13. hafta itibariyle başladık canım.Doktorum bana balık yağı vermedi ne zaman başladı size doktorunuz
herhangi bir rahatsızlık varsa doğumdan sonrada kontrol altında tutulması gerekiyor. detaylı da bunları da öğrenmiş oluyorsunuz bir bakıma.Kızlar hastanede çalıştığım halde detaylı ultrason için bir türlü randevu alamadım. Özellerin hepsini aradım maalesef ki yok haftam da geçiyor zaten. Napıcam bilmiyorum yaptıramayınca sorun olur mu acaba
demir hangi ilacı kullanıyorsunuz.benim dün demir yine düşük çıktı. çok düşük değil de 11.. 10un altına düşmese iyi dedi. Demiri atlamadan iç mutlaka dedi doktor.
170 e aldım en son canımBunun fiyatı ne kadar acaba bende imom kullanıyorum ama kokusu beni rahatsız ediyor malesef
Herşey çok güzeldir inşallah canım benim duamız seninleSelâm kızlar. Bende bugün saat 3 e Randevu buldum. Lütfen dua edin. Çok tedirginm.
Ben 2. El anne yanı ufak bir beşik almayı planlıyorum kuzum, baktım temiz buldum Haziran sonu temmuz başı gibi alırım herhaldeKızlar beşikleri aldınız mı yoksa erkenmi
Ooo çok erken başlamışsın13. hafta itibariyle başladık canım.
Sorun olmaz ama yaptırsaydınız iyi olurdu , bir ay önceden randevu almanız gerekiyorduKızlar hastanede çalıştığım halde detaylı ultrason için bir türlü randevu alamadım. Özellerin hepsini aradım maalesef ki yok haftam da geçiyor zaten. Napıcam bilmiyorum yaptıramayınca sorun olur mu acaba
Aynen ama eşimle anlaşamıyoruz yani tamam diyor ama sanki içine sinmemiş gibi , bende içine sinen bi isim olsun istiyorumValla isim önemli o olmadan nakış olmaz:):)
Valla beni teste bile yazmadı şimdiye kadar , bi ilk başlarda yaptım o kadarbenim dün demir yine düşük çıktı. çok düşük değil de 11.. 10un altına düşmese iyi dedi. Demiri atlamadan iç mutlaka dedi doktor.
Evet neyse ki özel bir görüntüleme servisinden bu cumaya randevu aldımSorun olmaz ama yaptırsaydınız iyi olurdu , bir ay önceden randevu almanız gerekiyordu
Kızlar beşikleri aldınız mı yoksa erkenmi
Canım gitmeden önce 1 tane çikolata yedim sonra yaklaşık 40dakika sürdü doktor diğer tarafa da dönmesini istiyorum dedi çıktım 1 çikolata daha yedim yaklaşık 10 dk da yürüdüm bekleme salonunda sonra geri girdim içeri o xaman bu şekilde gösterdi kendini doktor hemen yakalayalım bunu bu kadar net bi daha göstermez belki dedi öyle de oldu bi daha yakalayamadk yüzünüYa çok güzel çok net. Asla erken değil arkadaşım demişti bu haftalarda görülen ultrason görüntüleri bebeğin kime benzediğini gösterir diye. Ultrason öncesi tatlı yediniz mi? Bu kadar net kare vermek için ne yapmamız gerekiyor
ben kutusundan dışarı çıkarmadım dahaayy biz aldık kurduk biledeneme amaçlı yatağın kenarına koydum şimdilik çalışma odasında kalacak doğuma yakın tekrar alacam yanıma
Aslında yalnızca riskli gebeliklerde yapılmalı. Nedense günümüzde herkes yaptırıyor. Yaptıramazsanız üzülmeyin.Kızlar hastanede çalıştığım halde detaylı ultrason için bir türlü randevu alamadım. Özellerin hepsini aradım maalesef ki yok haftam da geçiyor zaten. Napıcam bilmiyorum yaptıramayınca sorun olur mu acaba
1 hafta ileri ya da geri gayet normal hiç sıkmayın canınızı.Devlet hastanesine randevum vardı. Gittim. Genç bir doktor vardı. Bebeğin bacak boyunu 2 hafta geri ölçtü kafa ölçüsü ise 1 hafta geri ölçtü. Bacak boyuna çok şaşırdım. Sonra bana cinsiyeti erkek dedi. En büyük şoku yaşadım. Nasıl olur bana 4 ayrı doktor kız dedi dedim. Hayır bak pipisi dedi
Kocaman bişey gösterdi
Muayne 2 dakika sürdü. Ciktim hemen sinirlerim çok bozuldu. Özelde iyi bir doktor vardı.oraya gittim. Hiç bir şey demeden muayene girdim. Burda ise genel olarak 3 gün gerilik çıktı.normal dedi suanlik. Ama bi tık suyu fazla dedi. Haftaya şeker yüklemesi için çağırdı.cinsiyeti erkek dediler dedim. Defalarca baktı. Hayır kesinlikle KIZ dedi. Resmini de verdi. Ayy ne uzun gündü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?