Emin misiniz acaba yani personel işlerine vs sordunuz mu ? Böyleyse iyiymiş gerçekten37ye kadar alabilirsiniz en fazla doğum sonrasına sadece 5 hafta aktarabiliyorsunuz 32 37 arasını. Normal rapor aldınız yanı diyelim 37ye kadar 5 hafta aktarabilirsiniz en fazla.
Heyeti sınırsız alabiliyorsunuz ama senede alabileceğiniz rapor günü sayısı 40. Eger kurum sorun çıkartmıyorsa bu şekilde kullanilabilir. Yada doğum iznine erken çıkıp sonrasına rapor alıp da maaş alınmaya devam edilebilir aynı sey.Emin misiniz acaba yani personel işlerine vs sordunuz mu ? Böyleyse iyiymiş gerçekten
Benım bıldıgım zaten 32 den sonra devlet sana o hakkı verıyor ızne ayrılmayı yani o yüzden raporu kabul etmezler dıye düşünüyorum rapor kullandırmazlar yanıçok afedersiniz ama konudan bağımsız bir şey soracağım, 32. haftadan sonra izin hakkımız oluyor ya onun yerine rapor alabiliyor muyuz, iznimizi sonra kullanmak için ?
Simdi netten baktım ben öyle yapan varmış çalışır raporu alıp başka bir poliklinikten rapor alıp çalışmayan ama tespit edilirse analık izninden düşülür diyor. Dogum sonrası maaş almaknisterseniz raporu o zaman almak daha mantıklı su durumda.çok afedersiniz ama konudan bağımsız bir şey soracağım, 32. haftadan sonra izin hakkımız oluyor ya onun yerine rapor alabiliyor muyuz, iznimizi sonra kullanmak için ?
Benım o 40 günden 10 gun kaldı 19 günde yıllık ıznım var ıkısınıde kullanıp öyle ucretsıze ayrılcam Maaşım yatması ıcınHeyeti sınırsız alabiliyorsunuz ama senede alabileceğiniz rapor günü sayısı 40. Eger kurum sorun çıkartmıyorsa bu şekilde kullanilabilir. Yada doğum iznine erken çıkıp sonrasına rapor alıp da maaş alınmaya devam edilebilir aynı sey.
Evet ben de böyle anlamıştım okuduğum yazılardanBenım bıldıgım zaten 32 den sonra devlet sana o hakkı verıyor ızne ayrılmayı yani o yüzden raporu kabul etmezler dıye düşünüyorum rapor kullandırmazlar yanı
Peki suan çalışmak istememenizin sebebi nedir risk vs mi var ?Benım o 40 günden 10 gun kaldı 19 günde yıllık ıznım var ıkısınıde kullanıp öyle ucretsıze ayrılcam Maaşım yatması ıcın
32-37 arası calısabılır raporu alınıp çalışmaya devam edılebılır o 5 hafta aktarılır doğum sonrasına bıde 40 gun rapor hakkı ve yıllık ızin kullanılarak süreç uzatılabılırEvet ben de böyle anlamıştım okuduğum yazılardan
Kendi açımdan şöyle fark oluyor açıkçası yalan tanı ile rapor almak istemiyorum. Ama geçen hafta serklaj oldum doğuma kadar her türlü yatacağım rapor almam bu durumda illegal olmuyor. O 5 haftayı sonrasinda kullansam güzel olur diye düşünüp araştırmıştım ama 32den sonra rapor kullanılmıyor diye anlamıştım.Simdi netten baktım ben öyle yapan varmış çalışır raporu alıp başka bir poliklinikten rapor alıp çalışmayan ama tespit edilirse analık izninden düşülür diyor. Dogum sonrası maaş almaknisterseniz raporu o zaman almak daha mantıklı su durumda.
Ben gebelıgımden berı heyet raporluyum cunku 3. Tup bebek denememizde oldu ve ıkız ayrıyeten esım yanımdq degıl ben memlekete aılemın yanına gelmek zorundaydım.sonrada ucretsız almak zorundayım çalıştığım sehırde olmayacağım esım yanımda degıl aılemın yanında büyüteceğim ıcın mecbur alacam Keske çalışsaydım ama hayat şartları ıstePeki suan çalışmak istememenizin sebebi nedir risk vs mi var ?
