2 kere karından baktı mola verdik yürüdük vs. Beynini göremedi bir türlü sonra vajinal de baktı mecbur. Pozisyondan dolayı göremediği için.Kuzum çok geçmiş olsun sonucunun güzel geçmesine sevindim karından bakıldı dimi vajinal bakıldımı
Üzülme biraz geçsin sonra kendi dr’una söylersin sana açsın renkli ulturasonu foto içinaşağıdan kontrol ediyor mu?
Vajinal bakıldı mı peki canım yoksa sadece karından mı baktılar
2 kere karından baktı mola verdik yürüdük vs. Beynini göremedi bir türlü sonra vajinal de baktı mecbur. Pozisyondan dolayı göremediği için
Yaz tatiline denk geldiği için sadece 5 haftasını doğum sonrasına ekliyorlar diye biliyorum.Mantığını anladım. Sadece ben öğretmen olarak yaz tatiline denk geldiği için ben 8+5 de ki 5 i ekletemiyorum diye biliyorum. Bu arkadaş da öğretmen Eylül de doğum yaparken nasıl ekletti ?
Laciverti aldım kuzu acaba Camel renginde mi alsam dedim hattaCanım çok güzelmiş bende baktım fiyatıda aşırı uygun bence kesinlikle al derim
Teşekkür ederim aminnDoğum günün kutlu olsun canıminşallah seneye oğluşunla beraber kutlicaksınız
Tekmeleri hissederken diyişin... Yaşadığınız süreci hayal bile edemiyorum. Rabbim tez vakitte kollarını doldursun.Bebeğimin beyninde ventrikulomegali oldu. 16.haftadan itibaren beyin cerrahı vs herkese danıştık. Maalesef beyni doğum yaklaştıkça gelisemeyecek ve sakil durumlar olacağı için doktorların önerisiyle yarın gebeliği sonlandırmak zorunda kalıyorum. 21.haftada tekmeleri hissederken çok zor ama o güzel bir ruh ve daha sağlıklı bir bedende tekrar gelecek dünyaya. Öyle olacağına inancım tam.
Ayrıca plesenta previa totalis olduğum için sezeryan ile alınacak. Dualarınızı benim için eksik etmeyin. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerimdilerim en kısa zamanda benimde kollarım dolar
Güzel günlerde giydir , al bence çok uygun ve güzelLaciverti aldım kuzu acaba Camel renginde mi alsam dedim hatta
Benim gaz olunca öyle oluyorum , bide denediğimdeKızlar ya karnım çok gergin sizinde öyle mi çok rahatsız ediyor sanki patlayacakmışım gibi 22. Haftadayım
Uzanıp dinlenmeye çalışBenim bel agrilarim basladi göğüslerim asiri buyudu karnim buyudu omurgama cok yuk bindiginden belim kopuyor ozellikle akşamları dun gece agridan ağlayacak duruma geldim
Gece halıya uzandim oyle biraz hafiflediUzanıp dinlenmeye çalış
Ben aldım kullanıyorum ama hiç memnun kalmadım. Sürekli yüzüm terliyor. Sağlık ocağındaki ebe su bazlı ürünleri tercih et bu sıkıntıyı yaşamazsın dedi. İşin daha sıkıntı tarafı kremi kullanmaya başladıktan sonra sürekli bıyık bölgemdeki terleme yüzünden elimle siliyorum diye olsa gerek bıyık bölgesinde kararma oldu. Yaklaşık 1 hafta kullandım ve bugün bıraktımMerhaba kızlar nasılsınız? Bişey soracağım solante pregnayı kullanana var mı ? Ben yeni sipariş verdim. Benim cildim karma cilde sahipti bu gebelikte yüzüm iyice kurudu yanak çene kısmı pul pul oldu . Normalde organik doğal ürün kullanıyorum ama çevremdeki bazı hamileler solante yi önerdi iy geldiğini söyledi ler (güneş kremi) . Bir de yüz için temiz içerikli normal nemlendirici istiyorum sizler ne kullanıyorsunuz. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Benim elim ayağımdır kendisi. Çok yoğun kıvamı olduğu için az az sürmenizi tavsiye ederim. 5 senedir onunlayım asla aldatmadım:) koruyucu biriMerhaba kızlar nasılsınız? Bişey soracağım solante pregnayı kullanana var mı ? Ben yeni sipariş verdim. Benim cildim karma cilde sahipti bu gebelikte yüzüm iyice kurudu yanak çene kısmı pul pul oldu . Normalde organik doğal ürün kullanıyorum ama çevremdeki bazı hamileler solante yi önerdi iy geldiğini söyledi ler (güneş kremi) . Bir de yüz için temiz içerikli normal nemlendirici istiyorum sizler ne kullanıyorsunuz. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Ben 2017den beri istisnasız hergün solante acnes tinted kullanıyordum çok memnundum(2017 yılında roaccutane tedavisi görmüştüm), hamileliğimin başından beri doktorumunda tavsiyesiyle solante pregna aldım. Pregna biraz yoğun bir krem az sürmek ve bence önce nemlendirilmiş cilde sürmek çok önemli aksi halde baya beyazlıklar kalıyor cilt tarafından hemen emilmiyor. Koruyucuğu ile ilgili şüphem yok Solante kalitesini bildiğimden. Ben senelerdir nemlendirici olarak Lorealin AloeVera suyunu kullanıyorum karma ciltler için olanını. Hamileliktede değiştirmedim devam ediyorum ama içeriğinden emin değilim temiz içerikli olmayabilirMerhaba kızlar nasılsınız? Bişey soracağım solante pregnayı kullanana var mı ? Ben yeni sipariş verdim. Benim cildim karma cilde sahipti bu gebelikte yüzüm iyice kurudu yanak çene kısmı pul pul oldu . Normalde organik doğal ürün kullanıyorum ama çevremdeki bazı hamileler solante yi önerdi iy geldiğini söyledi ler (güneş kremi) . Bir de yüz için temiz içerikli normal nemlendirici istiyorum sizler ne kullanıyorsunuz. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
evet benimde bel ağrılarım başladı ya ara ara oluyor 1 haftadır :S böyle mi gitçek bundan sonra acabaBenim bel agrilarim basladi göğüslerim asiri buyudu karnim buyudu omurgama cok yuk bindiginden belim kopuyor ozellikle akşamları dun gece agridan ağlayacak duruma geldim
ben kizlarima hamileliklerimde bel agrisindan aglardim ne oturabilirdim ne kalkabilirdim 18 19 haftalikken baslardi doguma kadar ogluma hamileyken ve bu gebeligimde allaha sukurler olsunki bel agrisi falan yok tabi simdilik ilerde ne olur bilemem ama ne kadar kotu oldugunu cok iyi biliyorumevet benimde bel ağrılarım başladı ya ara ara oluyor 1 haftadır :S böyle mi gitçek bundan sonra acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?