- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Benimde bugün doktorum su fazlalığı var dedi şekerden şüphelendi ,şeker hamur işi yasakBenim henüz şeker yükleme vaktim gelmedi şu an 21 haftalığım. Ama bu arada her kontrolde doktorum su fazla, az ye dikkat et diye beni darlıyoryediklerime de çok dikkat etmeye başladım ama bir değişiklik yok
Çok güzel cnmBen kapi susu bunu yaptırmaya karar verdim sizce nasil
Hepsi çok güzel cnm ama kendi kendine sallananlar çok uzun süre kullanılmıyor diye biliyorum 4.ayda bebek dönecek zaten belkide bebeğin sallanmaya ihtiyaç duymayacak, ihtiyaç halinde normal ana kucağı alınması daha uygun olur yinede sen bilirsinKizlar kiz kardesim hediye alacak ama hangisi kullanışlı olur ben bilmiyorum fikri olan var mi ben hem sallanan hem de müzikli olan yatak moduna giren yoyko diye dusundum sizce?
Sanırım sizinle birlikte su fazlalığı olan 5 kişi olduk grupta. Şu an kaç haftalıksınız? Valla ben başta pek umursamamıştım sonra birkaç makale okudum korkmaya başladım. Çok da basit bir durum değil hatta bazı gebelere ilerleyen haftalarda sadece bu sebeple rapor verilip istirahati sağlanmış erken doğum olmasın diyeBenimde bugün doktorum su fazlalığı var dedi şekerden şüphelendi ,şeker hamur işi yasakmeyvede sınırlı oy oy napicam bilmiyorum en çok tükettiklerim yasak dahada çok zaman var doğuma kadar
Yoyko Park yatak aldım ben, 70 e 110 cmPark yatak ne aldınız?
yataş twiny 650ydi geçen hafta bende karar vermedim diye alamadım :) Düşüyor ama ara araYataş twiny baktım 900 tl yazıyor , daha uygun fiyata da var , yataş twiny güzel mi kalitesi peki çünkü yakından görme şansım yok benim
Ben salmadım ya , bilmiyorum ki ne kadar sütüm olucak , belki çok az olur , benim annemin hiç sütü yokmuş mesela sıksan bi damla gelmezdi , o yüzden doğumdan sonraya bıraktım inşallah olur sütüm de alırımŞuan e bebekte akşamdan sabaha göğüs pompası indirimleri var haberiniz olsun
Tabiki yanınızda olacak ama sonuçta bebek günde kaç defa uykuya yatacak . Gündüz yada misafir olduğu zaman diğer odada uyurken telsiz le kontrol etmek için istiyorum.ben kesin almayı düşünüyorum bu yüzdenYa ben bunda çok kararsız kaldım , çünkü ben 6,7 aya kadar kendi yanımda uyuturum sonrada kamera alırım direk
Aynen takip etmek gerek 70*110 şuan 900yataş twiny 650ydi geçen hafta bende karar vermedim diye alamadım :) Düşüyor ama ara ara
Tabiki yanımızda olacak ama sonuçta bebek günde kaç defa uykuya yatacak . Gündüz yada misafir olduğu zaman diğer odada uyurken telsiz le kontrol etmek için istiyorum.ben kesin almayı düşünüyorum bu yüzdenBen evde olduğum için sürekli bebeğimin tepesinde olurum en azından ilk süreçte, daha sonra ihtiyaç duyarsam ancak telsiz kamera vs alırım diye düşünerek eledim.
Benim misafirimde olmazTabiki yanınızda olacak ama sonuçta bebek günde kaç defa uykuya yatacak . Gündüz yada misafir olduğu zaman diğer odada uyurken telsiz le kontrol etmek için istiyorum.ben kesin almayı düşünüyorum bu yüzden
Kuzu sen sling sormuştun herhalde, bende almayı düşünüyorum. Instagram'da bı sayfa var h.bsling ordan almayı düşünüyorum. Fiyatında 99 TL, diğer silingler çok pahalı bundan da memnun kalan çok haberin olaBende yataş twiny aldım. yanlış hatırlamıyorsam 70*110 olması gerekiyor ölçüleri
Telsiz değilde gece görüşlü bira kamera almanızı tavsiye ederim bazen telsizlerde dönme sesine bile birşey mi oldu diye gidiyoruz. Kamera her türlü daha kullanışlı bence kuzularTabiki yanımızda olacak ama sonuçta bebek günde kaç defa uykuya yatacak . Gündüz yada misafir olduğu zaman diğer odada uyurken telsiz le kontrol etmek için istiyorum.ben kesin almayı düşünüyorum bu yüzden
Kivi almanı tavsiye etmem canım kalitesiz bence ben kullandım memnun kalmadım. Yazdım ama gece görüşlü bir kamera almanızı tavsiye ederim. Telsiz çok muallakta birakiyorKızlar içinizde bebek telsizi alan var mı
E bebekde 350 TL ye kiei marka var ama nasıldır bilememdim . Bı tane set istiyorum aslında ama çoksa para vermek istemiyorum
Teşekkürler hemen inceliyorum.Kuzu sen sling sormuştun herhalde, bende almayı düşünüyorum. Instagram'da bı sayfa var h.bsling ordan almayı düşünüyorum. Fiyatında 99 TL, diğer silingler çok pahalı bundan da memnun kalan çok haberin ola
bana bişey yasaklamadı ya, şeker yükleme de normal çıktı, su miktarından dolayı mı acabaBenimde bugün doktorum su fazlalığı var dedi şekerden şüphelendi ,şeker hamur işi yasakmeyvede sınırlı oy oy napicam bilmiyorum en çok tükettiklerim yasak dahada çok zaman var doğuma kadar
bugün 23 + 0 .. 23. haftadan bildiriyorum çorap giymek ne kadar zormuşGünaydın anneler, nasılsınız? Göbüşler son hızla büyümeye devam ediyor muartık kalkarken zorlanmaya basladım. Yattıysam ya da oturduysam tekrar kalkıp kalkıp oturmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?