- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 33
Bi o yok yakında o da başlar kesinkBende bacak agrisindan duramiyorum. Magnezyum takviye kullanmama rağmen geçmiyor. Şimdi kalsiyum takviyesine de başladim. Bacak agrisi sizde de oluyor mu
bilemedim bu ikinci hamilelik sanki ilkinde böyle olmamıştı idrar tahlili de temiz çıktıBenim de 21 haftada çok kaşık ağrım oluyordu , şimdi 23 teyim ve daha az ağrıyor
Ayy ben bi kendimi böyle sanıyordum yateşekkür ederimben tatlı abur cuburdan ziyade yemekleri harbiden 2 kişilik yiyorum ya doymuyorum çok hızlı kilo aldım bu kendimi durdurmuş halim son 2 ayda mesela 4 kilo almışım
Canım ben bunu kesin kullanırım kesin ihtiyacım olacak diye düşünüyorsan al ben kendi evime almayacağım ama doğum için anne evineKızlar sızce babynest gereklı mı reflü yatağı alcam da ıcınde reflü yatağı olan babynestler var ondan mı alsam kı ıkız olacağı ıcın gereksız bısey almak ıstemıyorum malum piyasanın durumu bellıkendılıgınden sallanan ana kucagı almayı düşünüyorum babyjorn muadıllerınden onu da bebekler zaten max 9 ay kullanabılıyomus
*gideceğimden annem alacak babynest, babyjörn içinde ben kullanmayı düşünmüyorum o yüzden yorumsuzCanım ben bunu kesin kullanırım kesin ihtiyacım olacak diye düşünüyorsan al ben kendi evime almayacağım ama doğum için anne evine
Yaraş aldımSelamlar bende iki yatak arasında kaldım hangisini aldınız acaba?
Canım ben reflü yatağı arkadaşlarıma sordum biz almadık dediler ama ben alıcam ne olur ne olmaz , sen eğer babynest reflü yatağı varsa ondan al bence yada sadece reflü yatağı al , ben ana kucağı da almicam çünkü bebeğin içinde duracağına emin değilim bide bebek hareket etmeye başlayınca sıkılır onun içinde diye düşünüyorumKızlar sızce babynest gereklı mı reflü yatağı alcam da ıcınde reflü yatağı olan babynestler var ondan mı alsam kı ıkız olacağı ıcın gereksız bısey almak ıstemıyorum malum piyasanın durumu bellıkendılıgınden sallanan ana kucagı almayı düşünüyorum babyjorn muadıllerınden onu da bebekler zaten max 9 ay kullanabılıyomus
Daha fazla dinlenmeye çalış , belki çok eğilip düzeliyorsun yada çok çalışıyorsunBi o yok yakında o da başlar kesink
bilemedim bu ikinci hamilelik sanki ilkinde böyle olmamıştı idrar tahlili de temiz çıktı
Babyjorn ıcınde kullanmayacağım kı reflü yataklı babynestler var ondan almalımıyım dıye sordum anladım teşekkür ederım*gideceğimden annem alacak babynest, babyjörn içinde ben kullanmayı düşünmüyorum o yüzden yorumsuz
Aynen sıkılıyolarmıs bakalım o sekılde babynest guzel bısey bulursam alırımCanım ben reflü yatağı arkadaşlarıma sordum biz almadık dediler ama ben alıcam ne olur ne olmaz , sen eğer babynest reflü yatağı varsa ondan al bence yada sadece reflü yatağı al , ben ana kucağı da almicam çünkü bebeğin içinde duracağına emin değilim bide bebek hareket etmeye başlayınca sıkılır onun içinde diye düşünüyorum
3 yasında bebek var ve tek bakıyorum dinlenmek gün içinde imkansızDaha fazla dinlenmeye çalış , belki çok eğilip düzeliyorsun yada çok çalışıyorsun
Yok cümlemi yanlış anladın canım babyjörn için fikrim olarak demek istedimBabyjorn ıcınde kullanmayacağım kı reflü yataklı babynestler var ondan almalımıyım dıye sordum anladım teşekkür ederım
Pardon canım anladım babynest ıle ılgılılı konuşunca ondan bahsedıyosun sandımYok cümlemi yanlış anladın canım babyjörn için fikrim olarak demek istedim
yalnız değilsin sayımız çokAyy ben bi kendimi böyle sanıyordum ya
Ya ben bunda çok kararsız kaldım , çünkü ben 6,7 aya kadar kendi yanımda uyuturum sonrada kamera alırım direkKızlar içinizde bebek telsizi alan var mı
E bebekde 350 TL ye kiei marka var ama nasıldır bilememdim . Bı tane set istiyorum aslında ama çoksa para vermek istemiyorum
Çünkü ben sordum bi kaç kişiye bu ana kucaklarına gereksiz dddiler ama bilemiyorum tabi bence bebekten bebeğede değişen bişeyAynen sıkılıyolarmıs bakalım o sekılde babynest guzel bısey bulursam alırım
Canım ondan ağrıyor ola bilir çünkü yoruluyorsundur3 yasında bebek var ve tek bakıyorum dinlenmek gün içinde imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?