2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar selam dün kontrolüm vardı, doktorum demir hapı yazdı Gynoferon, ilk bu sabah aldım. Aç karna ve 1.5 saat aç kalıcaksın dedi eczacı. Uyandığımda karnımın ağrısını fark ettim. Yan etkilerde yaygın yazıyor. Bu ilacı kullanan var mı, acaba birkaç kullanmaya bünye alışır, ağrı yapmaz mı?

Ben öyle veriliyomu diye sormadım ama veriyodur muhtemelen çünkü doktorum tavsiye etti ordan alcğn sonucu bana at ona göre gel dicem demişti
Usg sonucunu verdiği yazılı kaşeli imzalı bir rapor hazırlanıyormuş ben öyle duymuştum, periontologlar düzenliyormus sanırım..

Bende onu kullanıyorum canım ama sabah troid ilacım olduğundan ben akşam yatarken içiyorum yatmadan 2 saat öncesi çay kahve süt ürünleri vs tüketmeyeceksin benim için bu şekilde daha rahat oldu hiç karın ağrısı kabızlık vs de olmadı bende

Ben de gece uyumadan önce içiyorum kabizlik bulantı falan yaşamadım
7 den sonra bir sey yemiyorum ama normalde de.

Benimde tiroit ilacım var, demir hapını 9’da tiroiti uyandığımda kahvaltıdan yarımsaat önce alıyorum. Birkaç gün daha deneyeyim yan etki geçmezse bende bu şekilde yapayım. Çok teşekkür ederim
Ben de gece uyumadan önce içiyorum kabizlik bulantı falan yaşamadım
7 den sonra bir sey yemiyorum ama normalde de.
Anladımm, biraz daha sabah deneyeyim geçmezse bi de gece yutmayı deneyeceğim. Çok teşekkür ederim

Ben öyle veriliyomu diye sormadım ama veriyodur muhtemelen çünkü doktorum tavsiye etti ordan alcğn sonucu bana at ona göre gel dicem demişti
Süper o zmn mutlaka veriyordur canım.. memnun kalırsan banada yazar mısın? Ben k.adasindayim burda pek yok o yüzden izmir arastiriyorum

Tmm cnm haber veririm 3 kişiden bu doktorun yorumlarını beğendim bende inş memnun kalırım hayırlısıyla bakalım
Süper o zmn mutlaka veriyordur canım.. memnun kalırsan banada yazar mısın? Ben k.adasindayim burda pek yok o yüzden izmir arastiriyorum

Kızlar sizinde karnın alt tarafında ara ara batma oluyomu ya
Böyle eğilip kalkarken daha fazla oluyo hep değil ama kasıklarıma doğru batma oluyo benim normalmi bu biraz kafama takıldı

kızlar bir de en son ne zaman kan tahlili yaptırdınız, benim 1 aydan fazla oldu yaptırmayalı hatta belki 2 ay, çok şükür hepsi normaldi ama rutin olarak yaptırıyor mu doktorlarınız?
Valla ben hamileliğin başında yaptirmistim baya oldu. Hatta bugün hemşire sordum demirine bakıldı mi diye yok dedim bi bakalim ona dedi.

Kızlar selam beni tanıyanlar vardır biliyorsunuz sorunlarım vardı. Bu hafta 20 haftanın içindeyim ve perinatoloji de Ayrıntılı usg girdim. Bebekte herşey yolunda haftasıyla uyumlu çok şükür.benim damarlarda sıkıntı devam ediyor ama çok çok kötü değil dedi doktorum .3 Hafta sonra tekrar kontrolüm var Dualarınız da unutmayın

Böyle eğilip kalkarken daha fazla oluyo hep değil ama kasıklarıma doğru batma oluyo benim normalmi bu biraz kafama takıldı
Benımde oluyo bazen bende endıselenıyorum kasıklarım ağrıyor genelde ama yatarken otururken bı agrım sıZım yok ama ıdrarımı falan yaparken gece yatakta saga sola dönerken ağrıyor kasıklarım

Benimde öyle hep olan bi ağrı değil ama dönerken dediğin gibi batmalar oluyo ayakta kalırsam yürürsem fln oluyo otururken bir şey yok harekete bağlı yani ama normal bişey mi bilemedim
Benımde oluyo bazen bende endıselenıyorum kasıklarım ağrıyor genelde ama yatarken otururken bı agrım sıZım yok ama ıdrarımı falan yaparken gece yatakta saga sola dönerken ağrıyor kasıklarım

Bir yerden hızlı kalkarken olur batma gibi içerideki bağların genişlemesinden kasik agrisi da yaşayacaksınız bir kac hafta sonra bel agrilarimiz da başladı ayakta sabit kalınca veya sırt üstü uzanınca bile oluyor bel ağrısi hepsi de cok normal hatta bazen yanma oluyor bende az su içmişsem o zaman akıntım hafif sari oluyor bol su içince o da geciyor hepsi de normal merak etmeyin

Arada kasık ağrısı gibide oluyo çok hafif bel ağrısı gibi oluyo ama devamlı değil
Bende dün az su içmişim sanırım yanma gibi oldu aynı zamanda normalse problem yok

Kızlar kabızlık yaşıyormusunuz beni mahvediyor demir ilacına başladığımdan beri eziyet çekiyorum kayısı kefir tüketmeme rağmen bi faydası olmuyor şurup içen varmı aranızda doktorumdan şurupmu istesem

Canım benim çok sevindim kavuşacağız sağlıkla inşallah annesi

Magnezyum cok iyi geliyor hem kabizliga hem agrilara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…