Yok canım 32 den sonra zaten çalışmama hakkı verıyolar bıde raporu kabul etmezlerKendi açımdan şöyle fark oluyor açıkçası yalan tanı ile rapor almak istemiyorum. Ama geçen hafta serklaj oldum doğuma kadar her türlü yatacağım rapor almam bu durumda illegal olmuyor. O 5 haftayı sonrasinda kullansam güzel olur diye düşünüp araştırmıştım ama 32den sonra rapor kullanılmıyor diye anlamıştım.
Aynen canım sağlıkla alalım inşallah kucağımıza da sonrası için o zaman çözüm bulalım ne yapalımYok canım 32 den sonra zaten çalışmama hakkı verıyolar bıde raporu kabul etmezler
Anladım haklısınız o zaman yapacak bir sey yok. Sağlıkla gelsin kıymetli yavrularınız inşallahBen gebelıgımden berı heyet raporluyum cunku 3. Tup bebek denememizde oldu ve ıkız ayrıyeten esım yanımdq degıl ben memlekete aılemın yanına gelmek zorundaydım.sonrada ucretsız almak zorundayım çalıştığım sehırde olmayacağım esım yanımda degıl aılemın yanında büyüteceğim ıcın mecbur alacam Keske çalışsaydım ama hayat şartları ıste
Serklaj ile ilgili bir mesaj okuduğumu hatırlamıyorum cok gecmis olsun sıkıntısız gecsin inşallahKendi açımdan şöyle fark oluyor açıkçası yalan tanı ile rapor almak istemiyorum. Ama geçen hafta serklaj oldum doğuma kadar her türlü yatacağım rapor almam bu durumda illegal olmuyor. O 5 haftayı sonrasinda kullansam güzel olur diye düşünüp araştırmıştım ama 32den sonra rapor kullanılmıyor diye anlamıştım.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sıkıntısiz tamamlarız gebeligimiziSerklaj ile ilgili bir mesaj okuduğumu hatırlamıyorum cok gecmis olsun sıkıntısız gecsin inşallah
32 den sonra çalışabilir raporu alıyorsun. Onu aldıktan sonra normal grip olup rapor da alsan yada yıllık izin de alsan çalışabilir raporu hakkından yiyorsun... yani izin dahi alamayız aktarmak istiyorsak.çok afedersiniz ama konudan bağımsız bir şey soracağım, 32. haftadan sonra izin hakkımız oluyor ya onun yerine rapor alabiliyor muyuz, iznimizi sonra kullanmak için ?
37 ye kadar çalışırsam doğum öncesi 8 hafta izin var 8 hafta olarak kullanılmıyor mu32-37 arası calısabılır raporu alınıp çalışmaya devam edılebılır o 5 hafta aktarılır doğum sonrasına bıde 40 gun rapor hakkı ve yıllık ızin kullanılarak süreç uzatılabılır
Canım benim inşallah kavuşun bende ne naz bilirim ne niya kızz yazık bizeKızlar anlatıyorsunuz eşim temizlik yapıyor beni yıkıyor temizliyor falan cok fena kıskanıyorum ben aydan aya bir iki gün eşimin yüzünü görüyorum o zaman da özlemiş oluyorum ne Naz ne bir sey zaten bakımsız üstü basi yemeği derken yine perisan olan ben oluyorum
Okadar yanlış zamanda hamile kalmışım ki gerçekten tüm hamileliğim boyunca yalnızdım tayinden de ses yok sanırım yalniz dogurucam
Evet canım doğum oncesı 8 doğum sonrası da 8 hafta hakkımız var çoğul gebelıkte doğum oncesıne 2 hafta daha eklenıyor37 ye kadar çalışırsam doğum öncesi 8 hafta izin var 8 hafta olarak kullanılmıyor mu
bende 37. Haftaya kadar çalışmayı uzatıp o aralıkta normal rapor alırım doğum iznini sonra kullanırım diye düşünüyordum, öyle olmuyormuş galibaEvet canım doğum oncesı 8 doğum sonrası da 8 hafta hakkımız var çoğul gebelıkte doğum oncesıne 2 hafta daha eklenıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?