2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben oğullarima bu reflü yatağindan aldim, bi müddet bunda yatarlar diye düşünüyorum. Anne yani ahşap beşigin kendi ince yataği var ama kalitesini beğenmedim, bende yataşin yataklarindan alirim diye düşündüm.

Eklentiler

• images (1).webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 60
yaa maaşallah sana tatlı bebiş :) Boyu kaçmış canım? Benimki 31 cm.di

evet ya inşallah şeker değildir kendiliğinden geçer

bende kesinlikle ilk 4 6 ay kullanacağım reflü yatağı hiç riske atamam

yaa maaşallah sana tatlı bebiş :) Boyu kaçmış canım? Benimki 31 cm.di
canım pozisyonundan dolayı ölçemiyor sanırım tam bi cm vermedi , ama geçen detaylıda radyologta dedi boyu uzun diye bugün kontrolde kendi dr umda dedi

Allahım bu minik burunları suratları gördükçe çıldırıyorum maşallah annesi çok güzel bakıyorsun bebişine

Maşallah çok güzel çıkmış , bende 23 hafta 9 kilo almışım , biraz diyet yapman gerek dedi ama ne mümkün yapamıyorum ki çok tatlı yiyorum 3 öğün yemek meyve acıkıyorum

Maşallah çok güzel çıkmış , bende 23 hafta 9 kilo almışım , biraz diyet yapman gerek dedi ama ne mümkün yapamıyorum ki çok tatlı yiyorum 3 öğün yemek meyve acıkıyorum
teşekkür ederim ben tatlı abur cuburdan ziyade yemekleri harbiden 2 kişilik yiyorum ya doymuyorum çok hızlı kilo aldım bu kendimi durdurmuş halim son 2 ayda mesela 4 kilo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…