Gözünüz aydınkızlar çok şükür şeker yükleme testim normal çıktı hatta hoca düşük bile çıkmış dediidrar tahlilimde temiz çıktı, sıvının fazla olması ve bebeğin önden gitmesi yapısal dedi tombiş bir bebek olacakmış, annemde yanımdaydı direk ona sordu çocuklarınız kilolu mu doğdu diye harbiden hepimiz tombiş doğmuşuz hatta benim boynum bile görünmüyormuş velhasıl uzun boylu tombik bir oğlum olacak Allah'ın izniyle
Çok şükür çok sevindim , maşallahkızlar çok şükür şeker yükleme testim normal çıktı hatta hoca düşük bile çıkmış dediidrar tahlilimde temiz çıktı, sıvının fazla olması ve bebeğin önden gitmesi yapısal dedi tombiş bir bebek olacakmış, annemde yanımdaydı direk ona sordu çocuklarınız kilolu mu doğdu diye harbiden hepimiz tombiş doğmuşuz hatta benim boynum bile görünmüyormuş velhasıl uzun boylu tombik bir oğlum olacak Allah'ın izniyle
çok teşekkürler, amin inşallahGözünüz aydın. darısı bizlere olsun inşallah.
oğluşunuza da size de koca bir maşallah diyelim
çok teşekkürler, inşallahYaa çok güzel gözünüz aydınbenimde yarın detaylı ultrasonum var iyi geçer inşallah
benim şeker yüklemesinden öncede rahat konuştu miktarından dolayı mı acaba biraz fazla dedi , inşallah sizinde önemli bir sorun yaratmaz , sizde yaptırdınız mı şeker yüklemesini ?Gözünüz aydınbenim de doktorum sıvı konusunda şöyle rahatlatsa keşke ya sürekli darlıyor beni
Bir sakıncası olmuyor.. yataş twiny önerdiler hepMerhaba buradan firma adı paylaşabiliyor muyuz emin değilim size özelden mesaj atayım
Benimde akşama doğru oluyor canım, dinlenmeye çalışevet ya çok ilginç gece başlıyor bi de
Seninkinin markası ne canimBizlerin kucakta ayakta salladigi gibi bi kuvvet olmuyor bu cihazlarda. Bendekinin kademeleri var misal, istedigin ayarda sallamayi acabiliyorsun.
Biz marmara koltuk firmasından yatak ölçüsüne göre ve istediğimiz yükseklikte kestirdikBir sakıncası olmuyor.. yataş twiny önerdiler hepsiz ne aldınız
Maşallah darısı başımıza benim de önümüzdeki pazartesi seker yüklemesi umarım iyi cikarkızlar çok şükür şeker yükleme testim normal çıktı hatta hoca düşük bile çıkmış dediidrar tahlilimde temiz çıktı, sıvının fazla olması ve bebeğin önden gitmesi yapısal dedi tombiş bir bebek olacakmış, annemde yanımdaydı direk ona sordu çocuklarınız kilolu mu doğdu diye harbiden hepimiz tombiş doğmuşuz hatta benim boynum bile görünmüyormuş velhasıl uzun boylu tombik bir oğlum olacak Allah'ın izniyle
Benim henüz şeker yükleme vaktim gelmedi şu an 21 haftalığım. Ama bu arada her kontrolde doktorum su fazla, az ye dikkat et diye beni darlıyorbenim şeker yüklemesinden öncede rahat konuştu miktarından dolayı mı acaba biraz fazla dedi , inşallah sizinde önemli bir sorun yaratmaz , sizde yaptırdınız mı şeker yüklemesini ?
Çok güzel ve zarifBen kapi susu bunu yaptırmaya karar verdim sizce nasil
Darısı başıma inşallahkızlar çok şükür şeker yükleme testim normal çıktı hatta hoca düşük bile çıkmış dediidrar tahlilimde temiz çıktı, sıvının fazla olması ve bebeğin önden gitmesi yapısal dedi tombiş bir bebek olacakmış, annemde yanımdaydı direk ona sordu çocuklarınız kilolu mu doğdu diye harbiden hepimiz tombiş doğmuşuz hatta benim boynum bile görünmüyormuş velhasıl uzun boylu tombik bir oğlum olacak Allah'ın izniyle
ha anladım senin önceden başlamış, benim hiç böyle bi sorunum yoktu yeni çıktı, o zaman cidden yediklerine dikkat et yürüyüşe de başla bence inşallah düzelir ya da sorunsuz atlatırsınBenim henüz şeker yükleme vaktim gelmedi şu an 21 haftalığım. Ama bu arada her kontrolde doktorum su fazla, az ye dikkat et diye beni darlıyoryediklerime de çok dikkat etmeye başladım ama bir değişiklik yok
amin inşallah, darısı hepinizeDarısı başıma inşallahçok sevindim canım senin adına
Teşekkür ederim umarım sorunsuz bir şekilde süreci tamamlarım. İlk gebeliğimde her istediğimi yedim böyle bir sorunum yoktu, bu defa ne değişti bilemiyorumha anladım senin önceden başlamış, benim hiç böyle bi sorunum yoktu yeni çıktı, o zaman cidden yediklerine dikkat et yürüyüşe de başla bence inşallah düzelir ya da sorunsuz atlatırsın
Çok ciciBen kapi susu bunu yaptırmaya karar verdim sizce nasil
Güle güle sağlıkla kullansın inşallahBiz marmara koltuk firmasından yatak ölçüsüne göre ve istediğimiz yükseklikte kestirdik
E bebek baby plus wind diye geçiyorSeninkinin markası ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?