2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kizlar benim aklima bisey takildi ya size sorayim dedim ben calisiyorum dogum sonrasi dogum parasi almak icin simdiden bisey yapmam gerekiyo mu
Hayir canim 2 ay kala doktorun rapor veriyor. Onu muhasebecine veriyorsun o sisteme giriyor. Daha sonra doğum sonrasıo ücreti alıyorsun

Hayir canim 2 ay kala doktorun rapor veriyor. Onu muhasebecine veriyorsun o sisteme giriyor. Daha sonra doğum sonrasıo ücreti alıyorsun
onu biliyorum yapmam gereken baska bisey varmi diye merak etmistim yokmus sagol canm cevabin icin

valla zayıf olan mı bilmiyorum açıkçası. Bİrde elini koymasan da hissedersin canım. İlk hareketler elle yukardan hissedilmiyor çünkü küçükken.

Kızlar selam, benim sol bacak tarafımda genital bölgeye yakın bir ağrı oluyor özellikle yeni uyandığımda ve oturduğum yerden kalkarken. oturma kemiğimin oralarda diye tarif edebilirim sanırım nasıl anlatacağımı bilemedim. Bu durumu yaşayan var mı?

Merhaba kızlar detaylı ultrasyonda herşey normal dedi ama unilateral kraniyel ventrikül genişliği 9.3 mm diye bir not düştü doktor. İki hafta sınra tekrar bakalım dedi. Var mı böyle duyan bilen tam anlayamadık.

Kendi doktorunuza gösterdinizmi sonuçları?

Ventikulomegaliden suphelenmistir. 10mm üstü bu tanıyı düşündürür 15 üstü kesin derler. Bazen kuculedebilir yanlış ölçüm de olabilir takip dediyse sorun yoktur canınızı sıkmayın ama ihmal etmeyin kontrolünüzü.

valla bilemedim canım 24e kalırsan da 2ay gitmemiş olursun senin dktora ne der bilemedim:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…