanılabiliyorlar. Kızların da çıkıntısı oluyor ve erkek bebek çıkıntısına çok fazla benziyor.Evet ama insana ümit vermeleri çok saçma emin olmadan, Okadar kesin konuştu ki geçen ay 3 defa sordum evet kesin erkek dedi, madem anlayamadin bekleyip detaylıda söylemeliydi, ona güvenip alışveriş yapsaydım napardim
Normal endişelenme bende bazen öyleyim o yüzden bazen uzanıp odaklanıyorumBılıyorum kuzum da 1 hafta önce falan hıssedıyodum 3-4 gundur sankı bısey yok yanı sanıyelık bısey oluyo ama ayırt edemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?