Kuzu doğum öncesi 8 haftayı kullanmak zorunda değilsin çünkü, iyiysen çalışacağım diyorsun ve kalanı aktarma hakkın var normalde doğumun 37 den sonra olma ihtimali arttığı için devlet bu riski alamam diyor ve başlatıyor, 36 erken bir doğum mesela, 36 da olursa senin 16 haftan yeni baslıyor, doğum öncesindeki 8 hafta senin insiyatifinde anlayacağın,evet 37 de artık mecbur ayrılıyoruzbenim sorum şu 38 de doğurduk diyelim kaç hafta iznimiz var?
Eğer 36 ile 38 hafta arasında ne fark var
Eğer doğum öncesi 8 hakkımı doğum sonrasına ekletemiyorsam doğum öncesi kullanırım 32 de ayrılırım demiyor mu bu kadınlarneden 37 ye kadar direniyorlar ay kızlar kafam almıyor yaaaa kusura bakmayın bi türlü anlam veremiyorum NewMamaa
İstisna durumlar vardır diye düşünüyorum. Bu duyduklarin normal değil benceCanım ben MEBe bağlı öğretmenim. Bunlar bana da garip geldi ama 1 hafta arayanla doğum yapan kadınlarda yaşanan şeylermişbizzat yaşamadım duyduklarım
Ya bence bütün endişeler evlattan kıymetli değil, ne kadar yakınsamda ben ona sahip olmamayı tercih etmezdimEvet ben bir doğusa nefes alıcam diyorum onlarda artık eski hayatını umut çünkü hergün endişelenecek bişey bulursun büyüdükçe endişelerinde büyüyecek diyorlar
Bı doğmadan önce bı doğduktan sonra al bnece kuzu lazım ya orda nasıl bilmiyorum ama fiyatlar vs. Anaam bişey kalmamişEvet benim evimde çok kötü haldeçok temizlemek istiyorum ama artık temizlik işi bebeğim doğduktan sonraya sakladım , bende cuma günü detaylıya gidicem bu gün normal kontrole gittim ama dr şimdi renkli göstersemde uzaylı gibi gözükür dedi o yüzden açmadı tekliyi
Tamam süper işte 37 de ayrıl miss,Yaz tatili bitince seminer haftası 36 oluyorum okul açıldığı hafta 37 oluyorum. Tam kritik tarihler yani. Tedirginliğim o yüzden
Yaaa darısı başıma inşallahh tez zamandaCnm ben 18de net hissettim daha öncekiler neydi bilmiyorum ama 18de göbeğimin altında pıt pıt diye attığını hissettim öyle suratımda sapşik bir gülümseme oluştu sanki bebişim artık ben burdayım annecim diyordu çok güzel bir duygu her an hissetmek istiyorsun onun varlığını
Canım sen öğretmen değilsin sanırım ben seni anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun tam olarak. Senin söylediğin şeyler doğru ve devlet memuru için geçerli. Ancak öğretmenlerde farklı olabiliyor. Bu durum süper mis değil işte maalesefTamam süper işte 37 de ayrıl miss,
Yani o zaman da %90 kız demişti ya bide o kadar alışmıştım ki isim herşey belliydi ufaktan alışveriş yapmaya başlamıştım bugün gittim ya ne demiştik cinsiyet dedi kız demiştik hocam dedim sonra baya bi baktı yok dedi kocaman şeyi var %100 erkek dedi yanılma payı illa oluyormuş neyse bende çok kız istiyordum cicili bicili elbiseler felan çok özeniyordum biraz üzüldüm bugün ama sonra dedim kendi kendime Allah evlat vermiş ben napıyosun dedim sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değilPeki 19.haftada kız derken bir oran vermişler mıydı ? Bebeğin o bölgesi gözükmemiş miydi?
Benimde net görüntülenemedi. Büyük ihtimalle kız dedi doktor. Ama kesin demedi.
