- 16 Ocak 2021
- 4.301
- 7.702
- 108
- 30
Ortada büyük bir gösterge yokken Amniyosentez yaptırmazdım ben. Riskli bir işlem sonuçta. Nişt en iyisi vereceğiniz bir kan. İçiniz rahat etmiş olur stres olduysanızMerhaba 17+5gunluk hamileyim oğlum olucak allah izin verirse. Size sormak istedigim yaşim 33 2 li tarama testim uaş riskli cikti doktorum nift yada amniyosentez önerdi. Nift i özel has.yapiyomus 7 bin tl civari dedi amniyosentez devlet yapiyomus bizde amniyosenteze karar verdik. Lakin korkuyorum bebegime bisey olir diye izmirdeyim yapan yaptiran varmi bana da yardimci olurmusunuz
Bence bir doktor görüşü daha alınabilir siz bilirsiniz.Ben devlette yaptiricam sonuclarda nt 1.6 burun kemigi mevcut ama yaş riskin var dedi. Doktor ben olsam yaptirirdim dedi. Ama ben cok korkuyorum iste
Canım ben yaptırdım çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Ama o süreçte olmadan önce çok korktum tabi. Kısa ve acısız işlem. (İğne yapılıyor gibi bir acı ) Psikolojik olarak korkuyorsun ama herşeyi %100 sonuçlandıran da bu. Mecbur olunca yaptırdık. Siz değerlendirip karar vereceksiniz.Ben devlette yaptiricam sonuclarda nt 1.6 burun kemigi mevcut ama yaş riskin var dedi. Doktor ben olsam yaptirirdim dedi. Ama ben cok korkuyorum iste
Aynen bendeben nakışlıları beğendim genel olarak. Hatıra olarakta saklarım :)
Ayy ne güzel cumartesi de ben gideceğim detaylı ultrasona inşallah umarım yüzünü gösterirKızlar detaylı usg ye girdim bugun Allah’a sukur her sey yolunda. Yüzünü tam gostermedi Sıpa onun dışında bir sey yokhatta doktor git dolan gel biraz dedi yine yattım ama yok nazlı olcak kafası 2 gün küçük tabi ben panik oldum ölçümleri söylerken duyunca bir hafta önde veya bir hafta geride olmasını normal karşılıyoruz dedi ölçümlerde.
İnsallah darısı hepinizin başına 45 dakika neredeyse bebeğimi izlerim her yerini cok güzeldi
Maşallah canım bende 6 Mayıs gidicem , iple çekiyorum inşallah herşey yolundadırKızlar detaylı usg ye girdim bugun Allah’a sukur her sey yolunda. Yüzünü tam gostermedi Sıpa onun dışında bir sey yokhatta doktor git dolan gel biraz dedi yine yattım ama yok nazlı olcak kafası 2 gün küçük tabi ben panik oldum ölçümleri söylerken duyunca bir hafta önde veya bir hafta geride olmasını normal karşılıyoruz dedi ölçümlerde.
İnsallah darısı hepinizin başına 45 dakika neredeyse bebeğimi izlerim her yerini cok güzeldi
Kızlar detaylı usg ye girdim bugun Allah’a sukur her sey yolunda. Yüzünü tam gostermedi Sıpa onun dışında bir sey yokhatta doktor git dolan gel biraz dedi yine yattım ama yok nazlı olcak kafası 2 gün küçük tabi ben panik oldum ölçümleri söylerken duyunca bir hafta önde veya bir hafta geride olmasını normal karşılıyoruz dedi ölçümlerde.
Yok ben doçente geldim perinatoliji doktoruna. İnsallah gösterir sizinkiAyy ne güzel cumartesi de ben gideceğim detaylı ultrasona inşallah umarım yüzünü gösterirSizin kendi doktorunuz mu yaptı acaba detaylı ultrasonu
20den sonra daha rahat hissedersiniz uzandiginizda ellerinizi kasiklariniza koyun bekleyin tık tık bir vurus şeklinde olabiliyor yada seğirme gibikızlar selam
ilk gebeliği olupta bebeğinin hareketlerini hisseden var mı
ne zaman hissederiz şuan 18+1 im
Heyecanla bekliyorum valla20den sonra daha rahat hissedersiniz uzandiginizda ellerinizi kasiklariniza koyun bekleyin tık tık bir vurus şeklinde olabiliyor yada seğirme gibi
19+1 de çok net hissettim, şu an 20+3 üm ara ara karnımın her tarafında hissediyorum hareketlerini, benimki spor yapıyor sanırımkızlar selam
atınca çok net hissedersiniz inanınki, başka hiçbir şeye benzemiyorHeyecanla bekliyorum valla
arada yokluyorum ama bişey hissetmiyorum .sadece damarların atışını hissediyorum ☺
acaba tekme falan atıyorda ben mi anlamıyorum
yaaa ne güzel19+1 de çok net hissettim, şu an 20+3 üm ara ara karnımın her tarafında hissediyorum hareketlerini, benimki spor yapıyor sanırım
Kendi kalp atışınız o ama bekleyin başta ben elimi koyuyordum orama yarım saat bekliyordum.mHeyecanla bekliyorum valla
arada yokluyorum ama bişey hissetmiyorum .sadece damarların atışını hissediyorum ☺
Benim ilk gebelik ben bir kere 12 haftada his ettim sonra 16 da ve şuan 19+2 ve çok net hergün his ediyorum , ama eğer his etmiyorsan merak etme çoğu kişi 20,22 den sonra his eder , bazı bebekler çok hareket eder bazıları az , ondanda ola bilirkızlar selam
Ooo yarım saat miKendi kalp atışınız o ama bekleyin başta ben elimi koyuyordum orama yarım saat bekliyordum.mAllah’a sukur simdi yürürken bile hissediyorum hayatımda hissettiğim en güzel duygu dilerim tez zamanda yaşayın seğirme gibi oluyor bazen ben o geçişi de hissediyorum ama benim 23. Haftaya girdik bugun ondan size de bir sey kalmamış
canım kesin anlarsın. benim de ilk gebelik 17 de hissettim ilk şuan 20 lerdeyim koşuyor galiba içerde :) Annenin kas oranı yağ oranı vs vs bir sürü neden var 20den sonra hissedersin ve hissedince bebek olduğunu kesin anlarsın merak etme :)Heyecanla bekliyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?