Evet sünger yatak diğer markayı bilmiyorum maalesef araştırmadımBen de yatak araştırıyorum yataşın yatağı sünger olarak mı geçiyor. Kraft visko yatak ile farkı ne acaba
Anladım canım o zaman ver gitsin siparişiAynen nedense o zaman harcanan para göze gelmiyorama ben tr değilim kıbrıstayım , bu burası hem kalitesiz ürünler hem nerdeyse tr bim 4 katı oluyor o yüzden mecbur sipariş vericem tr
Valla bu gün birazını verdim artıkAnladım canım o zaman ver gitsin siparişi
GünaydınKızlar günaydın, aranızda Nioli yağını kullanan var mı internetten araştırdım özellikle idrar yolları enfeksiyonuna çok iyi geliyormuş, tekrarlamasını da önlüyormuş. Kullanıp memnun kalan var mı?
Merhabalar, Alin ismini bende çok beğendim; alternatif olarak bi arkadaşla aynı isimi düşünmüşüzMerhaba kızlar doğuma daha çok var ama ben şimdiden isim konusunda araştırma yapıyorum kızlarımın ismi Arjin ve rengin bu isimlere uyumlu olarak sonu -in ile biten isim arıyorum:) bir tane buldum hoşuma gitti “Alin “ diye . Sizlerin önerisi nedir acaba.
Oh maşallah canımm yolunda olmasına çokk sevindimmmKızlar detaylidan çıktım
Herşey yolunda cok şükür .
Anbiyon sıvısı vs olması gerektiği gibi çıktı .
Ufaklık 485 Gr miş .doktor 6 gün önden gidiyor ama problem değil dedi .önden gidince tahmini doğum zamanı tarihide değişiyorşuan 21+2 yım ama 22+1 görünüyor Muş
Artık zaten yavaş yavaş bitirmek lazım ya şimdiden ağırlaştım bişey yapamıyorum bugün biraz iyi hissediyorum diye mutfağı süpürdüm sildim çamaşırları attım makinaya ama bitik durumdayım şuan daha yemek yapacağımValla bu gün birazını verdim artık2 hafta sonra biraz daha sipariş vericem yani 2 ay içinde bitiricem artık
Valla ben baya toparlamışım ya listeleyince gördüm sevimdim de içim ferahladıAy çok iyi ya böylebenim eşim ben biraz indirimli görünce büyüklüğüne almak istiyorum yok diyor aldırmıyor sen anlamazsın diyorum ama acele etme diyor
Bende bizim odaya park yatak aldım sadece, dolabı da bizim dolaplarda bir kapağı ona ayırdım şimdilik böyle yapacağız bakalım.Kolay gelsin canım , o zaman bu günü dinlen bence , valla ben şimdi bile eğilemiyorum ya , eğildiğim zaman karnıma ağrılar giriyor , ağırlaştım resmen , ben bebek odasına pek bişey yapmicam park yatak alıcam kendi yanıma sadece perde ve halı alıcam avize falan onlarda ben yapmicam , eşyaları daha bu gün bi kaç bişey sipariş ettim oda tr den getirecekler o yüzden heralde çok işim olmaz diye düşünüyorum
Alin bence de çok güzel ama onun dışında aklıma gelenler: ceylin, derin, Berfin, ecrin , elçin.Merhaba kızlar doğuma daha çok var ama ben şimdiden isim konusunda araştırma yapıyorum kızlarımın ismi Arjin ve rengin bu isimlere uyumlu olarak sonu -in ile biten isim arıyorum:) bir tane buldum hoşuma gitti “Alin “ diye . Sizlerin önerisi nedir acaba.
Ah evet canım hiç müsait olup yazamadım..
Çok şükür güzel geçti her şey yolundaymış. Uzun uzun izledik çokk güzeldi doktor baya ayrntılı baktı anlattı397 gr. Olmuş minnoş
Hep yüzünü sakladı eliyle, zar zor foto alabildik
Bu ara ben de çarpıntı oluyor onu söyledim takipte kal nabzın 100 ü geçerse kardiyologa görün dedi.
Senin ne zamandı detaylı
benim arkadaşım yeni doğum yaptı kalkanı bilmem ama mutlaka doğumdan 1 ay önce kullanmaya başla kremi dedi,bende öyle yapacağımHarikaAlice sheismaya
Kızlar listeler için teşekkürler
Göğüs ucu yara olmaması adına sadece kreme bile gerek duymadan gümüş kalkan kullanın diyorlar ne düşünüyorsunuz?
tamamdır teşekkür ederimPuset aparatı universal pusetlerle uyumluymuş. olanlarda maxi cosi, joie bir şey bir şey daha vardı ama unuttume bebekteki çocuklara sorarsın onlarında hepsi bilmiyormben 2 3 e bebek gezdim. Yada alırken denersin canım.
şu an tam da o durumdayım her hareketinde çığlık attım benimde mesaneme baskı yapıyor resmen üstünde tepiniyorum, bence korkulacak bişey yok hoşuma gidiyorKızlar ya iki gündür bebek çok hareketli ve kasığıma çok baskı yapıyor oraya doğru çok vuruyor ve kasığıma batıyor bundan dolayı da karnımda bazı yerlerde gelip giden sancılar oluşuyor bu durumda olan başkası var mı bi yandan korkuyorum ya erken doğum felan yapanlar var bu haftalarda kötü düşünmek istemiyorum ama çok korkuyorum
Sanırım ben alışamadım ya o yüzden keyif alamıyorumşu an tam da o durumdayım her hareketinde çığlık attım benimde mesaneme baskı yapıyor resmen üstünde tepiniyorum, bence korkulacak bişey yok hoşuma gidiyor
gayet iyi bi sıkıntı görünmüyorKızlar şeker yükleme yaptırdım sabahtan beri sonucu bekliyorum 3.kandan sonra 1 saate çıkar dediler yemek yiyip gelelim dedik bir baktık hastane kapalı saat 2 olmadan?? Neyse ki labdan aldık
Şimdi aç ve susuz ilk kan sonucu:77 referans aralığı 70-110
75gr yükleme sonrası ikinci kan sonucu:121 referans aralığı yazmıyor
Yüklemeden 1 saat sonra üçüncü kan sonucu:113 referans aralığı 70-153
Bilginiz varsa 2. Kan sonucu iyi mi?
Tsh ta 2.0 çıkmış ilaç kullanıyorum onada bi içim rahatladı
5 li ya da 10 lu hastane çıkış setleri var, onları veririz, 5 lide tulum şapka eldiven, 10 lu d zıbın batanniye var extra dan zaten 2 takım götürmek mantıklı olur o zamana karar verilirKızlar doğumdan sonra hemşireye bebek için hangi kıyafetleri vereceğiz. Eldiven Şapka, Tulum tulumun içine giymesi için alt üst takım mı verilir yoksa sadece zıbın mı verilir yoksa hepsi mi verilir kafam çok karışık bu konuda yardımcı olabilecek var mı
Sanırım ben alışamadım ya o yüzden keyif alamıyorum
İsimli hastane çıkışı düşünüyorum ama onun içinde neler olması gerektiğini bilmiyorum o yüzden bir sorayım dedimdi5 li ya da 10 lu hastane çıkış setleri var, onları veririz, 5 lide tulum şapka eldiven, 10 lu d zıbın batanniye var extra dan zaten 2 takım götürmek mantıklı olur o zamana karar verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?