2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de 22+4 üm ve kıpır kıpır olan bebeğim 2-3 gündür pek bir sakin. İnsan acaba ne oldu da sürekli tekme atan bebek duruldu diye endişeleniyor ancak çok normal diye düşünüyorum. Zira doktordayken gayet minik minik elini kolunu kıpırdatıyordu ama biz hissedemiyoruz o kadarını. Bazen hiperaktif olacaklar bazen sessiz sakin kötü düşünmeyin siz de bu doğal bir süreç :)

Bu durumu yaşayanlar bebeğin büyüme atağı geçirdiğini ve sonrasında daha sık ve daha sert tekmelerle geri döndüğünü söylüyor. Ama içiniz rahat değilse doktora gidin ultrason ile bakılsın bence.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim hepimize kolaylıklar versin haklısınız Rabbime sığınıyoruz. Ara ara sizi rahatsiz ederimçok sağolun

Muhtemelen iri bebeğin çıkışı vajinayı baya genişletecek bu nedenle. Bebek büyük olduğunda normal doğum önermiyolar. Anne ve bebek için en sağlıklısı neyse o olsun.

Snrm normal doğumda çok açilma olur diye söyledi
Kaç kilo çıktı bebeğiniz ve şuan kaçıncı haftadasınız? Evet normal şartlarda bebeğin iri olması normal doğumu engeller ancak buna şimdiden karar vermesi de garip geldi bana.

Evet canım aynıyız
18 Mayıs a aldım randevu 21+1 olacağız
Sen ne zaman gideceksin canım
Selaaaaammm kuzummmm nasılsın seni merak edip mesajlarına bakınca denk geldim çok ama çok sevindim tebrik ederiimmmm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canlar tüm yazdıklarınızı okudum demek yalnız değilmişim bir nebze rahatladım :) Salı günü detaylı nın ikincisine gireceğim o zaman belli olur her şey

Kaç kilo çıktı bebeğiniz ve şuan kaçıncı haftadasınız? Evet normal şartlarda bebeğin iri olması normal doğumu engeller ancak buna şimdiden karar vermesi de garip geldi bana.
20+4deyiz cnm bir kaç gün öndeymis haftasından ve 505 Gr herhalde hızlı gelişiyor diye mi dedi bilemedim ki

Kuzu bazen uyanık oluyorlar çoğu zaman uyuyorlar, belki onun uyanık olduğunda sen dikkatini vereniyorsundur, bı takip et yine ama normal geliyor bana uykucu minnoşlar

Merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum ankara da olanlar ayrıntılı usg için nereyi tercih ettiler acaba memnun kaldığınız yerler hakkında bilgi alabilir miyim

Cağğnımmmm aminnn saolasınnn sen nasılsınnnn iyi misin nasıl gidiyor
iyim canım Rabbime şükür bayadır yoktum gelim accık dedim seni de merak ettim : )))

neredeyse doğuracan haberim yok hihiih, anlatsana nasıl oldu tedavi ile filan mı yoksa kendiliğinden mi oldu neler yaptın anlat hele

20+4deyiz cnm bir kaç gün öndeymis haftasından ve 505 Gr herhalde hızlı gelişiyor diye mi dedi bilemedim ki
Benim de önde. Ama çoğu bebek zamanla haftasıyla uyumu yakalıyormuş ilerleyen bi zamanda . Tabi doğuma kadar önde de gidebilir. Benim kızdığım nokta doktorunuzun şimdiden kesin konuşup normal doğumdan uzaklaştırması. Benim perinatoloğum da haftasından iri dedi zamanla yakalayadabilir dedi. O yüzden bence şimdiden kendinizi şartlamayın zaman gösterecek her şeyi

İnş cnm ya, ben normalden yanayım ama tüp bebek zaten herhangi bir komplikasyon gelişirse doğumda diye korkuyorum doktorlar ne derse o bilemiyorum ki , şimdiden streslerdeyim daha onca zaman var ama her gün düşünmeden geçmiyor

Benim düşüncem şartları çok zorlamamak kuzu, bebek ćok iri değilse ve son haftalara kadar inşallah herhangi bir durum olmazsa (içerde kaka yapma gibi, artık gelişim geriliği oluşmaya baslaması gibi, kalp ritminde yavaşlama gibi) sancın gelirse normal olsun. Ama suni ile denemiş (nedense normal doğum yapıp çevremin sezeryanla mı doğurdun aaa o doğum bile değil dememesi için ) ve son anda vazgeçip sezeryan istiyorum demiş biri olarak hiç pismna değilim. Bebeğimin boynuna 3 kere kordon dolanmıştı ve istesemde asağı çok inemezmiş iyiki sezeryan istemissin dedi hemşireler ve doktor. Çok zorlamayın derim kendi tecrübelerime dayanarak. Sevgiler hepimiz için en güzeli en iyisi olsun

Evet uzun zamandır yoktun nerelerdesinnn
Tedaviyle oldu kuzum çok şükür ilk transferle tuttu aynen valla yolu yarıladık, süreçte uğraşırken zaman hiç geçmiyordu şimdi öyle Hızlı geçiyor ki. Rabbim isteyen her kadına sağlıkla yaşatsın sürekli dualarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…