2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ayy biz aldık kurduk bile deneme amaçlı yatağın kenarına koydum şimdilik çalışma odasında kalacak doğuma yakın tekrar alacam yanıma
Ay maşallah çok güzel olmuş, markasını ve nerden aldiğini da yazar mısın canım, güle güle kullanın miniğinle

Tatlım çok kıyafet almayın derim genelde hediye geliyor benim iki kızımda da öyle oldu gelen hediyeleri de olmayanları değiştiriyordum

ayy biz aldık kurduk bile deneme amaçlı yatağın kenarına koydum şimdilik çalışma odasında kalacak doğuma yakın tekrar alacam yanıma
Saglikla kullanin ins canim. Markasi nedir. Bende de Heyner marka bu beşikten var, simdi ikincisini alacagiz. Benim yatağim bayagi yüksek bi yatak, hic denemedim acaba alçak mi kalir beşik, kisa sürede bi denemek lazim..

Canım kendini bu kadar yorma ben misafir geldiğinde çay kahve kendileri yapıyor ne yapayım

Kızlar bende uyku yok ama aşırı çabuk yoruluyorum ya , hemen heryerim ağrımaya başlıyor , yani yemek bile zor yapıyorum hemen uzanma ihtiyacı duyuyorum ama uyku sıfır , uyuyamıyorum , uyusam bile tuvalete kalktığım için uykum kaçıyor

Cnm yakınındaki başka bir şehre bak istersen,bir sorun olmaz ama için rahat olur diye

Nerden yaptirdin ne kadara yaptırdın canim bu isim yazılı yastık vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…