2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende çok kararsız kalıyorum havalar sıcak mı olur soğuk mu bilemediğimden

Benim de yegenler var ama kız. Bizimki erkek valla evde giydiririm dedim ablam kaç senedir sakliyor ama evet ya zor. Gerçi mevsimler kaydı ama bebek bu üşür mu bilinmez

Bugün sağlık ocağı gebe izlem için çağırmıştı. Oradan çıkınca bi avm ye girelim dedik, ebebeğe girdik. Eşim çok beğendi ilk hediyem olsun dedi. Bizim de ilk takımımız Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp, giydirebilmeyi nasip etsin inşallah. Hepimizin kucağını doldursun inşallah

Eklentiler

• 431D4710-7328-45EA-AE49-D673E661B992.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar merhaba,, benim son bir haftadır hafif midem de ve yemek borusunda sanırım yanma var ama daha çok boğazım da bir yanma oluyor neden olduğunu anlayamadım. Hamilelikle mi alakalı bu durumu yaşayan var mı? Mide bulantım yemek yiyince azalıyordu ama buna bir çözümüm yok.

Herkese merhaba, gruba ancak yazabiliyorum. Bu zamana değin kanamalarım, mide bulantılarım ve baş dönmelerim nedeniyle çok zor günler geçirdim. 2. Bebeğime hamileyim şu an 18 haftalık ancak plesantam aşağı tutulumlu ve kanama alanım var. Bu nedenle gebeliğimin başından beri ara ara kanamalar yaşıyorum. Proluton depot ve progestan kullanıyorum. Eylül anneleri grubunda benim gibi bir süreç yaşayan var mı acb?Dualarınızda beni ve bebeğimi de eksik etmeyin lütfen güzel anne adayları

mide içeriğiniz ağza geliyor mu acaba, reflünüz teteiklenmiş olabilir, yemek borusu ve boğazda yanmaya o sebep oluyordur tahriş eder çünkü

mide içeriğiniz ağza geliyor mu acaba, reflünüz teteiklenmiş olabilir, yemek borusu ve boğazda yanmaya o sebep oluyordur tahriş eder çünkü
Reflü yoktu daha önce ama hamilelikte canım hep acı tuzlu yemek istedi ve engel olamadım midem bulandıkça bunlar iyi geldi ben de yedim. belki o reflü yapmıştır dediğiniz gibi.. İçerik olarak değilde acı bir sıvı tat geliyor bazen..

Kızlar sanırım grip oluyorum sesim değişti boğazım da acıyor çok ilerlemeden ne yapabilirim ballı Nane limon falan yapsam olur mu acaba yolculuk yapıcam haftasonu kötü denk geldi inşaallah ilerlemez çok

Evet benim de oluyor, doktoruma sordum, genelde daha ileri haftalarda olur ama hamilelik öncesinde mide sorunları yaşadıysanız daha erken başlayabilir dedi. Gaviscon verdi, yemek yedikten sonra yatmazsam ve gece aç yatarsam sorun yaşamıyorum. İlaçsız idare ediyorum şimdilik ülser geçmişime rağmen.

Gebeliğinde kulak tikanmasi ya da kulakla ilgili rahatsizlik yaşayan oldu mu?
İlk yavrumda da kulak tikanmasi çok yaşiyordum şimdi yine iki gündür tikali bi kulağim.. CRP değerimde yüksek cikmisti geçen hafta, olasi bi kulak iltihabi olabilir mi diye dr.a sira baktim bulamadim da

Aa öyle mi ben de dediklerinize dikkat edeyim teşekkürler size de geçmiş olsun

işte ondan bahsediyorum mide öz suyu asidik oluyor ağzı geldği zaman da tahriş ettiğinden dolayı yanma falan yapıyor, maalesef hamilelikte kaçınılmaz olabiliyor

Kızlar sanırım grip oluyorum sesim değişti boğazım da acıyor çok ilerlemeden ne yapabilirim ballı Nane limon falan yapsam olur mu acaba yolculuk yapıcam haftasonu kötü denk geldi inşaallah ilerlemez çok
vitamin al mutlaka c ve d Özellikle, bol sıvı al bi de çok geçmiş olsun

işte ondan bahsediyorum mide öz suyu asidik oluyor ağzı geldği zaman da tahriş ettiğinden dolayı yanma falan yapıyor, maalesef hamilelikte kaçınılmaz olabiliyor
Teşekkür ederim cevabın için dikloron ne olduğunu bilmek endişemi azalttı doktorada danışacağım belki ilaç bişi yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…