Yok iyi , 19 fan sonra yapıyorlar zaten bende 20+1’de gidicem , senden daha erken gidicemBende 20+6 da gidicem erken değil demi öyle randevu verdi sekreter
İlerde olması kötü değil ki ne güzel işte güzel beslenmiş maşallahDetaylı ultrasondan çıktım şimdi.2 hafta kadar büyük dedi doktor gününe göre.onun dışında herşey normalmiş.birazdan kendi doktorumada görünecem.bakalım o ne dicek
Bazen aşağdada atıyor öyle bence kesin bebiştir çünkü gazla bağırsak hareketiyle farklı oluyorkendi nabzımdan hareketlerini bile net hissedemiyorum ya kalbim karnımda atıyorbiraz çarpıntım var ve elimi karnımda nereye atsam kendi nabzım bebek tam göbek deliğimin altında ama dün normal rahmin yerinde pıt pıt atan şeyler hissettim hatta oğluşum aşağı mı indi dedim o muydu acaba
Yaaa çok tatlı heyecanlanıyorum bendeKızlar ilk alışverişimi yaptım , zıbın bide tulum aldım , daha cinsiyeti değişir diye detaylıya kadar hem koz hem erkeğin giyebileceği bir kaç şey aldım sadece
evet bebek hareketini ayırt edebiliyorum artık gaz veya bağırsak hareketlerinden ama hıçkırık olayını anlayamadım henüzBazen aşağdada atıyor öyle bence kesin bebiştir çünkü gazla bağırsak hareketiyle farklı oluyorbelki pozisyon değişiyor ayakları falan aşağıda oluyor
Banada kız dedilerYaaa çok tatlı heyecanlanıyorum bendebana kız denildi tutamadım kendimi bende kız kıyafetleri aldım ama hayırlısı bakalım
Aynen benimdeevet bebek hareketini ayırt edebiliyorum artık gaz veya bağırsak hareketlerinden ama hıçkırık olayını anlayamadım henüzhareketlerini tam hissettiğinde genelde göbeğimin altında oluyor
Ben bilmiyorum örmeyi malesef yoksa örerdim minnakıma bi tane annem ördü iki yelek de satın aldımKızlar örgü örüyormusunuz bebeişlerebu gün gidip yün de aldım , tulum yelek bluz falan örücem, kış için
Ya bende biraz biliyorum ama detaylı olarak internete bakıcamBen bilmiyorum örmeyi malesef yoksa örerdim minnakıma bi tane annem ördü iki yelek de satın aldım
Oh çok şükürKızlar Merhabalar, sonuçlarımız çıktı çok şükür. 4 test var 3ü çıkmış negatif. Bunlar negatifse 4.de temiz gelir dedi doktor. İçimiz rahatladı. Çok şükür rabbimze. Allah'ım herkesin evladına sağlık versin inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Burası çok güzel bir platform. tanımadığımız arkadaşlarımızla can bağımız oluşuyor. İyi günde kötü günde herkes destek oluyor çok çok çok teşekkür ederim...
Gözün aydın bitanem çok sevindim darısı tüm güzel haber bekleyen annelerin başına inşallahKızlar Merhabalar, sonuçlarımız çıktı çok şükür. 4 test var 3ü çıkmış negatif. Bunlar negatifse 4.de temiz gelir dedi doktor. İçimiz rahatladı. Çok şükür rabbimze. Allah'ım herkesin evladına sağlık versin inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Burası çok güzel bir platform. tanımadığımız arkadaşlarımızla can bağımız oluşuyor. İyi günde kötü günde herkes destek oluyor çok çok çok teşekkür ederim...
ooo ben ördüm bile çoktan. 2 battaniye ördüm. 3.yü de örcem iplerini aldım. 1 oyuncak tavşan ördüm küçük. Şimdi bir tane büyük örüyorum. Sonra da buzağı örcem :) Bir de yelek ördüm. Annemin ördüklerini hiç saymayayım :)Kızlar örgü örüyormusunuz bebeişlerebu gün gidip yün de aldım , tulum yelek bluz falan örücem, kış için
Oh çok şükürçok sevindim amin inşallah
SAğolun kızlar valla allahım hep içimde umut vardı çok şükür sağlıklı diye geçiyordu hep ama o kötü ihtimal 2 aydır çok yıprattı bizi. Artık bugünden sonra hamileliğimi anlarım tadını çıkarırımGözün aydın bitanem çok sevindim darısı tüm güzel haber bekleyen annelerin başına inşallah
Aynı doktora mı gideceksin ki sen detaylıya? Yani perinatologa gitmeyecek misin?Selam arkadaşlar dün konrole gittim çok şükür her şey yolunda 350 gram olmuş tosbik. Yüüznü de hep sakladı pek göz önünde olmayı sevmiyor beyfendi:) ancak detaylı ultrasonu sorduğumda 23. Haftayı verdi normal mi ?
Çok sevındım canım gozun aydın sağlıkla kucağımıza almakta nasıp olur ınsAllahKızlar Merhabalar, sonuçlarımız çıktı çok şükür. 4 test var 3ü çıkmış negatif. Bunlar negatifse 4.de temiz gelir dedi doktor. İçimiz rahatladı. Çok şükür rabbimze. Allah'ım herkesin evladına sağlık versin inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Burası çok güzel bir platform. tanımadığımız arkadaşlarımızla can bağımız oluşuyor. İyi günde kötü günde herkes destek oluyor çok çok çok teşekkür ederim...
Ben kıpırdamaları his ediyorum ama hıçkırıkmıdır bilmem
Ya bende emin değilim ne olduğunu ama burda konuşulmuştu. Normalde tekmeliyor ya o hissi arka arkaya ritmik şekilde oldu bir kere bence hıçkırıktı :)Ben hissetmedim ama merak ediyorum
Daha önceki kontrollerde gününde miydi yada 2 hafta öndemiydi? Benimki her kontrolde 3 - 4 gün önde çıkıyor mesela normal dediler. Detaylıya daha gitmedim ama... Ama bir arkadaşımda şeker çıkmıştı ve bebek 1 hafta da mı 1 ayda mı ne büyümesi gerekenden çok büyümüştü. Onunki şekerle ilgiliydi sonra diyete başladı :) Kendi doktorun ne diyecek bakalım bizi de bilgilendir canım.Detaylı ultrasondan çıktım şimdi.2 hafta kadar büyük dedi doktor gününe göre.onun dışında herşey normalmiş.birazdan kendi doktorumada görünecem.bakalım o ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?