benim oluyor ne yazık ki cumartesiden beri sol bölgemde özellikle.Herkese merhaba kasık agrısı yasayan varmı bu haftalarda 21 haftalık
Geceleri haftada iki kez kramp giriyor uykudan çığlıkla uyanıyorumBende bacak agrisindan duramiyorum. Magnezyum takviye kullanmama rağmen geçmiyor. Şimdi kalsiyum takviyesine de başladim. Bacak agrisi sizde de oluyor mu
Park yatağın içine yatak önerisi arıyorum.. var mı tavsiyeniz?Park yatak içine alınacak yatak konusunda ilk gebeliğimde çok araştırma yapmıştık. Bebeklerin hem kafatası yapılarının bozulmaması hem de ani bebek ölümü sendromu yaşanmaması için sert süngerde yatmaları gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam 32 dns olması lazım. Yün ve döşek gibi yumuşak yataklarda yatmasını amerikan pediatri derneği sakıncalı buluyor, bilgi vermek istedim karar tabiki sizlerin
Takip ettiğim uygulamanın bugün ki konusu.Bende bacak agrisindan duramiyorum. Magnezyum takviye kullanmama rağmen geçmiyor. Şimdi kalsiyum takviyesine de başladim. Bacak agrisi sizde de oluyor mu
Saglık ocagında idrar tahlili verdim bugun cıkarmı bilmiyorum ama cabuk yoruluyorum zaten 7 kilo aldım şimdidenbenim oluyor ne yazık ki cumartesiden beri sol bölgemde özellikle.
kaslar gerildiği için olabilirmiş. idrar yolu iltihabı yada üşütmeden de kaynaklı olabilirmiş.
ben gaz problemi+kaslar gerildiği için+ üşütmeden kaynaklı olduğuna ikna olmak üzereyim.
insan net bilemeyince de korkuyor ne yazık ki
Bi o yok yakında o da başlar kesinBende bacak agrisindan duramiyorum. Magnezyum takviye kullanmama rağmen geçmiyor. Şimdi kalsiyum takviyesine de başladim. Bacak agrisi sizde de oluyor mu
Bende çok fazla kilo aldım. merdiven çıkarken kendi ağırlığım ayaklarıma fazla geliyor gibi hissediyorum. bir süre ayakta kalayım topuklarım zonklamaya başlıyorSaglık ocagında idrar tahlili verdim bugun cıkarmı bilmiyorum ama cabuk yoruluyorum zaten 7 kilo aldım şimdiden
Selamlar bende iki yatak arasında kaldım hangisini aldınız acaba?Ben de yatak araştırıyorum yataşın yatağı sünger olarak mı geçiyor. Kraft visko yatak ile farkı ne acaba
diz ağrım var benim yaa , bi de belim ağrıyınca bacağıma vuruyor tek taraflıBende bacak agrisindan duramiyorum. Magnezyum takviye kullanmama rağmen geçmiyor. Şimdi kalsiyum takviyesine de başladim. Bacak agrisi sizde de oluyor mu
magnezyum alıyorsun değil mi ? her gün muz ye bir deGeceleri haftada iki kez kramp giriyor uykudan çığlıkla uyanıyorum
Benimde bacağima vuruyor belimden sol taraf çok ayakta kalıp yorulursamdiz ağrım var benim yaa , bi de belim ağrıyınca bacağıma vuruyor tek taraflı
Kesin gelir de işte inşallah büyük gelirTatlım çok kıyafet almayın derim genelde hediye geliyor benim iki kızımda da öyle oldu gelen hediyeleri de olmayanları değiştiriyordum
evet ya çok ilginç gece başlıyor bi deBenimde bacağima vuruyor belimden sol taraf çok ayakta kalıp yorulursamama idare ediyoruz çok şükür
Alıyorum kuzum hergün bir muz yiyorum bakalım yükleme sonrası meyveyi yasaklamazsa doktormagnezyum alıyorsun değil mi ? her gün muz ye bir de
Hele şu tatlılığa bak yerim ben bu miniği sağlıkla gelsin inşallahbenim de bugün kontrolüm vardı kızlar bebek iyi çok şükür de 1 hafta önde çıktı ilk defa genelde hep uyumlu çıkardı ya da 1 2 gün geri çıkardı ve suyumda biraz fazlaymış sıpanın boyu da uzunmuş, 24+3 üm ama 25+3 çıktı kilosu da 765 gr, hatta bazı kafa ölçümlerinde daha da ileri çıktı, dr çok önemsemedi direk diyetle halledilir dedi şu an 73 kiloyum şok olun diye söyliyim 12 kilo almışımama çok güzel poz verdi onuda buraya bırakayım
Kuzum sen şeker yüklemesi yapmışmıydınevet ya çok ilginç gece başlıyor bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?