2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhabalar bana doktorum güneş kremi için çocuklara uygun olandan içerikleri temiz oluyor onlardan al dedi ben o nedenle sebamed baby aldım :) Nemlendirici konusunda da benim cildim de çok çok kurudu. La roche posay'in nemlendiricisini aldım şöyle büyük bir şişede. Çok çabuk emiliyor ve yağlı hissi bırakmıyor onu sevdim tavsiye ederim. Tam adı : La Roche Posay Lipikar Baume APM+ çok kuru ve atopiye eğilim gösteren ciltler için nemlendirici..
Birde çantada taşınmalık küçük 2 farklı güneş kremi aldım gün içinde tazelemeye. 1.) La roche posay Anthelios Uvmue Fluid SPF 50 (Krem)
2.) Avene Eau Thermale Stick Zones Sensibles SPF50+ (rollon gibi sürmeli)

Gece halıya uzandim oyle biraz hafifledi esim beden egitimi öğretmeni hamile pilatesi eğitimi almış bi adam kac kere yaptın diye sor 1 kere cok useniyorm keske spor yapmayı seviyo olsam belim guclenirdi
Benim eşim beden eğitmeni olsaydı kesin spor yapardım , yada pilates , yatağın rahat mı acaba yataktan mı

Ben özel bişey kullanmıyorum , cildim çok hassas ne kullansam sivilce oluyor

Günaydın kızlar bel ağrısı kendinizi çok yorduğunuzda da oluyor ben 3 gün kendimi çok yordum, sol taraf belim ağrıyor bazen yürürken sekerek yürüyorum. Dinlenince geçer umarım

Göbek etrafında altında üstünde çevresinde ağrısı olan var mı arkadaşlar bide bacakta ezik gibi bir ağrı her gün bir yerimiz ağrıyor 20. Haftadayım
Bu sabah bacak ağrısı ile uyandım göbek büyüdükçe çevresi yırtılır gibi acı veriyor normal bu durum bacak ağrısı da kalsiyum magnezyum eksikliği yüzünden ne kadar ilaç Da alsak bunları çekicez gibi görünüyor bugün ebeye kabızlıktan çok şikayetçiyim dedim bana bende tuvaletim geldikçe oturup ağlıyordum dedi napalım sabredicez çok şükür yolun yarısı bitti

Göbek etrafında altında üstünde çevresinde ağrısı olan var mı arkadaşlar bide bacakta ezik gibi bir ağrı her gün bir yerimiz ağrıyor 20. Haftadayım
Benim leğen kemiğim ağrıyor yani sürekli dönmem gerekiyor , bi tarafıma çok uzansam ağrıyor , bide siyatik tutuyor arada , ve ömür iliğimin sonu basene yakın oturunca ağrıyor sanki oraya çok baskı oluyor

Diğer ölçümleri nasıldı peki. Bide kaçıncı haftada girdin canım

nemlendirici ceraVe kullanıyorum, güneş kremi de La Roche un, benimde cildim çok kurudur hatta bi ara pul pul dökülüyordu özellikle memeler ama duştan sonra nemlendiriyorum extra kaşındığı zamanda nemlendiriyorum her gün yapamıyorum maalesef, tüm cilt için nemlendirici de Yves rocher kullanıyorum bunu gebelik öncesinde almıştım ama temiz içerik paraben sls falan içermiyor , bu arada bende çatlaklar için Lierac alacağım kullanan var mı acaba henüz gözle görünen çatlağım yok ama muhakkak olur çünkü çatlayan bi cildim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…