2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
herhangi bir rahatsızlık varsa doğumdan sonrada kontrol altında tutulması gerekiyor. detaylı da bunları da öğrenmiş oluyorsunuz bir bakıma.
arkadaşımın bebeğinin böbreklerinde delik gözükmüştü. doğumdan sonra kontrol ettirmeleri gerekiyor diye bilgi vermişti doktoru. bazen kendiliğinden kapanabiliyormuş bazen de doğum sonrası kontrol altında tedavi görmesi gerekiyormuş.

Sorun olmaz ama yaptırsaydınız iyi olurdu , bir ay önceden randevu almanız gerekiyordu

Merhaba, bugün 21+1 olarak detaylı ultrasona girdim. Çok şükür oğlum oldukça sağlıklı gözüküyormuş, ancak amniyon sıvım bir miktar fazla Bir de ilk oğlumda da olduğu gibi bu oğlumda da minimal böbrekte genişleme var dedi umarım böyle minimal kalır. Çok şükür rahimdeki kanama alanı kapanmış

Kızlar beşikleri aldınız mı yoksa erkenmi

ayy biz aldık kurduk bile deneme amaçlı yatağın kenarına koydum şimdilik çalışma odasında kalacak doğuma yakın tekrar alacam yanıma

Eklentiler

• IMG_20230524_162200.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 102
Canım gitmeden önce 1 tane çikolata yedim sonra yaklaşık 40dakika sürdü doktor diğer tarafa da dönmesini istiyorum dedi çıktım 1 çikolata daha yedim yaklaşık 10 dk da yürüdüm bekleme salonunda sonra geri girdim içeri o xaman bu şekilde gösterdi kendini doktor hemen yakalayalım bunu bu kadar net bi daha göstermez belki dedi öyle de oldu bi daha yakalayamadk yüzünü

Devlet hastanesine randevum vardı. Gittim. Genç bir doktor vardı. Bebeğin bacak boyunu 2 hafta geri ölçtü kafa ölçüsü ise 1 hafta geri ölçtü. Bacak boyuna çok şaşırdım. Sonra bana cinsiyeti erkek dedi. En büyük şoku yaşadım. Nasıl olur bana 4 ayrı doktor kız dedi dedim. Hayır bak pipisi dedi
Kocaman bişey gösterdi
Muayne 2 dakika sürdü. Ciktim hemen sinirlerim çok bozuldu. Özelde iyi bir doktor vardı.oraya gittim. Hiç bir şey demeden muayene girdim. Burda ise genel olarak 3 gün gerilik çıktı.normal dedi suanlik. Ama bi tık suyu fazla dedi. Haftaya şeker yüklemesi için çağırdı.cinsiyeti erkek dediler dedim. Defalarca baktı. Hayır kesinlikle KIZ dedi. Resmini de verdi. Ayy ne uzun gündü yaa

Aslında yalnızca riskli gebeliklerde yapılmalı. Nedense günümüzde herkes yaptırıyor. Yaptıramazsanız üzülmeyin.

1 hafta ileri ya da geri gayet normal hiç sıkmayın canınızı.
Devlet hastanelerinde ne yazık ki iyi doktor bulmak için artık ultra şanslı olmak gerekiyor.
Bir çırpıda yazıverdiklerimiz yaşarken aslında ne kadar uzun geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…