- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Maşallah annesi çok tatlsıınızTeyzoslari dr bence sana benziyor dedi sizce bana benziyor mu
Canım ben bunu sormuştum adet döngüsüyle ağrının alakası var mı diye yok demişti perinatologum. Kasık ağrısı zaman zaman benm de oluyor hatta bu ağrı hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önce de vardı ve hamilelikten bu ağrı ile şüphelendim.Günaydın kızlar bu sabah işe giderken bel Ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım halada yaşıyorum rahim mi büyüdüğü için yoksa başka problemmi bilmiyorum. endişeler hiç bitmiyor bide adet tarihim bugün onunda mı etkisi var acaba size sormak istedim
Çok mu sağa yatıyorsun acaba canım ? Bazen.farketmeden.cok yatınca benim de oluyor, kaslar vs gevşediği için herhalde,günaydın kızlar, benm bir haftadır sağ tarafıma uyuduğumda sağ bacak göğüs kafesi ve kaburgamda ağrı oluyor beni uyandıracak derecede. Sol tarafta birsey yok aynı durumu yaşayan var mı
Evet sağ tarafı daha çok seviyorum sol tarafta burnum tıkanıyorÇok mu sağa yatıyorsun acaba canım ? Bazen.farketmeden.cok yatınca benim de oluyor, kaslar vs gevşediği için herhalde,
Ekledim sizi merhabalar tekrardan. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Şehir neresiydiSelamlarr, ben de geleyim mi aranıza
tahmini doğum 5 Ekim görünüyor ama Eylül annesi olma ihtimalim de büyük :)
Yaş 28 , ilk çocuğum olacak kısmetse, sat 24 Aralık , tahmini doğum 5 Ekim ve kızım olacak
Arada girip okuyorum burayı neden bulunmayayım dedim :)
Çok teşekkürlerr. İstanbul :) Hatta sanırım sizinle aynı doktora gidiyorduk. :)Ekledim sizi merhabalar tekrardan. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Şehir neresiydi
yaa maaşallah pek bir kibar duruyor :) Ben benzetemiyorum valla doğmuş çocukta bile :):)Teyzoslari dr bence sana benziyor dedi sizce bana benziyor mu
8 mayısta kaç artı kaç olcak canım? Benim de doktor bir doktor önerdi randevu alacağım inş. ama doktor izindeymiş bugün öğleden sonra gelcekmiş.Teşekkürlerdr umun kendi ultrason cihaz,i 8 mayista bir docent dr a aldik detayli ultrason randevusu
Canım magnezyum kullanıyor musun? benim böyle ağrılar olursa diye magnezyum verdi doktorumGünaydın kızlar bu sabah işe giderken bel Ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım halada yaşıyorum rahim mi büyüdüğü için yoksa başka problemmi bilmiyorum. endişeler hiç bitmiyor bide adet tarihim bugün onunda mı etkisi var acaba size sormak istedim
Ayrıca kızlar bebek hareketlerimiz arttı çok şükür. Henüz bu hareketleri keşfetmemiş olan arkadaşlarıma belirtmek isterim genelde hareket göbek deliğiminin altında kanat çırpması gibi oluyor. Yani guruldamaadan çok farklı
Bel ağrısı kasık ağrısı bende sürekli var hiç dinmiyor , yani dışarıya çıktığımda 1 saatten fazla dışarda kalırsan karnımın altı başlıyor ağrımaya , dr söyledim ama normal diyorGünaydın kızlar bu sabah işe giderken bel Ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım halada yaşıyorum rahim mi büyüdüğü için yoksa başka problemmi bilmiyorum. endişeler hiç bitmiyor bide adet tarihim bugün onunda mı etkisi var acaba size sormak istedim
Aaa sizmiydiniz konuşmuştuk. Ama ben doktor değiştirdim :) Aynı hastanede farklı doktora geçtim.Çok teşekkürlerr. İstanbul :) Hatta sanırım sizinle aynı doktora gidiyorduk. :)
Aynen benim :) Evet değiştirmişsiniz okudum buraya yazdıklarınızı. Çok da üzüldüm.. Oysa ki sorumsuz birine çok benzemiyordu.. Şimdi ben de tetikteyim saçmalarsa ben de değiştiririm diye düşünüyorum.Aaa sizmiydiniz konuşmuştuk. Ama ben doktor değiştirdim :) Aynı hastanede farklı doktora geçtim.
Aynen benim de kaç gündür var , alışamadımAyrıca kızlar bebek hareketlerimiz arttı çok şükür. Henüz bu hareketleri keşfetmemiş olan arkadaşlarıma belirtmek isterim genelde hareket göbek deliğiminin altında kanat çırpması gibi oluyor. Yani guruldamaadan çok farklı
Merak etme bu ağrılar normal siye biliyorum ben çünkü vücut bebek için yer açıyorEvet sağ tarafı daha çok seviyorum sol tarafta burnum tıkanıyorama normalde mesela ayakta çok durduğumda da sağ kaburgam ağrıyor. Netten bakıyorum böbrek genişlemesi yazıyor umarım öyle bir durum yoktur. Bugün kontrole gideceğiz bakalım:/
Bende sana benzettim canımTeyzoslari dr bence sana benziyor dedi sizce bana benziyor mu
Bir tatafa çok yattıysam benimde bebek o yönde toplanıyor sanki o da ağrı yapıyor.Uyandığımda benimde karın bölgem taş gibi sertleşiyor ve ağrıyo
Kullanıyorum kuzum hergünCanım magnezyum kullanıyor musun? benim böyle ağrılar olursa diye magnezyum verdi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?