Aay ben de çok kötü olmuştum demirden sonra. Doktorum sidefer diye bir demiş önerdi devlet ödemiyor. Şase şeklinde kabızlık yapmadı hiç çok memnunumKızlar kabızlık yaşıyormusunuz beni mahvediyor demir ilacına başladığımdan beri eziyet çekiyorum kayısı kefir tüketmeme rağmen bi faydası olmuyor şurup içen varmı aranızda doktorumdan şurupmu istesem
Benim akıntım başından beri var koku kaşıntı yok o yüzden normal diye düşünüyorumKızlar akıntı problemi olan var mı ? Fakültede kültür verdim bir üreme olmadı. Gynoflor diye bir fitil önerdiler. Ama D grubu bir ilaçmiş hiç kullanasım yok o yüzden. Kefir yoğurt falan tüketiyorum ama su gibi kokusuz bir akıntı
D grubu cok riskli bence bol su icin. Benim de seffaf su gibi akıntım oluyor çamaşırınızı sık değiştirin amniyon olmadığına emin olun bebeğin suyu olmadığına doktor zaten bebeğin suyu yeterli mi iyi mi size söyler. Onun dışında akıntı normal. Bana doktor bazı gebeler başlarda cok az Yaşar bazılarının tüm gebeliği boyle geçer dedi kendi de baktı akıntıma normal dedi.Kızlar akıntı problemi olan var mı ? Fakültede kültür verdim bir üreme olmadı. Gynoflor diye bir fitil önerdiler. Ama D grubu bir ilaçmiş hiç kullanasım yok o yüzden. Kefir yoğurt falan tüketiyorum ama su gibi kokusuz bir akıntı
Benimde bazen oluyor , benimkine iğne batırıyorlar sanki ama hafifi şiddetli değil , ama benide endişendiriyor ama rahim genişliyor bebek hızla büyüyorKızlar sizinde karnın alt tarafında ara ara batma oluyomu ya
Böyle eğilip kalkarken daha fazla oluyo hep değil ama kasıklarıma doğru batma oluyo benim normalmi bu biraz kafama takıldı
Dualarımız sizinle , çok şükür bebek iyi inşallah herşey yolunda giderKızlar selam beni tanıyanlar vardır biliyorsunuz sorunlarım vardı. Bu hafta 20 haftanın içindeyim ve perinatoloji de Ayrıntılı usg girdim. Bebekte herşey yolunda haftasıyla uyumlu çok şükür.benim damarlarda sıkıntı devam ediyor ama çok çok kötü değil dedi doktorum .3 Hafta sonra tekrar kontrolüm var Dualarınız da unutmayın
Canım yazmıştım galiba ama tekrar yazmak istedim ben hergün bir kaşık zeytin yağı , bol lahana salatası ve sabah aç karına ılık su içiyorum iyi geliyor bana bide magnezyum da iyi geliyor kabızlığıma benimKızlar kabızlık yaşıyormusunuz beni mahvediyor demir ilacına başladığımdan beri eziyet çekiyorum kayısı kefir tüketmeme rağmen bi faydası olmuyor şurup içen varmı aranızda doktorumdan şurupmu istesem
Yaa uyku arkadaşı ondan büyük nerdeyseSonunda bir şeyler almaya cesaret edebildim. Sağlıkla gelsin yavrularımız inşaAllah
Eki Görüntüle 3239782
Benim çok oluyor , ama ben fitil kullanıyorum progestron fitili akıntı ondandır diye tahmin ediyorumKızlar akıntı problemi olan var mı ? Fakültede kültür verdim bir üreme olmadı. Gynoflor diye bir fitil önerdiler. Ama D grubu bir ilaçmiş hiç kullanasım yok o yüzden. Kefir yoğurt falan tüketiyorum ama su gibi kokusuz bir akıntı
Benimde başından beri su gibi akıntım var normal diye düşünüyorumKızlar akıntı problemi olan var mı ? Fakültede kültür verdim bir üreme olmadı. Gynoflor diye bir fitil önerdiler. Ama D grubu bir ilaçmiş hiç kullanasım yok o yüzden. Kefir yoğurt falan tüketiyorum ama su gibi kokusuz bir akıntı
Zeytin yağına başladım bende bugünCanım yazmıştım galiba ama tekrar yazmak istedim ben hergün bir kaşık zeytin yağı , bol lahana salatası ve sabah aç karına ılık su içiyorum iyi geliyor bana bide magnezyum da iyi geliyor kabızlığıma benim
Teşekkür ederim doktor amniyon değil akıntı dedi. Bir çok kişi de yaşıyor anladığıma göre. Tavsiyeleriniz doğrultusunda ilerlemek daha mantıklı teşekkür ederimD grubu cok riskli bence bol su icin. Benim de seffaf su gibi akıntım oluyor çamaşırınızı sık değiştirin amniyon olmadığına emin olun bebeğin suyu olmadığına doktor zaten bebeğin suyu yeterli mi iyi mi size söyler. Onun dışında akıntı normal. Bana doktor bazı gebeler başlarda cok az Yaşar bazılarının tüm gebeliği boyle geçer dedi kendi de baktı akıntıma normal dedi.
Eğer üreme yoksa enfeksiyon değildir enfeksiyondan erken doğum riski olduğu icin korkuyorlar panik yapmayın bence.
Oturduğun yerde ayaklarını yükseğe kaldırma durumun varsa kaldır canımKızlar ayak bilekleri şişen var mı aranızda? Ben masabaşı çalışıyorum arada yürüyorum işyerimde sürekli oturmamaya özen gösteriyorum ama eve geldiğimde ayak bileğim aşırı şişmiş oluyor kemikler bile görünmüyor şişlikten sanki bu şişlikler için erken gibi geliyor bana
Canım benım de vardı akıntı ve kasıntı kültür verdım üreme çıktı bende progestan fıtıle bağlı temasla üreyen bakterı çıktı antıbıyotıge gerek yok fıtıl vereyım dedı doktorum Trıvag dıye ıcınde 3 tane olan bı fıtıl verdı kullandım mecbur fıtıl etkı ettı sanırım kaşıntım akıntım pek kalmadı gıbı gebelık kategorısı c ıdı enfeksıyon dan korkup kullandım vallaKızlar akıntı problemi olan var mı ? Fakültede kültür verdim bir üreme olmadı. Gynoflor diye bir fitil önerdiler. Ama D grubu bir ilaçmiş hiç kullanasım yok o yüzden. Kefir yoğurt falan tüketiyorum ama su gibi kokusuz bir akıntı
Ben de uyku arkadaşının daha büyük oluşuna güldüm bugünYaa uyku arkadaşı ondan büyük nerdeysetakımın markası ne ya güzelmiş. Ben hep pembeye kaçıyorum böyle renklere de bakmam lazım
Belki dozu arttırabilirsin doktoruna danışıpMagnezyum tablet kullanıyorum ama maalesef ki bi işe yaramadı
Ayy benim en sevdiğim renk pembe lilaBen de uyku arkadaşının daha büyük oluşuna güldüm bugünben pembe rengini abartmamaya dikkat ediyorum
Takımı buradan aldım Necix
Yeterince su içiyor musun?Kızlar ayak bilekleri şişen var mı aranızda? Ben masabaşı çalışıyorum arada yürüyorum işyerimde sürekli oturmamaya özen gösteriyorum ama eve geldiğimde ayak bileğim aşırı şişmiş oluyor kemikler bile görünmüyor şişlikten sanki bu şişlikler için erken gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?