Hayir canim 2 ay kala doktorun rapor veriyor. Onu muhasebecine veriyorsun o sisteme giriyor. Daha sonra doğum sonrasıo ücreti alıyorsunkizlar benim aklima bisey takildi ya size sorayim dedim ben calisiyorum dogum sonrasi dogum parasi almak icin simdiden bisey yapmam gerekiyo mu
Canım sen izmirdeydin değil mi? Detaylı için nereye gideceksin? Fiyat bilgisi paylasabilir misin rica etsem?Benimde 3 mayısta iple çekiyorum
onu biliyorum yapmam gereken baska bisey varmi diye merak etmistim yokmus sagol canm cevabin icinHayir canim 2 ay kala doktorun rapor veriyor. Onu muhasebecine veriyorsun o sisteme giriyor. Daha sonra doğum sonrasıo ücreti alıyorsun
valla zayıf olan mı bilmiyorum açıkçası. Bİrde elini koymasan da hissedersin canım. İlk hareketler elle yukardan hissedilmiyor çünkü küçükken.zayıf olan kişi mi daha çabuk hisseder
aslında geçen hafta bişey hisseder gibi oldum ama emin olamadım elimi koydum bişey yoktu 1 defa tıklattı gibi
birde bu muayenelerde benim bebiş hep sırf üstü yatar pozisyonda oluyor. hiç ne yüz kapatıyor ne sırt dönüyor
ama 15. haftaya kadar kafası hep sol da idi sonra sağa geçti
ama onu hissetmiştim gece bir uyandım karnımın sağ tarafında bi ağrı
Canım sen izmirdeydin değil mi? Detaylı için nereye gideceksin? Fiyat bilgisi paylasabilir misin rica etsem?
Rapor veriyor mu peki sordun mu? Teşekkür ederimDoktor 3 tane isim verdi bende birini seçtim baktığımda birinin yorumlarını beğendim yani 1.800 tl tek çocuk için prof.dr yeşim bülbül
Kendi doktorunuza gösterdinizmi sonuçları?Merhaba kızlar detaylı ultrasyonda herşey normal dedi ama unilateral kraniyel ventrikül genişliği 9.3 mm diye bir not düştü doktor. İki hafta sınra tekrar bakalım dedi. Var mı böyle duyan bilen tam anlayamadık.
zKendi doktorunuza gösterdinizmi sonuçları?
Hiçbir bilgim yok ama doktorunuz yorumlayacaktır.Henüz göstermedik sorcam ama beyin damarı normal sınırın altında ama yine de bakalım dedi cok mu detaya indi anlamadım
z
Ventikulomegaliden suphelenmistir. 10mm üstü bu tanıyı düşündürür 15 üstü kesin derler. Bazen kuculedebilir yanlış ölçüm de olabilir takip dediyse sorun yoktur canınızı sıkmayın ama ihmal etmeyin kontrolünüzü.Merhaba kızlar detaylı ultrasyonda herşey normal dedi ama unilateral kraniyel ventrikül genişliği 9.3 mm diye bir not düştü doktor. İki hafta sınra tekrar bakalım dedi. Var mı böyle duyan bilen tam anlayamadık.
valla bilemedim canım 24e kalırsan da 2ay gitmemiş olursun senin dktora ne der bilemedim:S16 da gittim en son. 20.haftada detaylı için başka doktora gittim. Suan 21.haftadayim. evet 24 te seker yüklemesi falan varmış sanırım ama bu hafta başka yapacağı bir şey var mi bilemedim ondan girmek gerekiyor mu diye sorayım dedim
Ekledim canım kızçeyi adı da çok güzelmiş. Sağlıkla gelsinKızlaaar artık bugün net öğrendin KIZIM oluyorrNewMamaa bizide artık tabloyu ekler misin adı da Elizan olucak
Rapor veriyor mu peki sordun mu? Teşekkür ederim
İnşaallah aminEkledim canım kızçeyi adı da çok güzelmiş. Sağlıkla gelsin
Usg sonucunu verdiği yazılı kaşeli imzalı bir rapor hazırlanıyormuş ben öyle duymuştum, periontologlar düzenliyormus sanırım..Rapor derken canım
Çok güzel güzel günlerde giydirirsin inşallahSonunda bir şeyler almaya cesaret edebildim. Sağlıkla gelsin yavrularımız inşaAllah
Eki Görüntüle 3239782
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?