2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar şeker yükleme yaptırdım sabahtan beri sonucu bekliyorum 3.kandan sonra 1 saate çıkar dediler yemek yiyip gelelim dedik bir baktık hastane kapalı saat 2 olmadan?? Neyse ki labdan aldık

Şimdi aç ve susuz ilk kan sonucu:77 referans aralığı 70-110

75gr yükleme sonrası ikinci kan sonucu:121 referans aralığı yazmıyor

Yüklemeden 1 saat sonra üçüncü kan sonucu:113 referans aralığı 70-153

Bilginiz varsa 2. Kan sonucu iyi mi?
Tsh ta 2.0 çıkmış ilaç kullanıyorum onada bi içim rahatladı

Günaydın nioli yağını bende duydum. Aynı şekilde enfeksiyonum var benimki vajinal enfeksiyon; doktoruma sorucam bu yağı ona göre kullanmayı düşünüyorum
Merhabalar, Alin ismini bende çok beğendim; alternatif olarak bi arkadaşla aynı isimi düşünmüşüz “Aylin” çok kibar hoş bi isim

Oh maşallah canımm yolunda olmasına çokk sevindimmm

Valla bu gün birazını verdim artık 2 hafta sonra biraz daha sipariş vericem yani 2 ay içinde bitiricem artık
Artık zaten yavaş yavaş bitirmek lazım ya şimdiden ağırlaştım bişey yapamıyorum bugün biraz iyi hissediyorum diye mutfağı süpürdüm sildim çamaşırları attım makinaya ama bitik durumdayım şuan daha yemek yapacağım

Bende bizim odaya park yatak aldım sadece, dolabı da bizim dolaplarda bir kapağı ona ayırdım şimdilik böyle yapacağız bakalım.

Alin bence de çok güzel ama onun dışında aklıma gelenler: ceylin, derin, Berfin, ecrin , elçin.

Alin olmazsa en güzeli Derin gibi

Kızlar doğumdan sonra hemşireye bebek için hangi kıyafetleri vereceğiz. Eldiven Şapka, Tulum tulumun içine giymesi için alt üst takım mı verilir yoksa sadece zıbın mı verilir yoksa hepsi mi verilir kafam çok karışık bu konuda yardımcı olabilecek var mı

HarikaAlice sheismaya
Kızlar listeler için teşekkürler
Göğüs ucu yara olmaması adına sadece kreme bile gerek duymadan gümüş kalkan kullanın diyorlar ne düşünüyorsunuz?
benim arkadaşım yeni doğum yaptı kalkanı bilmem ama mutlaka doğumdan 1 ay önce kullanmaya başla kremi dedi,bende öyle yapacağım

tamamdır teşekkür ederim

şu an tam da o durumdayım her hareketinde çığlık attım benimde mesaneme baskı yapıyor resmen üstünde tepiniyorum, bence korkulacak bişey yok hoşuma gidiyor

gayet iyi bi sıkıntı görünmüyor

5 li ya da 10 lu hastane çıkış setleri var, onları veririz, 5 lide tulum şapka eldiven, 10 lu d zıbın batanniye var extra dan zaten 2 takım götürmek mantıklı olur o zamana karar verilir

5 li ya da 10 lu hastane çıkış setleri var, onları veririz, 5 lide tulum şapka eldiven, 10 lu d zıbın batanniye var extra dan zaten 2 takım götürmek mantıklı olur o zamana karar verilir
İsimli hastane çıkışı düşünüyorum ama onun içinde neler olması gerektiğini bilmiyorum o yüzden bir sorayım dedimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…