2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
teşekkür ederim ben tatlı abur cuburdan ziyade yemekleri harbiden 2 kişilik yiyorum ya doymuyorum çok hızlı kilo aldım bu kendimi durdurmuş halim son 2 ayda mesela 4 kilo almışım
2 ayda 4 kilo süper bende 6 hafatada 4 kilo almışım Dr bana artık et ceviz yumurta ye dedi , makarna pilav ekmek uzak dur , yumurta komple yiyemiyorum , et tavuk ceviz de yiyorum ama pilav vazgeçilmezim ya ne yapayım bilmiyorum

Kizlar kiz kardesim hediye alacak ama hangisi kullanışlı olur ben bilmiyorum fikri olan var mi ben hem sallanan hem de müzikli olan yatak moduna giren yoyko diye dusundum sizce?

Eklentiler

• IMG-20230525-WA0005.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20230525-WA0006.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20230525-WA0008.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20230525-151830_Hepsiburada.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 78
Yataş twiny baktım 900 tl yazıyor , daha uygun fiyata da var , yataş twiny güzel mi kalitesi peki çünkü yakından görme şansım yok benim
Daha yeni indirimdeydi canım 650ye aldım bir tarafı sert 2 yaşa kadar diğer tarafıda daha yumuşak 3 6 yaş arası için 8 9 cm kalınlığı var ben araştırıp aldım ve beğendim şuan poşetinde daha odasını kurmadım fotoda atardım

Yataş twiny baktım 900 tl yazıyor , daha uygun fiyata da var , yataş twiny güzel mi kalitesi peki çünkü yakından görme şansım yok benim
ikizim aralık ayında doğum yaptı. O çok araştırarak almıştı. Benim ki de hatta kardeşim aynısından aldı. Memnunuz açıkçası. Beşiği aldınız mı? ölçüler farklılık gösterebiliyor

Kizlar kiz kardesim hediye alacak ama hangisi kullanışlı olur ben bilmiyorum fikri olan var mi ben hem sallanan hem de müzikli olan yatak moduna giren yoyko diye dusundum sizce?
otomatik sallananlar olabilir. fakat uzmanlar bebeği sallayarak uyutmaya karşılar. burada tercih biraz anneye bağlı. babyBjörn muadili sallanır beşiklerde var. marka olarak babybjörn gerçekten pahallı ama muadilleri de iş görüyor. . değerlendirmeye alabilirsiniz isterseniz.

bende de bu var, bebekler severse ikincisini de alacağim. Sadece şu motor kismi hemen baş üstünde, belki sevmezler diye ikincisi icin beklemedeyim. Elektrikli bi sey daha iş görür diye düsünüyorum. Senin görseldeki elektrikliler cazip geldi

Eklentiler

• IMG_20230525_154722_1.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 81
Okuduğum prof dr kitabında anne karnında bebek surekli sallanır durumda oldugundan ozellikle ağladığında sallayarak sakinlestirilebilecegi yaziyordu otomatik sallanir ayari acmazsak sallanmaz diye de dusundum

O zaman iyi ama 3 yaştan sonra yatak değişirse artık işe yaramax

Yok almadım ama park yatak alıcam ben yatak almam heralde

Otomatikler güzel , ama ben hiç almayı düşünmediğim için araştıranlar cevap verse daha iyi olur hiç araştırmadım ama kolaylık olarak otomatik kolay olur heralde

Okuduğum prof dr kitabında anne karnında bebek surekli sallanır durumda oldugundan ozellikle ağladığında sallayarak sakinlestirilebilecegi yaziyordu otomatik sallanir ayari acmazsak sallanmaz diye de dusundum
Bizlerin kucakta ayakta salladigi gibi bi kuvvet olmuyor bu cihazlarda. Bendekinin kademeleri var misal, istedigin ayarda sallamayi acabiliyorsun.

2 ayda 4 kilo süper bende 6 hafatada 4 kilo almışım Dr bana artık et ceviz yumurta ye dedi , makarna pilav ekmek uzak dur , yumurta komple yiyemiyorum , et tavuk ceviz de yiyorum ama pilav vazgeçilmezim ya ne yapayım bilmiyorum
işte bu kendimi durdurmuş halim zor ya valla iştah açık napalım

şu elektrik ile çalışanlar gereksiz pahalı oluyor max 6 ay kullanılıyor hatta 4 ayda bile çoçuk durmuyor üstünde öyle diyorlar yine de siz bilirsiniz bende bu tarz ama kendi kendine kendine sallanan Ana kucaklarından alacağım

kesinlikle sakinleşiyorlar. b durumda seçenekleriniz arasında en mantıklısı sallanır olanlar gibi :)

babybjörn ve muadilleri sanırım sizin dediğiniz. bebek içinde hareket etmeye başladığında kendisi sallanıyor. şiddeti de hareketle doğru orantılı. bende bu tiplerden almayı planlıyorum.

kızlar çok şükür şeker yükleme testim normal çıktı hatta hoca düşük bile çıkmış dedi idrar tahlilimde temiz çıktı, sıvının fazla olması ve bebeğin önden gitmesi yapısal dedi tombiş bir bebek olacakmış, annemde yanımdaydı direk ona sordu çocuklarınız kilolu mu doğdu diye harbiden hepimiz tombiş doğmuşuz hatta benim boynum bile görünmüyormuş velhasıl uzun boylu tombik bir oğlum olacak Allah'ın izniyle

babybjörn ve muadilleri sanırım sizin dediğiniz. bebek içinde hareket etmeye başladığında kendisi sallanıyor. şiddeti de hareketle doğru orantılı. bende bu tiplerden almayı planlıyorum.
aynen öyle ,babynjörn çok pahalı alan da 6 aydan sonra hoop let godan satıyormuş muadillerini düşünüyorum bende bakalım

Gözünüz aydın. darısı bizlere olsun inşallah.
oğluşunuza da size de koca bir maşallah diyelim

Yaa çok güzel gözünüz aydın benimde yarın detaylı ultrasonum var iyi geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…