Yataş Twiny yada yataş cottony arasındayım :/ Benim park yatağa onların boyutu uyuyor daPark yatağın içine yatak önerisi arıyorum.. var mı tavsiyeniz?
Diz agrisi da oluyor. Tek bi masaj iyi geliyor o da yapan olursadiz ağrım var benim yaa , bi de belim ağrıyınca bacağıma vuruyor tek taraflı
yaa maaşallah sana tatlı bebiş :) Boyu kaçmış canım? Benimki 31 cm.dibenim de bugün kontrolüm vardı kızlar bebek iyi çok şükür de 1 hafta önde çıktı ilk defa genelde hep uyumlu çıkardı ya da 1 2 gün geri çıkardı ve suyumda biraz fazlaymış sıpanın boyu da uzunmuş, 24+3 üm ama 25+3 çıktı kilosu da 765 gr, hatta bazı kafa ölçümlerinde daha da ileri çıktı, dr çok önemsemedi direk diyetle halledilir dedi şu an 73 kiloyum şok olun diye söyliyim 12 kilo almışımama çok güzel poz verdi onuda buraya bırakayım
Park yatak ne aldınız?Yataş Twiny yada yataş cottony arasındayım :/ Benim park yatağa onların boyutu uyuyor da
evet ya inşallah şeker değildir kendiliğinden geçerHele şu tatlılığa bak yerim ben bu miniği sağlıkla gelsin inşallahbenimde su fazla bu ara sayfada dört kişi olduk su fazlalığı çıkan inşallah yoluna girer herşey benimde haftaya Çarşamba görüş günüm şeker yüklemesi yapılıcak bide miniğimi görücem inşallah özlüyor insan bir ay göremeyince
evet yaptım 1 saate sonuçları almaya gideceğim, bakalım ne çıkacak, benim babamda diyabet hastası 32 yaşındayım ben de risk altındayım aslındaKuzum sen şeker yüklemesi yapmışmıydın
bende kesinlikle ilk 4 6 ay kullanacağım reflü yatağıBen oğullarima bu reflü yatağindan aldim, bi müddet bunda yatarlar diye düşünüyorum. Anne yani ahşap beşigin kendi ince yataği var ama kalitesini beğenmedim, bende yataşin yataklarindan alirim diye düşündüm.
canım pozisyonundan dolayı ölçemiyor sanırım tam bi cm vermedi , ama geçen detaylıda radyologta dedi boyu uzun diye bugün kontrolde kendi dr umda dediyaa maaşallah sana tatlı bebiş :) Boyu kaçmış canım? Benimki 31 cm.di
Cottony biraz daha yüksek sanırım değil mi?Yataş Twiny yada yataş cottony arasındayım :/ Benim park yatağa onların boyutu uyuyor da
Allahım bu minik burunları suratları gördükçe çıldırıyorum maşallah annesi çok güzel bakıyorsun bebişinebenim de bugün kontrolüm vardı kızlar bebek iyi çok şükür de 1 hafta önde çıktı ilk defa genelde hep uyumlu çıkardı ya da 1 2 gün geri çıkardı ve suyumda biraz fazlaymış sıpanın boyu da uzunmuş, 24+3 üm ama 25+3 çıktı kilosu da 765 gr, hatta bazı kafa ölçümlerinde daha da ileri çıktı, dr çok önemsemedi direk diyetle halledilir dedi şu an 73 kiloyum şok olun diye söyliyim 12 kilo almışımama çok güzel poz verdi onuda buraya bırakayım
Ben yataş twiny aldımPark yatağın içine yatak önerisi arıyorum.. var mı tavsiyeniz?
Teşekkür ederimBen yataş twiny aldım
Amin hepimizin bebişi inşallahSeçtiğiniz isimler yurtdışında da kullanımı seslendirmesi kolay isimler. Adıyla yaşasın minnoşunuz
Benim de 21 haftada çok kaşık ağrım oluyordu , şimdi 23 teyim ve daha az ağrıyorHerkese merhaba kasık agrısı yasayan varmı bu haftalarda 21 haftalık
yaa teşekkür ederimAllahım bu minik burunları suratları gördükçe çıldırıyorum maşallah annesi çok güzel bakıyorsun bebişine
Maşallah çok güzel çıkmışbenim de bugün kontrolüm vardı kızlar bebek iyi çok şükür de 1 hafta önde çıktı ilk defa genelde hep uyumlu çıkardı ya da 1 2 gün geri çıkardı ve suyumda biraz fazlaymış sıpanın boyu da uzunmuş, 24+3 üm ama 25+3 çıktı kilosu da 765 gr, hatta bazı kafa ölçümlerinde daha da ileri çıktı, dr çok önemsemedi direk diyetle halledilir dedi şu an 73 kiloyum şok olun diye söyliyim 12 kilo almışımama çok güzel poz verdi onuda buraya bırakayım
teşekkür ederimMaşallah çok güzel çıkmış, bende 23 hafta 9 kilo almışım , biraz diyet yapman gerek dedi ama ne mümkün yapamıyorum ki çok tatlı yiyorum 3 öğün yemek meyve acıkıyorum
Ben yataş twiny aldım
Yataş twiny baktım 900 tl yazıyor , daha uygun fiyata da var , yataş twiny güzel mi kalitesi peki çünkü yakından görme şansım yok benimBende yataş twiny aldım. yanlış hatırlamıyorsam 70*110 olması gerekiyor ölçüleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?