İnşallah banada bu sefer gittiğimde gösterir , yada kendim bi sorayım dr’a hatırlatiyim belki gösterirYeğenimin Stokke marka arabası vardı. Annemler saklamış o arabayı. Yenidoğan için puset alıp onu kullanacağım. Yeğenim 9 yaşında arabası sapasağlam:) tavsiye ederim stokke.
Ben üç gün sabah demir hapı aldım ama midemde çok yanma yaptı. Gece uyuyamadım hiç. Bıraktım o yüzden. Multıvitaminim içinde demir var. 6 mayısta randevum var o zaman kadar idare eder umarım.
18.haftadan sonra galiba renkli açıyorlar. Bize de 18+5 te gösterdi renkli olarak:)
Benimde karnımın altı aniden bi ağrı giriyor bi kaç saniye sürüyor sonra geçiyor bazen sık sık oluyor , gaz olunca daha kötü oluyorumKızlar kasık ağrısı hisseden varmı? Benim karnımın alt bölgesi çok gergin ve zorluyor beni böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım benim de kasık ve bel ağrılarım çok oluyor doktora sordum normal diyor, yani bir arkadaşım adet tarihin ile alakalı olmadığını söylemiş ama bana doktorum tam tersi dedi. Adet zamanına denk geldiğinde hatta bu ağrıların yanı sıra adet sancısı gibi bile bir ağrı doğuma kadar hissedebilirsin bu çok normal dedi, benim de özellikle adet zamanına denk geldiğinde ağrılarım artıyor çünkü o yüzden özellikle sordumGünaydın kızlar bu sabah işe giderken bel Ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım halada yaşıyorum rahim mi büyüdüğü için yoksa başka problemmi bilmiyorum. endişeler hiç bitmiyor bide adet tarihim bugün onunda mı etkisi var acaba size sormak istedim
Çok geçmiş olsun ilaç dişine koy geçmiyor mu ağrısıKızlar dünden beri felaket bi diş ağrısıyla uğraşıyorum herkes diyor ki tedavisi hamileyken yapılmıyor ama yine de bugün diş doktoruna gittim lokal anestezi için kadın doğumdan evrak almam gerektiğini söyledi bir de kağıt verdi onu da imzalaması gerekiyormuş kadın doğumun ve cumartesi yada pazartesi günü güdeceğim detaylı ultrason için ama o zamana kadar bu diş ağrısıyla nasıl uyuyacağım bilmiyorum böyle sorun yaşayan var mı aranızda 20+5 haftalığım
Nasıl ilaç koyacağım dişime anlamadım sadece parola izin ver oda 10 dk kesiyor sonra gene deli gibi ağrıyor dişimÇok geçmiş olsun ilaç dişine koy geçmiyor mu ağrısı
Takvime göre bugün adetin 1.günüCanım benim de kasık ve bel ağrılarım çok oluyor doktora sordum normal diyor, yani bir arkadaşım adet tarihin ile alakalı olmadığını söylemiş ama bana doktorum tam tersi dedi. Adet zamanına denk geldiğinde hatta bu ağrıların yanı sıra adet sancısı gibi bile bir ağrı doğuma kadar hissedebilirsin bu çok normal dedi, benim de özellikle adet zamanına denk geldiğinde ağrılarım artıyor çünkü o yüzden özellikle sordum
21 veya 23 ten sonra net bir şekilde hissedersin kuzum daha küçüklerKızlar 19 haftalık ıkızlere hamıleyım hareketlerını sankı 3-4 gune bır hıssedıyorum nabız atar gıbı oluyo olduğunda zaten yanı her gun olmuyo yada ben hıssetmıyorum her gun net hıssetmedım daha normal mı
Tuzlu su ile gargara etsen yada sarımsak koyanlarda var dişin üstüneNasıl ilaç koyacağım dişime anlamadım sadece parola izin ver oda 10 dk kesiyor sonra gene deli gibi ağrıyor dişim
Öyle yapıyorum doktorumla konuştum şimdi yarın randevusuz gel onay kağıdı vereyim yaptırabilirsin dişini dedi bilgi olarak söyleyeyim kızlar ikinci trimester döneminde diş tedavilerini yaptırabiliyormuşuz bi sıkıntı olmuyormuş ama ilk ve son trimester da olmuyormuş ona göre şimdiden kendinizi ayarlayın derim en azından bi kontrol randevusuna gidilmeliTuzlu su ile gargara etsen yada sarımsak koyanlarda var dişin üstüne
Tabiki normal mesela ben ayaktayken falan hiç his etmiyorum uzandığım zaman sabit durunca sadece his ediliyor normal yani 20 ,22 den sonra his ediliyor netKızlar 19 haftalık ıkızlere hamıleyım hareketlerını sankı 3-4 gune bır hıssedıyorum nabız atar gıbı oluyo olduğunda zaten yanı her gun olmuyo yada ben hıssetmıyorum her gun net hıssetmedım daha normal mı
Parolu dişine üstüne koy belki iyi gelir , yani yutma dişinin üstüne koyNasıl ilaç koyacağım dişime anlamadım sadece parola izin ver oda 10 dk kesiyor sonra gene deli gibi ağrıyor dişim
Denerim inşallah iyi gelirParolu dişine üstüne koy belki iyi gelir , yani yutma dişinin üstüne koy
Bılıyorum kuzum da 1 hafta önce falan hıssedıyodum 3-4 gundur sankı bısey yok yanı sanıyelık bısey oluyo ama ayırt edemıyorumTabiki normal mesela ben ayaktayken falan hiç his etmiyorum uzandığım zaman sabit durunca sadece his ediliyor normal yani 20 ,22 den sonra his ediliyor net
Maşallah çok sevindimDetaylı ultrasondan çıktım, elhamdulillah her şey yolunda görünüyor
İnşaAllah seninki de güzel geçer canım
Canım seninkiler ikiz olduğu için tek bebeğe göre daha da miniktirler büyük ihtimal o yüzden daha az yada daha geç hissetmen normal. Kaldı ki 22 haftalara kadar hissetmemek normal.. uyumak için yattığında dinle kendini o zaman daha çok hissedebilirsin. Hatta yatmadan önce çikolata ye belki uyanırlar. Normalde gerek yok buna tabi de senin için rahat etsin.. bende çünkü ilk hissetiğim günler bir kaç gün hissettim sonra 2 3 gün hissedemeyince telaş yaptım senin gibi ağladım hattaBılıyorum kuzum da 1 hafta önce falan hıssedıyodum 3-4 gundur sankı bısey yok yanı sanıyelık bısey oluyo ama ayırt edemıyorum
Evet benimkide kızHanımlar sizlerin cinsiyetler belli oldu mu acaba? Tablomuzu güncelleyelim :)
@aysugkc , @altnkea, @yuyuso , @bulut_97 , @Canefsanim , M martan , @Defnemege , @Ela96 , @Dilekkkkkkk , @Derin Deli
Çok heycanlıYarın detaylı ultrasonum var bakalım inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?