2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hangi hastane canım bende devlete gideceğim ama şu an bir gerildim

Yaş kaçtı sizin

Bu hafta bende aynı sizin gibiyim uykum var sürekli bi halsizlik

tam denk geldi mi yataga? Yükseltmek için bir şey var mi? Hangi süngeri kullandın?
benim yatağım normalde çok yüksek ben denk gelmez diye düşündüm ama en üst kademede değil şu an altında extra sünger var, sanırım en üst kademeye alırsam hemen hemen denk gelecek belki 5 cm falan alçak kalabilir

Ne kadar saçma ya insanı sinir ediyorlar boşu boşuna anlamıyorsa bakmasın neyse ki içiniz rahatlamış çok şükür

Iyi denk gelmiş bizim de yatak normalden kalın bir de yatak yükselsin diye altına ayak yaptırmıştır biz arada 15 cm falan kaldı.

Valla beni teste bile yazmadı şimdiye kadar , bi ilk başlarda yaptım o kadar
Benimde öyle canım bi ilk başlarda yaptı birde 24te yaptık.. birde ilerde bir daha yapılcak galiba genelde herkesin öyle bir sıkıntı yoksa genelikte 3 yada 4 kere yapılıyor maks.

Fazla olunca noluyormuş kuzu , inşallah sağlıkla ilerlesin kavuşun amin

Yarabbii Allah iyilerle karşılaştırsın gerçekten, kimseye kötü hissettirmeye hakkı yok bence, zaten senin korkuların farklı durumların vardı, insanın sinirleri bozuluyor gerçekten , iyi ki başka bir doktora gitmişsin, hep diyorum hep doktor çok önemli. İyi olmanıza çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…