2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar sızce babynest gereklı mı reflü yatağı alcam da ıcınde reflü yatağı olan babynestler var ondan mı alsam kı ıkız olacağı ıcın gereksız bısey almak ıstemıyorum malum piyasanın durumu bellı kendılıgınden sallanan ana kucagı almayı düşünüyorum babyjorn muadıllerınden onu da bebekler zaten max 9 ay kullanabılıyomus

Canım ben bunu kesin kullanırım kesin ihtiyacım olacak diye düşünüyorsan al ben kendi evime almayacağım ama doğum için anne evine

Canım ben reflü yatağı arkadaşlarıma sordum biz almadık dediler ama ben alıcam ne olur ne olmaz , sen eğer babynest reflü yatağı varsa ondan al bence yada sadece reflü yatağı al , ben ana kucağı da almicam çünkü bebeğin içinde duracağına emin değilim bide bebek hareket etmeye başlayınca sıkılır onun içinde diye düşünüyorum

Kızlar içinizde bebek telsizi alan var mı
E bebekde 350 TL ye kiei marka var ama nasıldır bilememdim . Bı tane set istiyorum aslında ama çoksa para vermek istemiyorum

Aynen sıkılıyolarmıs bakalım o sekılde babynest guzel bısey bulursam alırım

Baybynest ya reflü yatagi ikisinen biri şart gibi geliyor bana. Normal yataklara göre bebeği çepecevre saran bi yatakta yenidoğan bebekler anne karni konforunda yatmayi sevecekler diye düsünüyorum.

Kızlar içinizde bebek telsizi alan var mı
E bebekde 350 TL ye kiei marka var ama nasıldır bilememdim . Bı tane set istiyorum aslında ama çoksa para vermek istemiyorum
Ya ben bunda çok kararsız kaldım , çünkü ben 6,7 aya kadar kendi yanımda uyuturum sonrada kamera alırım direk

Ben evde olduğum için sürekli bebeğimin tepesinde olurum en azından ilk süreçte, daha sonra ihtiyaç duyarsam ancak telsiz kamera vs alırım diye düşünerek eledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…