2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ben bunu sormuştum adet döngüsüyle ağrının alakası var mı diye yok demişti perinatologum. Kasık ağrısı zaman zaman benm de oluyor hatta bu ağrı hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önce de vardı ve hamilelikten bu ağrı ile şüphelendim.

günaydın kızlar, benm bir haftadır sağ tarafıma uyuduğumda sağ bacak göğüs kafesi ve kaburgamda ağrı oluyor beni uyandıracak derecede. Sol tarafta birsey yok aynı durumu yaşayan var mı
Çok mu sağa yatıyorsun acaba canım ? Bazen.farketmeden.cok yatınca benim de oluyor, kaslar vs gevşediği için herhalde,

Çok mu sağa yatıyorsun acaba canım ? Bazen.farketmeden.cok yatınca benim de oluyor, kaslar vs gevşediği için herhalde,
Evet sağ tarafı daha çok seviyorum sol tarafta burnum tıkanıyor ama normalde mesela ayakta çok durduğumda da sağ kaburgam ağrıyor. Netten bakıyorum böbrek genişlemesi yazıyor umarım öyle bir durum yoktur. Bugün kontrole gideceğiz bakalım:/

Ekledim sizi merhabalar tekrardan. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Şehir neresiydi

Teşekkürler dr umun kendi ultrason cihaz,i 8 mayista bir docent dr a aldik detayli ultrason randevusu
8 mayısta kaç artı kaç olcak canım? Benim de doktor bir doktor önerdi randevu alacağım inş. ama doktor izindeymiş bugün öğleden sonra gelcekmiş.

Canım magnezyum kullanıyor musun? benim böyle ağrılar olursa diye magnezyum verdi doktorum

Kesinlikle guruldama gibi değil bildiğin içerden vuruyor 3 4 gündür günün değişik zamanları hissediyorum bende baya değişk bişey ya gerçekten

Bel ağrısı kasık ağrısı bende sürekli var hiç dinmiyor , yani dışarıya çıktığımda 1 saatten fazla dışarda kalırsan karnımın altı başlıyor ağrımaya , dr söyledim ama normal diyor inşallah bişey olmaz

Aaa sizmiydiniz konuşmuştuk. Ama ben doktor değiştirdim :) Aynı hastanede farklı doktora geçtim.
Aynen benim :) Evet değiştirmişsiniz okudum buraya yazdıklarınızı. Çok da üzüldüm.. Oysa ki sorumsuz birine çok benzemiyordu.. Şimdi ben de tetikteyim saçmalarsa ben de değiştiririm diye düşünüyorum.

Aynen benim de kaç gündür var , alışamadım bi tuhaf oluyorum sanki her defasında şaşırıyorum çok güzel bi duygu

Merak etme bu ağrılar normal siye biliyorum ben çünkü vücut bebek için yer açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…