Ben kız bebek çok ama çok istiyorum. Öyle dediğinde çok sevinmiştim ama şimdi sizin bu yorumu okuyunca bir tereddüt ettim. İnşallah benim tahminim doğrudur
Aynen valla çok haklısın , millet öyle bi anlatıyor ki sanki dünyanın sonu , ama ne kadar zor olursa olsun hiç umrumda değilYa bence bütün endişeler evlattan kıymetli değil, ne kadar yakınsamda ben ona sahip olmamayı tercih etmezdimüff sen millete bakma felaket tellallıgı yapıyorlar yok yemek yemez yok uyumaz benim kızım uyudu da yemek de yedi, hem yapmadığı zmanlarda olacak tabi yani herşeyin mükemmel olması beklenemez,
AynenBı doğmadan önce bı doğduktan sonra al bnece kuzu lazım ya orda nasıl bilmiyorum ama fiyatlar vs. Anaam bişey kalmamişhaklı olabilir küçükken pek birşeye benzemiyor minnoklar
Hii öğretmenlerde durum nedir bilmiyorum ben hemşireyim. Yanlış zamanlama diyebilirimMantığını anladım. Sadece ben öğretmen olarak yaz tatiline denk geldiği için ben 8+5 de ki 5 i ekletemiyorum diye biliyorum. Bu arkadaş da öğretmen Eylül de doğum yaparken nasıl ekletti ?
Haydaa nasıl değişti yaa kız deği miydi. Kesin değilken söylemiş demekki doktor hayırlı sağlıklı evlat olsun canım benimKızlar son dakika bebeğin cinsiyeti değişti yanılmışız erkek bebek geliyor şoktayım şuan daNewMamaa değiştir istersen tabloda canım
İnşallah sağol canımHaydaa nasıl değişti yaa kız deği miydi. Kesin değilken söylemiş demekki doktor hayırlı sağlıklı evlat olsun canım benim
Sen aktaramazsın sanırım o zaman. Çünkü zaten çalışır raporu aldığın zamanlarda izinlisin yaz tatili yani. O nedenle aktaramazsın gbi.Yaz tatili bitince seminer haftası 36 oluyorum okul açıldığı hafta 37 oluyorum. Tam kritik tarihler yani. Tedirginliğim o yüzden
Acaba 19.cu haftada pipiyi nasıl görememişler sordunuz'mu19. Haftada kız demişlerdi bugün 22 haftalığım gittim erkek 100 de 100 dedi ben şaka yapıyor doktor sandım biraz şakacı biri çünkü ama yok dedi bak kocaman pipisi var dedi hala şoktayım
Canım süreç şöyle tüm memurlar için yazıyorum önce..Mammamia2 NewMamaa Melikeben @ddlklc işte böyle şeyler de görünce iyice kafam karışıyor.
Eki Görüntüle 3240372
Yaa yok be hepimiz bakıyoruz işte. Bana da bir doktor öyle demişti bir kaç hafta önce. Açmadı.. sonra başka doktora gittim açtı bildiğin bebek yani. Şimdi.kendi doktorumda açtı baya elmacık kemikleri belli dudakları var bıdığımınEvet benim evimde çok kötü haldeçok temizlemek istiyorum ama artık temizlik işi bebeğim doğduktan sonraya sakladım , bende cuma günü detaylıya gidicem bu gün normal kontrole gittim ama dr şimdi renkli göstersemde uzaylı gibi gözükür dedi o yüzden açmadı tekliyi
Kuzu sen bir foto alsaydın bacak arasının da biz de yorumlayalım19. Haftada kız demişlerdi bugün 22 haftalığım gittim erkek 100 de 100 dedi ben şaka yapıyor doktor sandım biraz şakacı biri çünkü ama yok dedi bak kocaman pipisi var dedi hala şoktayım
İnş cnm az kalmış senindeYaaa darısı başıma inşallahh tez zamanda
Ay ne kadar güzelYaa yok be hepimiz bakıyoruz işte. Bana da bir doktor öyle demişti bir kaç hafta önce. Açmadı.. sonra başka doktora gittim açtı bildiğin bebek yani. Şimdi.kendi doktorumda açtı baya elmacık kemikleri belli dudakları var bıdığımınptesi renkli ultrason var bakalım orada da göreceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?